Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    14. Kolovoz 2023. 01:20

Bebolina2024

Bila sam posvuda cijeli dan eto tek malo prije legla.
    Danas nešto ne osjetim jajnike, danas mi je 7.dc i od jučer sam primjetila da mi je krenula sluz prije O. Samo da ne požuri O. Trakice mi nema smisla piškiti jer Pergoveris sadrži LH tako da bi trakica mogla već biti pozitivna.
    Jučer me malo zasvrbilo dolje i danas možda dva, tri puta. Mene inače ne svrbi osim ako je u pitanju upala. Inače im nisam sklona pokupim ih samo nakon konzumacije antibiotikom. A sad s obzirom na situaciju ne znam jel bi smjela neke vaginaleta, jel znate nešto na prirodnoj bazi, negdje sam čitala neki čaj pa tampon se umoči i stavi. Ali ne znam čaj od čega. Pitat ću i na potpomognutoj, možda tamo znaju. Ali da preveniram u slučaju da bi moglo nešto krenuti.

Imas li doma kokosovo ulje? 
    Dakle ovako, ako si dobila gljivice tada obilato umocis tampon u ulje (idealno da je u krutom/polukrutom stanju), ostavis pola sata/sat i izvadis ga van i tako uklonis dio gljivica. Nakon toga ili stavis novi tampon umocen u ulje i drzis do 6 sati ili umocis prst u ulje i tako se namazes. Mozes se s uljem namazati i izvana, umirit ce svrbez😊

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    14. Kolovoz 2023. 07:13

petra1234

Ženice trebam pomoć🙆🏼‍♀️ zadnju menstruaciju sam imala od 3.7.-8.7. Sredinom ciklusa imala sam crvenkasto-smeđi iscjedak, sada u 8. Mjesecu sam menstruaciju trebala dobiti 1.8 ali nije se pojavila, imam ne zaštićene spolne odnose te radimo na bebi, test mi je negativan (kao da mi se učinila skroz svijetla praktički neprimjetna linija u plus ali ne znam dali sam halucinirala od silne želje) radila sam ga 4.8. (dali je rano?) Malo sam zbunjena, naručila sam se kod ginekologa, očajno čekam pregled, mislite li da postoji šansa da sam trudna?😬

Nisi uranila , 4.8 bi trebala crta biti debelo tamna ako kasni M , osim ako ti je O bila jako jako kasna , sad neznam ..kad ti je bila O ?

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Ivyyyy
    14. Kolovoz 2023. 07:35

Caliopi ☘

Ivyyyy

https://ibb.co/zmLrS8F28dc
    Ne znam jesi prije mjerila ali evo moje usporedbe ciklusa bez trudnoće sa odnosima tik pred ovulaciju i ciklus sa trudnoćom gdje je odnos bio ohoho pred ovulaciju pa držim fige 🤭🤞🏻https://ibb.co/3fYN6qy

https://ibb.co/ZMwLw50
    Tratinčice čestitaaaaam i neka samo dalje tako lijepo tamni 🤞🏻🤞🏻

Nisam prije mjerila bas, al evo jutros 36.95, a sad 36.78 😅🤦‍♀️

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• petra1234
    14. Kolovoz 2023. 07:42

eni233

petra1234

Ženice trebam pomoć🙆🏼‍♀️ zadnju menstruaciju sam imala od 3.7.-8.7. Sredinom ciklusa imala sam crvenkasto-smeđi iscjedak, sada u 8. Mjesecu sam menstruaciju trebala dobiti 1.8 ali nije se pojavila, imam ne zaštićene spolne odnose te radimo na bebi, test mi je negativan (kao da mi se učinila skroz svijetla praktički neprimjetna linija u plus ali ne znam dali sam halucinirala od silne želje) radila sam ga 4.8. (dali je rano?) Malo sam zbunjena, naručila sam se kod ginekologa, očajno čekam pregled, mislite li da postoji šansa da sam trudna?😬

Nisi uranila , 4.8 bi trebala crta biti debelo tamna ako kasni M , osim ako ti je O bila jako jako kasna , sad neznam ..kad ti je bila O ?

