Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    07. Kolovoz 2023. 23:45

Zvončica0401_

Pozdrav žene! Kako vama izgleda ovaj ovulacijski test? To je bilo na 13. dan ciklusa, a 14. je također bila testna vidljiva, ali manje od dana prije. 15.je vec bila gotovo nevidljiva. Ciklusi su mi inače redoviti na 27-28 dana. Testirala sam se od 7.dana ciklusa, pa do sve 15 dana ciklusa. Plodne dane smo pokriliodnosima.
    https://postimg.cc/gallery/T3xYT8Q

Cure meni to izgleda sasvim ok. Peak je ili bio malo nakon toga ili je već tada bila razina LH u opadanju.
    Ja sam u ovih godinu dana samo jednom imala baš da mi je testna jača od kontrolne. Druge mjesece imala bi tamnu drugu crtu ali pretpostavila sam da je peak već prošao pa je bilo u opadanju, dosta puta je peak bio usred noći. Ali znala sam da je bio i to je to, bitno kad već tako lijepo potamni da uredno pokrijete i onda kreće odbrojavanje. Sretno svima u pokrivanju!
    Garawa jel tebi isto sada su plodni dani ili je to samo trakica ovako za primjer?
    Ako pokrivate sretno!
    Znam da si ti bila u postupku na Svetom Duhu, jel tebi to bio prvi i zadnji postupak? Iz kojeg razloga si odustala i nisi probala još koji put?
    Ja stvarno tolike nade polažem sada u ovaj postupak, da ako beta bude negativna ne znam kako ću taj dio progurati. Za sada sam sva uzbuđena i nadam se da će na kraju sve biti u redu.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    07. Kolovoz 2023. 23:48

Sad sam vidjela u potpisu da si bila u dva postupka. Jel ti se nešto zamjerilo i više nisi htjela?

08/24 spontani pobačaj

Garawa¤
    07. Kolovoz 2023. 23:58

eni233

🖤Garawa🖤

Martina1931

🖤Garawa🖤

Cure nist to još.. crta testna mora biti ista ili jača.
    https://ibb.co/k3f47z9
    Ali..pratite…kad krene tamniti jače.. onda testirajte 2 puta dnevno..

Aparatic za ocitavanje je dao smajlic.. a i doktorica je ultrazvukom potvrdila da je doslo do ovulacije. Tako da, ne bih se slozila😅🤷‍♀️

Nisam ni rekla da nije bila. Btw aparatic kod mene osobno pokazuje čak i 6 dana plodnih .. piše cak i u uputama da pokazuje dok je taj plodni prozor.. .. no kad se ovulacija zaista približi testna linija bude daleko tamnija.

Od kud ti to ? Nije bas istina , meni drugi dan taj digitalni vise ne pokazuje smajlić a bome i crta mi krene blijediti , neznam ja kakav ti aparatić imaš , ali meni samo taj jedan dan pokazuje smajlić kaj je peak i to je to .

Od kud mi? Pa testirala i dobila tako smajlic.. još ti piše kod mene osobno.. 
    Nigdje ništa nisam generalizirala.. nismo svi isti.. eto ti imaš smajli jedan dan a ja pet dana, kod tebe je nagli skok i pad LH..dok kod mene to traje malo duže..  i fakat ti je bezveze napisati da nešto nije istina jer, eto to kod tebe nije tako.. 
    A to što je kome skupo.. isto je generaliziranje.. ono što je tebi skupo meni možda nije.. i obrnuto. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    08. Kolovoz 2023. 00:01

Bebolina2024

Sad sam vidjela u potpisu da si bila u dva postupka. Jel ti se nešto zamjerilo i više nisi htjela?

Uh, duga priča..  doktorica.. fulala oba puta terapiju.. s tim da je se jako zaigrala u drugome..prekidala pa nastavljala. 
    Jako neugodno iskustvo i nema šanse da bi ga ponovila.. 
    Da nemam djecu već vjerojatno bi skupila hrabrosti i opet išla.. al ovako, ne.. strašne bolove sam trpila tijekom punkcije jer mi je lijevi jajnik nezgodno postavljen.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    08. Kolovoz 2023. 00:05

I sretno svima.. 
    Mislim da se ovdje više neću javljati.. 
    Cure s kojima sam tipkala već su i rodile ❤
    A znam pročitati između redaka, da baš ne volite čuti da netko ima drugačije iskustvo nego vi.. (čast izuzetcima) 
    Tako da ostanite tako lijepe i pametne.. 
    Sretno i pozdrav. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Martina1931
    08. Kolovoz 2023. 08:10

Tinaa267

Dobro jutro cure,
    trebam dobiti u subotu ali jutros sam napravila test, nisam mogla cekati….
    https://postimg.cc/0bdQJMbY
    Bas ne znam sto misliti, strah me veseliti se da ne bude opet biokemijska.

Cestitaaam🐥🙃 
    Nemate sta misliti, test je pozitivan🤞 bit ce to super!

