Doris dobra sjena 🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Tonia ajmeee neka dođe što prije, neka te ne zeza 🤞
Anchy doživljavam te kao "vreću" pozitive i blagosti, a normalno je da imamo svi te trenutke, nismo od kamena, svi se mi nadrndamo, ja svako drugi mjesec otprilike, nekad i češće.... Napuni baterije i vrati nam se u punom sjaju... 🥰
Mala na ovoj filtriranoj vidim sjenicu
Doris i ja je vidim 🤩🤩
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Doris i ja vidim sjenicu 😁😁😁 tamni 🤞🤞
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Jolie ma srce si Bude mene to proslo, ta moja fazica. Idemo dalje. Mislim da cu sad duphaston popiti pa pricekati M i onda piti jos malo terapiju pa cemo vidjeti sto dalje.
Doris kao nadzire se neka sjenica, ali s obzirom da ti je i prosli put tako nekako bilo pricekati cemo. Ja bi voljela da nije evaporacijska...
Lucky sve znas
Malala drzim fige mozda upali! Javi nam se svakako
I meni je zao zbog minusica cure, ali nikad se ne zna, mozda je prerano jos za test...🤷🏼♀️
Ja u svojih 38 godina nikad nisam kupila ni koristila test za trudnoću.🤦🏽♀️ Pa me molim vas ovako neiskusnu uputite kad ga treba koristiti, i koji je najpouzdaniji test? Meni npr u zadnje vrijeme menga uvijek kasni, pa da li da se testiram 28 dana od zadnje menge ili npr 35 dana? Naravno, ako ne dobijem u medjuvremenu.
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
I meni je zao zbog minusica cure, ali nikad se ne zna, mozda je prerano jos za test…🤷🏼♀️
Ja u svojih 38 godina nikad nisam kupila ni koristila test za trudnoću.🤦🏽♀️ Pa me molim vas ovako neiskusnu uputite kad ga treba koristiti, i koji je najpouzdaniji test? Meni npr u zadnje vrijeme menga uvijek kasni, pa da li da se testiram 28 dana od zadnje menge ili npr 35 dana? Naravno, ako ne dobijem u medjuvremenu.
Mi ti tu jako rano testiramo vec od 8dpo ili 9 dpo kad se mozda ni implantacija nije dogodila
Uglavnom piski se sa prvim jutarnjim urinom. Najcesce curke piske po ovim kineskim testicima jer su najjeftiniji a mi volimo puno piskitiii hehe!. Inace Clear Blue sa crticama nam se pokazao los. Vise puta je bacio curama evaporacijske crte. A nije bas najjeftiniji.
Ako piskis kasnije (na dan kad M treba doci) bar se neces stresirati oko mogucih sjena i evaporacijskih crta!
ANTONELA, ELOISE, GARAWA, JOLI, MALA96 vidi se vidi, ali nećemo se veseliti, jer ipak su do kinezići
PINE da ti su me prošli mjesec zezali, pišat ću prave u ponedjeljak najranije, a do onda se s ovima zabavljam. Ovaj put sam s tim kinezićima krenula hladne glave, pa ne polažem nade previše u tu sjenu. Ali daj bože da je prava.
ANCHY ma nazire se i vidi se dobro golim okom, ali kinezi…pričekat ćemo.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Curke bas mi je jako zao radi minusa, kod Doris se nesto nazire no moramo biti oprezni s kinezicima🤞🏻
Drzimo fige dok menga ne stigne. ❤️🙏🏻🤞🏻🤗
_
Dajana javi nam za spermio, cekamo😘
Tonia draga drzim fige za O sto prije, da te ne zeza dugi ciklus, to je bas igranje sa zivcima.
Opusteno, hopsajte, O je iza ugla🥰😘
Tonia držim fige da se O požuri
Zoi ooo vidim 3 dpo, super
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Sortiraj odgovore
Najstariji