Iskreno nisam si trakicama provjeravala kada je ovulacija ovaj mjesec, inace mi bude prakticki tocno sredina ciklusa, tako da zapravo sada ni ne znam tocno kada je bila🤦🏼‍♀️
    To me najvise i muci sto prosli mjesec "nisam vodila racuna" o tome i sad sam u dilemi, pricekati cu jos koji dan pa ponoviti test, jedino mi to preostaje

Ivyyyy
    14. Kolovoz 2023. 08:08

Caliopi ☘

Ivyyyy

Caliopi ☘

Ivyyyy

https://ibb.co/zmLrS8F28dc
    Ne znam jesi prije mjerila ali evo moje usporedbe ciklusa bez trudnoće sa odnosima tik pred ovulaciju i ciklus sa trudnoćom gdje je odnos bio ohoho pred ovulaciju pa držim fige 🤭🤞🏻https://ibb.co/3fYN6qy

https://ibb.co/ZMwLw50
    Tratinčice čestitaaaaam i neka samo dalje tako lijepo tamni 🤞🏻🤞🏻

Nisam prije mjerila bas, al evo jutros 36.95, a sad 36.78 😅🤦‍♀️
    A da jedino uzimaj u obzir prvu nakon najmanje 4 sata spavanja u komadu, sve ovo ostalo je zanemarivo jer ti temperatura kroz dan može padati i rasti. Svakako se i dalje dobro drži za jutarnju 😁 držim fige da bude plusić 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Niaam izmjerila odmah cim sam ustala tako da vjv nije tako visoka😏 
    Al barem znam za sljd ciklus 🙃

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Lejla97
    14. Kolovoz 2023. 08:10

Zene, mogu ja poslije posla radit test za ovulaciju? Boli me nekaj, moglo bi biti polako to to, pa sa provjerim haha
    Vraca se navecer doma pa da budemo marljive pcelice 😄

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Bebolina2024
    14. Kolovoz 2023. 08:14

Lejla97

Zene, mogu ja poslije posla radit test za ovulaciju? Boli me nekaj, moglo bi biti polako to to, pa sa provjerim haha
    Vraca se navecer doma pa da budemo marljive pcelice 😄

Test za ovulaciju radiš kada god, samo preporučaju da se ne radi s prvom jutarnjom mokraćom.
    Pazi samo da previše ne piješ da ne bude razrijeđena previše, i da je mokraća najmanje 2 sata u mjehuru.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    14. Kolovoz 2023. 08:16

Lunolina

Bebolina2024

Bila sam posvuda cijeli dan eto tek malo prije legla.
    Danas nešto ne osjetim jajnike, danas mi je 7.dc i od jučer sam primjetila da mi je krenula sluz prije O. Samo da ne požuri O. Trakice mi nema smisla piškiti jer Pergoveris sadrži LH tako da bi trakica mogla već biti pozitivna.
    Jučer me malo zasvrbilo dolje i danas možda dva, tri puta. Mene inače ne svrbi osim ako je u pitanju upala. Inače im nisam sklona pokupim ih samo nakon konzumacije antibiotikom. A sad s obzirom na situaciju ne znam jel bi smjela neke vaginaleta, jel znate nešto na prirodnoj bazi, negdje sam čitala neki čaj pa tampon se umoči i stavi. Ali ne znam čaj od čega. Pitat ću i na potpomognutoj, možda tamo znaju. Ali da preveniram u slučaju da bi moglo nešto krenuti.

Imas li doma kokosovo ulje?
    Dakle ovako, ako si dobila gljivice tada obilato umocis tampon u ulje (idealno da je u krutom/polukrutom stanju), ostavis pola sata/sat i izvadis ga van i tako uklonis dio gljivica. Nakon toga ili stavis novi tampon umocen u ulje i drzis do 6 sati ili umocis prst u ulje i tako se namazes. Mozes se s uljem namazati i izvana, umirit ce svrbez😊

Hvala. Javila sam se ginekologu, sestra se javila pa čekam da mi javi jel smijem vaginalete i da mi pusti recept ako smijem. Ako mi ne puste idem po kokosovo ulje.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Tratinčica123
    14. Kolovoz 2023. 08:49

Jutro 🥰 https://ibb.co/cyTTcmc
    Ivy, držim fige da je T u pitanju 🤞🤞
    Bebolina, sad si još nesto i navukla.  Jesi počela sa progesteronom? Znam da je Anchy sad na prošlom transferu imala istu situaciju. Koristila je nešto sa L iz ljekarne za piti, čini mi se da joj je u 2 dana nestalo. Vaginalete nebih rekla da smiješ sad na sve to.🤷‍♀️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    14. Kolovoz 2023. 08:50

Sad sam pogledala, ona je uzimala Lactogny kapslule

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.