Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    08. Kolovoz 2023. 08:49

Bebolina2024

🖤Garawa🖤

Bebolina2024

Sad sam vidjela u potpisu da si bila u dva postupka. Jel ti se nešto zamjerilo i više nisi htjela?

Uh, duga priča.. doktorica.. fulala oba puta terapiju.. s tim da je se jako zaigrala u drugome..prekidala pa nastavljala.
    Jako neugodno iskustvo i nema šanse da bi ga ponovila..
    Da nemam djecu već vjerojatno bi skupila hrabrosti i opet išla.. al ovako, ne.. strašne bolove sam trpila tijekom punkcije jer mi je lijevi jajnik nezgodno postavljen..

A joj šteta, ajde da su fulali prvi put ali drugi baš i ne. Meni je desni jajnik isto negdje iza, ali čim je vidjela na stisak da me boli odmah je rekla da će biti pod anestezijom, tako da su mogli i tebi dati anesteziju pa da aspiriraju s oba a ti ne trpiš bolove.
    Budeš vidjela što ćeš dalje, odluka je vaša naravno.
    Tina za svaki plusić ne možemo znati u kojem će smjeru ići. Probaj se što manje stresirati i dan po dan. Sretno da ide u dobrom smjeru.
    Tratinčice sretno 🤞🙏

Drugi puta je još više zabrljala, na pola mi prekinula terapiju jer joj se nije dalo taj dan dobro pogledati jel ima folikula.. nakon dva dana kada ih se pojavilo 6 živa panika, ja lijekova nemam a trebala bi nastaviti ipak.. na kraju uz svu muku izvadili su sve koliko se sjećam bilo ih je 6 a samo 2 su bila zrela, oni su uspješno oplodeni i vraćeni ali nisu se uhvatili.
     Anesteziju sam dobila ali sve sam osjetila.. doslovno su me držali na stolu da se ne mičem jer je bilo užasno.. prva punkcija su bila samo dva i doslovno to nisam ni osjetila al druga.. uh uh..
    Ti samo hrabro i nema posustajanja, put je težak ali se na kraju isplati.. kada ih vrate onda dolazi to najgore psihičko iščekivanje.. ali to je već kraj puta i na to ne možeš utjecati.. u Božje ruke i sretno!! 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Lunolina
    08. Kolovoz 2023. 08:51

Tratincice sretnoooo!!!🥳🥳

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    08. Kolovoz 2023. 08:55

Tinaa267

Dobro jutro cure,
    trebam dobiti u subotu ali jutros sam napravila test, nisam mogla cekati….
    https://postimg.cc/0bdQJMbY
    Bas ne znam sto misliti, strah me veseliti se da ne bude opet biokemijska.

Čestitke ❤️😍

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Bebolina2024
    08. Kolovoz 2023. 09:05

🖤Garawa🖤

Bebolina2024

🖤Garawa🖤

Bebolina2024

Sad sam vidjela u potpisu da si bila u dva postupka. Jel ti se nešto zamjerilo i više nisi htjela?

Uh, duga priča.. doktorica.. fulala oba puta terapiju.. s tim da je se jako zaigrala u drugome..prekidala pa nastavljala.
    Jako neugodno iskustvo i nema šanse da bi ga ponovila..
    Da nemam djecu već vjerojatno bi skupila hrabrosti i opet išla.. al ovako, ne.. strašne bolove sam trpila tijekom punkcije jer mi je lijevi jajnik nezgodno postavljen..

A joj šteta, ajde da su fulali prvi put ali drugi baš i ne. Meni je desni jajnik isto negdje iza, ali čim je vidjela na stisak da me boli odmah je rekla da će biti pod anestezijom, tako da su mogli i tebi dati anesteziju pa da aspiriraju s oba a ti ne trpiš bolove.
    Budeš vidjela što ćeš dalje, odluka je vaša naravno.
    Tina za svaki plusić ne možemo znati u kojem će smjeru ići. Probaj se što manje stresirati i dan po dan. Sretno da ide u dobrom smjeru.
    Tratinčice sretno 🤞🙏

Drugi puta je još više zabrljala, na pola mi prekinula terapiju jer joj se nije dalo taj dan dobro pogledati jel ima folikula.. nakon dva dana kada ih se pojavilo 6 živa panika, ja lijekova nemam a trebala bi nastaviti ipak.. na kraju uz svu muku izvadili su sve koliko se sjećam bilo ih je 6 a samo 2 su bila zrela, oni su uspješno oplodeni i vraćeni ali nisu se uhvatili.
    Anesteziju sam dobila ali sve sam osjetila.. doslovno su me držali na stolu da se ne mičem jer je bilo užasno.. prva punkcija su bila samo dva i doslovno to nisam ni osjetila al druga.. uh uh..
    Ti samo hrabro i nema posustajanja, put je težak ali se na kraju isplati.. kada ih vrate onda dolazi to najgore psihičko iščekivanje.. ali to je već kraj puta i na to ne možeš utjecati.. u Božje ruke i sretno!!

