Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    07. Kolovoz 2023. 16:52

Tratinčica123

Hej cure, vidim da ima nekih peakova🤞
    Bebolina, sad tek čitam.. pa čitava ludnica ispala oko svega… želim ti svu sreću u ovom postupku i da ih bude više nego zadnji put 😊😊
    Ostale cure sretno!
    .
    Ja sutra imam transfer u 10 sati. Držite fige❤
    Ja sam totalno uzbuđena, ne mogu si pomoć😂
    Bit će pitanja, pa evo odmah odgovora- test radim na 6dpt pa sta bude 😂😂

Jesi li se ti odmorila? Jesi se keksnula dok još smiješ? 😀
    Da kod mene je baš bila ludnica, a najsretnija bi bila da sam došla kao danas da je rekla da je sve ok, uzela pikice i čekam. Ali dobro, tako je ispalo.
    A ti si ionako ovisnica o testićima, pa bi bilo čudno da ne pisneš, a 6.dnt blastice svakako bi crtica trebala biti tu. To bi bilo 14.8., ali ćemo od jutra pratiti stanje stvari. 
    Ja ako ću piškiti ja ću na 12.dnt, mislim da bi transfer mogao po mojoj nekoj računici biti 18.8. ( to će biti 12.dc) i to je petak a vikend ne rade. Da se pripremim za betu ovaj put, ali ću bar imati 12 dana da sam PUPO i uživati u tom stanju.
    Tebi svakako želim svu sreću sutra. Jeste već stigli tamo ili danas putujete?
    Anchyyy imaš u planu testić i kada? Mi smo obe u petak u bolnici.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Aneee
    07. Kolovoz 2023. 16:56

Svašta se i ovdje kod vas u par dana izdesavalo 🙈
    Prazne crtice na testu su evap crtice. Mora bas imati malo boje da bi bio poz test, ostalo ništa.
    Tratinčica sretno sutra i jedva čekamo test 🙏🏼😁
    Bebolina sretno u novom postupku 🤗
    Sisy vidim u potpisu pregled je prošao super nakon svih muka oko bete...sad nek ide tim mirnim tokom.
    .
    Ja danas 3dpo. Ovaj ciklus smo odlučili s manje odnosa nego inače pa da vidimo jeli to dobitna kombinacija. Jer I prvi put nam je uspjelo tako kad smo se najmanje nadali jer je bilo manje pokrivenih dana. 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Tratinčica123
    07. Kolovoz 2023. 17:15

Bebolina,  užasno se keksati dok stavljam taj progesteron ali smo bome svih 5 dana na moru i muž je rekao obavezno i večeras 😂😂
    To ne smeta ništa za sutrašnji transfer?🤷‍♀️
    Mi smo stigli prije sat vremena u Prag, idemo sad u centar za neku klopicu pa onda spavanac jer smo krepani😂
    Uhhh ti ćeš bome kasno pišnut test, uvijek sam ti se divila koliko si strpljiva🙄 al dobro, što ti kažeš, možeš više uživati u pozitivnim mislima 🥰
    Anee,  hahah dobro, mijenjate taktiku, možda bas to i upali haha 😂
    Većina djece se napravila u jednoj minuti na stojećki😂😂

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Bebolina2024
    07. Kolovoz 2023. 17:37

Tratinčica123

Bebolina, užasno se keksati dok stavljam taj progesteron ali smo bome svih 5 dana na moru i muž je rekao obavezno i večeras 😂😂
    To ne smeta ništa za sutrašnji transfer?🤷‍♀️
    Mi smo stigli prije sat vremena u Prag, idemo sad u centar za neku klopicu pa onda spavanac jer smo krepani😂
    Uhhh ti ćeš bome kasno pišnut test, uvijek sam ti se divila koliko si strpljiva🙄 al dobro, što ti kažeš, možeš više uživati u pozitivnim mislima 🥰
    Anee, hahah dobro, mijenjate taktiku, možda bas to i upali haha 😂
    Većina djece se napravila u jednoj minuti na stojećki😂😂

Pa navodno u FET- u kažu da je preporučljivo imati odnose prije dok kod svježeg transfera kao nije. Znam da su tako pisale na potpomognutoj i da su neke imale tada plusiće. Tako da svakako slušaj muža i pokrijte 😀.
    Mi sad isto što pokrijemo kad mi prođe M koji dan, jer kad me krene sve boliti od terapije neću biti za nikakva hopsanja.
    Aneee najbolje mijenjati, jer nikad ne znaš koja će ovaj put biti dobitna kombinacija. Mi smo probali sve,  od svaki dan, svaki drugi, pa samo plodni dan. Vidjet ćemo ovaj mjesec bez seksa te dane pa možda je baš to dobitna kombinacija. 😀 Ja kažem mužu (kad smo u postupku) tebi je dobro, ti ispijaš kavice dok ja dolazim k sebi a drugi odrađuju veći dio posla. Ništa, možda nam sada upali. Ubit će me sada sve to čekanje i iščekivanje.
    I samo muž i ja znamo u čemu smo ovaj mjesec. Sve tajno odrađujemo. 

