Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    25. Svibanj 2021. 07:47

Jutro!
    Nadam se da ste dobro!
    Evo meni je pristic na bradi iskocio, vjerovatno dufic radi svoje i kad popijem u petak zadnji mogu ocekivati M kroz par dana !
    Blago vama Tetkama i Strinama! Ja sam Ujna  To mi je grozan naziv ujna rade bi strina bila 
    Imam sestru ali mladu i ona nije udana niti ima decka, tak da cu se nacekati za ovo tetka.

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Svibanj 2021. 08:15

Lucky 🍀

Jutro curke,
    Bella izgleda li ovo kod tebe kao impl pad 🤔🤔😁😁🤞🏻🤞🏻
    Anchy evo meni zadnjih par dana faca opet divlja, ne znam sta je to, sva sam ispala iz balansa 😂
    Ja cu jednog dana bit strina s muzeve strane, a ujna sa svoje strane…. Valjda cu dozivit 😁

Ja sam uvijek htjela imati tetku. Ali imam ujaka i strica, ali zato ce moje dijete  imati dvije tetke! I to jednu iz njemacke hahaha

• kokolo28
    25. Svibanj 2021. 09:24

jutro cure...
    Bella cestitam, bude i tvoja seka uskoro postala teta 
    Anchy tetka iz njemacke, to je to hahahha... kad bi trebala doci tvoja O?
    Tonia ima kakvih novosti kod tebe?

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Svibanj 2021. 09:43

eloise

jutro cure…
    Bella cestitam, bude i tvoja seka uskoro postala tetaAnchy tetka iz njemacke, to je to hahahha… kad bi trebala doci tvoja O?

A moja crvena tetka pretpostavljam sljedeci tj pon ili uto. Obicno dode 3 dana nakon zadnjeg dufica...

• kokolo28
    25. Svibanj 2021. 10:10

Lucky 🍀

eloise

jutro cure…
    Bella cestitam, bude i tvoja seka uskoro postala tetaAnchy tetka iz njemacke, to je to hahahha… kad bi trebala doci tvoja O?

Tebi se tempica lijepo penje 👏🏻👏🏻👏🏻

da, bas sam se danas ujutro iznenadila kad sam vidjela, nisam ocekivala da ce tak narasti  
    Tebi M jos nije dosla, postoje li ikakve naznake da ce doci? Ja se nadam da neceeeeee 

🧔30, sve ok

• kokolo28
    25. Svibanj 2021. 10:12

Anchy_23 🌈

eloise

jutro cure…

A moja crvena tetka pretpostavljam sljedeci tj pon ili uto. Obicno dode 3 dana nakon zadnjeg dufica…

Ahaa, jooj nadam se da ce stici sto prije pa u nove pobjede 

🧔30, sve ok

• kokolo28
    25. Svibanj 2021. 10:52

Lucky 🍀

Anchy ajd nek dode glupaca sto prije pa navijamo ispocetka 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Eloise pa i nemam neke naznake da ce doc, osjetim mozda jednom, dva put dnevno ko neki menga grc i brijem eeeee dolaziiii, na kraju se danas probudim i tempica ode gore 😂 a ja ocekivala ono 36.3 😂 sise bole za poludit, svaki dan su sve vece, zivcana sam i nervozna, sta rec 🙄

aaaa pa to je dobar znak... jel imas koji testic da popiskis? daj, bas se sad veselim...ajde piskiii 

🧔30, sve ok

Lida 🍀
    25. Svibanj 2021. 10:55

Lucky meni ovo sve mirise na T 😍😍🥳🥳🤞🤞🤞🤞🤞

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Kamilica ♡
    25. Svibanj 2021. 11:58

Joli 🌼

Kamilicaaa i ja sam naručila 100 hcg-a i 100 lh (zelenih) jedne iz uk-a druge iz de, baš me zanima kada će doći i kakve će mi biti te LH jer mi sve izgleda da LH ja uopće nemam… CB su se curama pokazali loši jer bacaju lažne sjenice, pa budi oprezna….

Ja sam isto narucila iz UK, pise sensitivity 20miu/ml
    sta god to značilo 😆 jesu li ove pouzdane onda? 🤷🏼‍♀️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Tratinčica12
    25. Svibanj 2021. 12:16

Pozdrav cure 😊
    Ispričavam se što ovako upadam 🙈 pratila sam vas prije. 
    -
    Htjela sam reći da imam 23 LH ovulacijske trakice (roze su, ne sjećam se osjetljivosti točno). Stavit ću sliku.
    Rok valjanosti: 26.06.2022. Žao mi da stoje, pa ako neka od vas treba. 60 kn + poštarina. Ako je cura iz Osijeka, može i osobno preuzimanje ☺
    -
    https://ibb.co/CV7VZh4
    https://ibb.co/n3skFYQ
    -
    Sretno u lovu na pozitivne LH trakice i plusiće 🍀🍀❤❤

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.