Jesu oni fulali u puno toga, pogotovo kažeš dobila si anesteziju sve osjetila i morali su te držati. Ja sam dobila anesteziju i doslovno zaspala u sali i probudila se cca 15 min kasnije u krevetu.
    Žalosno je to sve, jer mi nemamo ni ograničen broj postupaka niti godine u kojima se netko može u nedogled testirati na nama a baš ispada da to rade. Šteta što nam ne ide prirodno pa da njihovu pomoć niti ne trebamo.
    Hvala ti puno 🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Ivyyyy
    08. Kolovoz 2023. 09:06

Zene ovo je stranica da izmjenjujemp iskustva i svoje price a i da smo podrska jedna drugoj, mislim da nema potrebe za prozivanjima i svadjama.. 
    trebale bi se drzati zajedno i zahvaliti jedna drugoj na pomoci i podrsci.. svako ima drugo iskustvo, ja dosad u godinu i po nisam nikad ulovila peak npr, cak sam uzela i clearblue digitalni i nista, do prije neki dan kad mi je crta bila bas prejaka, svaka je zena za sebe invidualna, al mislim da bi trebalo biti puno razumjevanja jedni za druge a ne svadje.. 
    Tinaa267-cestitam🥰🥹😍😍😍😍
    Tratincice- zelim ti svu srecu na transferu danas,da se cvrsto uhvati 🙏🤞🥹🥰🥰🥰

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Martina1931
    08. Kolovoz 2023. 09:23

Ivyyyy

Zene ovo je stranica da izmjenjujemp iskustva i svoje price a i da smo podrska jedna drugoj, mislim da nema potrebe za prozivanjima i svadjama..
    trebale bi se drzati zajedno i zahvaliti jedna drugoj na pomoci i podrsci.. svako ima drugo iskustvo, ja dosad u godinu i po nisam nikad ulovila peak npr, cak sam uzela i clearblue digitalni i nista, do prije neki dan kad mi je crta bila bas prejaka, svaka je zena za sebe invidualna, al mislim da bi trebalo biti puno razumjevanja jedni za druge a ne svadje..
    Tinaa267-cestitam🥰🥹😍😍😍😍

A doslovno sam isto htjela reci. Tu smo da izmijenjujemo iskustva i pomazamo jedni drugima da lakse dodjemo do zeljenih plusica...ne razumijem onakav nacin konverzacije
    Drzim fige da bude plusic, ipak kazes ulovila si pravi peak nakon toliko dugo🥰

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Ivyyyy
    08. Kolovoz 2023. 09:33

Martina1931

Ivyyyy

Tinaa267-cestitam🥰🥹😍😍😍😍

A doslovno sam isto htjela reci. Tu smo da izmijenjujemo iskustva i pomazamo jedni drugima da lakse dodjemo do zeljenih plusica…ne razumijem onakav nacin konverzacije

Ma mislim da nece biti, nesto mi je takav osjecaj, al nema veze znam sad otprilike da mi na 20 dc treba biti peak i ovu, pa mi je i to lakse zasad na dalje pratiti 🙈 i to je nesto u obziru na prethodne mj kad nisam mogla uloviti peak i nisam ni znala kad mi je O a kad nije.. ja se radujem malim stvarima, a najveca ce doci kad Bog odluci da je vrijeme🥰🙏🥹

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Martina1931
    08. Kolovoz 2023. 09:50

Ivyyyy

Martina1931

Ivyyyy

Tinaa267-cestitam🥰🥹😍😍😍😍

A doslovno sam isto htjela reci. Tu smo da izmijenjujemo iskustva i pomazamo jedni drugima da lakse dodjemo do zeljenih plusica…ne razumijem onakav nacin konverzacije

Ma mislim da nece biti, nesto mi je takav osjecaj, al nema veze znam sad otprilike da mi na 20 dc treba biti peak i ovu, pa mi je i to lakse zasad na dalje pratiti 🙈 i to je nesto u obziru na prethodne mj kad nisam mogla uloviti peak i nisam ni znala kad mi je O a kad nije.. ja se radujem malim stvarima, a najveca ce doci kad Bog odluci da je vrijeme🥰🙏🥹

Pa jesi mozda isla kod ginica da ti pravi na uzv, folikulometriju? To je najsigurnija metoda svakako. S obzirom da preko godinu dana nisi mogla uloviti peak

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Ivyyyy
    08. Kolovoz 2023. 10:00

Martina1931

Ivyyyy

Martina1931

Ivyyyy

Tinaa267-cestitam🥰🥹😍😍😍😍

Pa jesi mozda isla kod ginica da ti pravi na uzv, folikulometriju? To je najsigurnija metoda svakako. S obzirom da preko godinu dana nisi mogla uloviti peak

Bila sam na pregledu i utvrdila mi je O, i rekla mi je da imam samo kasnije jer imam produzeni ciklus, tj 33-35 dana, i onda mi nije O 14 dan, nego 19-22 🤗

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Martina1931
    08. Kolovoz 2023. 10:07

Anne91

Martina1931

Ivyyyy

Martina1931

Ivyyyy

Tinaa267-cestitam🥰🥹😍😍😍😍

To nije loša ideja da odeš pa da vidš, pitaj svog ginekologa…
    Ja sam isla kod svoga ginica preko hzzo i placala sam 100 kn svaki dolazak jer je rekao da je to privatna pretraga a on radi i privatno, neke su rekle da se to ne naplacuje ali pitaj svakako…
    Ja bi na tvom mjestu otisla i on ce ti reci kada bi trebala biti O i kad u akciju 🤞🤞🤞

Ja sam isla kod gin u dom zdravlja. Nije mi naplacivala to uopce, al nije ni bitno
    Bitno je da su ovulacije tu😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.