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Zvončica0401_
    07. Kolovoz 2023. 19:17

Pozdrav žene! Kako vama izgleda ovaj ovulacijski test? To je bilo na 13. dan ciklusa, a 14. je također bila testna vidljiva, ali manje od dana prije. 15.je vec bila gotovo nevidljiva. Ciklusi su mi inače redoviti na 27-28 dana. Testirala sam se od 7.dana ciklusa, pa do sve 15 dana ciklusa. Plodne dane smo pokriliodnosima. 
    https://postimg.cc/gallery/T3xYT8Q

21.12.2023. zadnja M
    11.01. ➕️😍
    05.02. -prvi pregled, ❤️ kuca 🙏
    06.03. Nifty plus - stiže nam curica 🩷
    26.09.2024.- Termin porođaja 🧸🎀
    08.04. -Idući pregled

Martina1931
    07. Kolovoz 2023. 19:36

Zvončica0401_

Pozdrav žene! Kako vama izgleda ovaj ovulacijski test? To je bilo na 13. dan ciklusa, a 14. je također bila testna vidljiva, ali manje od dana prije. 15.je vec bila gotovo nevidljiva. Ciklusi su mi inače redoviti na 27-28 dana. Testirala sam se od 7.dana ciklusa, pa do sve 15 dana ciklusa. Plodne dane smo pokriliodnosima.
    https://postimg.cc/gallery/T3xYT8Q

Tako meni bude na Clearblue testu za ovulaciju i pokaze mi smajlic na takav omjer. Ak se snadjem sa stavljanjem slike, stavim da vidis 🤣 ja sam 11dc i jucer mi je bio takav test i danas na uzv mi je gin potvrdila ovulaciju. Sad cekam🤞

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    07. Kolovoz 2023. 19:40

https://postimg.cc/LgXxY5rp
     Ne znam jel se moze vidjeti?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Zvončica0401_
    07. Kolovoz 2023. 19:49

Da, da. Baš se jasno vidi. Pitala sam zbog toga što sam čitala da većinom testna mora biti tamnija ili iste boje kao kontrolna. Meni je bila mrvicu svijetlija, ali ipak najtamnija od 7. dana ciklusa kad sam krenula sa testiranjem. A taman mi je po ciklusu ovulacija trebala biti 14. Taj 13. dan sam čak imala i najveću sluz. Inače ju primketim nekoliko dana, a sad sam je najviše zamijetila na 13.dan ciklusa i onda 17.dan. 

21.12.2023. zadnja M
    11.01. ➕️😍
    08.04. -Idući pregled

Martina1931
    07. Kolovoz 2023. 19:53

Zvončica0401_

Da, da. Baš se jasno vidi. Pitala sam zbog toga što sam čitala da većinom testna mora biti tamnija ili iste boje kao kontrolna. Meni je bila mrvicu svijetlija, ali ipak najtamnija od 7. dana ciklusa kad sam krenula sa testiranjem. A taman mi je po ciklusu ovulacija trebala biti 14. Taj 13. dan sam čak imala i najveću sluz. Inače ju primketim nekoliko dana, a sad sam je najviše zamijetila na 13.dan ciklusa i onda 17.dan.

Da nemam digitalni dio, za ovo moje isto ne bih bila sigurna jel peak ili ne..ipak nije bas iste nijanse ili tamniji. Al ugl i ultrazvucno je potvrdjena ovulacija. Tako da, rekla bih da si ulovila svoj peak🙂🤞

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Zvončica0401_
    07. Kolovoz 2023. 20:10

Martina1931

Zvončica0401_

Da nemam digitalni dio, za ovo moje isto ne bih bila sigurna jel peak ili ne..ipak nije bas iste nijanse ili tamniji. Al ugl i ultrazvucno je potvrdjena ovulacija. Tako da, rekla bih da si ulovila svoj peak🙂🤞

Ma bitno da ti je potvrđena ovulacija, a nijasna je bila svijetlija. Nadam se da sam pogodila. U nedjelju bi trebala dobit, nadam se da neću. 😄

21.12.2023. zadnja M
    11.01. ➕️😍
    08.04. -Idući pregled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.