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    08. Kolovoz 2023. 08:12

🖤Garawa🖤

Bebolina2024

Uh, duga priča.. doktorica.. fulala oba puta terapiju.. s tim da je se jako zaigrala u drugome..prekidala pa nastavljala.
    Jako neugodno iskustvo i nema šanse da bi ga ponovila..
    Da nemam djecu već vjerojatno bi skupila hrabrosti i opet išla.. al ovako, ne.. strašne bolove sam trpila tijekom punkcije jer mi je lijevi jajnik nezgodno postavljen..

A joj šteta, ajde da su fulali prvi put ali drugi baš i ne. Meni je desni jajnik isto negdje iza, ali čim je vidjela na stisak da me boli odmah je rekla da će biti pod anestezijom, tako da su mogli i tebi dati anesteziju pa da aspiriraju s oba a ti ne trpiš bolove.
    Budeš vidjela što ćeš dalje, odluka je vaša naravno.
    Tina za svaki plusić ne možemo znati u kojem će smjeru ići. Probaj se što manje stresirati i dan po dan. Sretno da ide u dobrom smjeru.
    Tratinčice sretno 🤞🙏

08/24 spontani pobačaj

• eni233
    08. Kolovoz 2023. 08:16

🖤Garawa🖤

eni233

🖤Garawa🖤

Martina1931

🖤Garawa🖤

Aparatic za ocitavanje je dao smajlic.. a i doktorica je ultrazvukom potvrdila da je doslo do ovulacije. Tako da, ne bih se slozila😅🤷‍♀️

Nisam ni rekla da nije bila. Btw aparatic kod mene osobno pokazuje čak i 6 dana plodnih .. piše cak i u uputama da pokazuje dok je taj plodni prozor.. .. no kad se ovulacija zaista približi testna linija bude daleko tamnija.

Od kud ti to ? Nije bas istina , meni drugi dan taj digitalni vise ne pokazuje smajlić a bome i crta mi krene blijediti , neznam ja kakav ti aparatić imaš , ali meni samo taj jedan dan pokazuje smajlić kaj je peak i to je to .

Nigdje ništa nisam generalizirala.. nismo svi isti.. eto ti imaš smajli jedan dan a ja pet dana, kod tebe je nagli skok i pad LH..dok kod mene to traje malo duže.. i fakat ti je bezveze napisati da nešto nije istina jer, eto to kod tebe nije tako..
    A to što je kome skupo.. isto je generaliziranje.. ono što je tebi skupo meni možda nije.. i obrnuto.

Pa zato jer na uputama ne piše 6 dana , nego 2 najplodnija dana , ali očito nemaš isti s kojim se testiraš e  onda može da ti piše 6 dana.. pa i jesi jer si napisala nije vam to ništa , eto ti generaliziranje. I nije ništa nego jeste peak , I zašto bi se žena testirala kad je dobila smajlic, i znaci da će joj nastupiti ovulacija i napisala da joj je ginekologica i potvrdila kao i meni ..eto ukratko , Lp 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Martina1931
    08. Kolovoz 2023. 08:32

Bitno je da su ovulacije ulovljene haha
    Cisto ako neka cura ovo cita i misli se, jel bi to mogla biti ovulacija ili ne..
    Za Clearblue testove mogu sigurno reci da da,  pouzdano je

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Garawa¤
    08. Kolovoz 2023. 08:44

eni233

🖤Garawa🖤

eni233

🖤Garawa🖤

Martina1931

🖤Garawa🖤

Nigdje ništa nisam generalizirala.. nismo svi isti.. eto ti imaš smajli jedan dan a ja pet dana, kod tebe je nagli skok i pad LH..dok kod mene to traje malo duže.. i fakat ti je bezveze napisati da nešto nije istina jer, eto to kod tebe nije tako..

Pa zato jer na uputama ne piše 6 dana , nego 2 najplodnija dana , ali očito nemaš isti s kojim se testiraš e onda može da ti piše 6 dana.. pa i jesi jer si napisala nije vam to ništa , eto ti generaliziranje. I nije ništa nego jeste peak , I zašto bi se žena testirala kad je dobila smajlic, i znaci da će joj nastupiti ovulacija i napisala da joj je ginekologica i potvrdila kao i meni ..eto ukratko , Lp

Uz dužno poštovanje, gdje sam se ja tebi u toj priči obratila? 
    Dakle peak nije i amen. Peak je kada je testna crta jača ili ista od kontrolne,  zato se preporuča da kada krenu tamniti testiranje bude 2 puta dnevno kako bi se uhvatio baš peak i ne bi bilo zabune. Recimo u slučaju da netko ima lošiji spremiogram i mora čuvati spermice.. eto krene pokrivati prerano i naravno da oni ne budu u stanju dočekati da bude ovulacije.  Također doktor je izričito rekao kada se uhvati pozitivna trakice da se krene pokrivati naredna 3 dana, upravo zato jer nismo strojevi i kod svakoga je drugačije.. 
    I jednostavno citaj sa razumijevanjem..i da ne budem bezobrazna i izrazim se drugačije..  sjaši s mene. Lp

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.