Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    21. Svibanj 2021. 09:56

Doris dobra sjena 🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Joli 🌟
    21. Svibanj 2021. 10:20

Tonia ajmeee neka dođe što prije, neka te ne zeza 🤞
    Anchy doživljavam te kao "vreću" pozitive i blagosti, a normalno je da imamo svi te trenutke, nismo od kamena, svi se mi nadrndamo, ja svako drugi mjesec otprilike, nekad i češće.... Napuni baterije i vrati nam se u punom sjaju... 🥰
    Mala na ovoj filtriranoj vidim sjenicu 
    Doris i ja je vidim 🤩🤩

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Lida 🍀
    21. Svibanj 2021. 10:46

Doris i ja vidim sjenicu 😁😁😁 tamni 🤞🤞

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Svibanj 2021. 11:13

Jolie ma srce si  Bude mene to proslo, ta moja fazica. Idemo dalje. Mislim da cu sad duphaston popiti pa pricekati M i onda piti jos malo terapiju pa cemo vidjeti sto dalje.
    Doris kao nadzire se neka sjenica, ali s obzirom da ti je i prosli put tako nekako bilo pricekati cemo. Ja bi voljela da nije evaporacijska...
    Lucky  sve znas 
    Malala drzim fige mozda upali! Javi nam se svakako 

Kamilica ♡
    21. Svibanj 2021. 12:25

I meni je zao zbog minusica cure, ali nikad se ne zna, mozda je prerano jos za test...🤷🏼‍♀️
    Ja u svojih 38 godina nikad nisam kupila ni koristila test za trudnoću.🤦🏽‍♀️ Pa me molim vas ovako neiskusnu uputite kad ga treba koristiti, i koji je najpouzdaniji test? Meni npr u zadnje vrijeme menga uvijek kasni, pa da li da se testiram 28 dana od zadnje menge ili npr 35 dana? Naravno, ako ne dobijem u medjuvremenu.

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Svibanj 2021. 12:31

kamilicaaa

I meni je zao zbog minusica cure, ali nikad se ne zna, mozda je prerano jos za test…🤷🏼‍♀️
    Ja u svojih 38 godina nikad nisam kupila ni koristila test za trudnoću.🤦🏽‍♀️ Pa me molim vas ovako neiskusnu uputite kad ga treba koristiti, i koji je najpouzdaniji test? Meni npr u zadnje vrijeme menga uvijek kasni, pa da li da se testiram 28 dana od zadnje menge ili npr 35 dana? Naravno, ako ne dobijem u medjuvremenu.

Mi ti tu jako rano testiramo vec od 8dpo ili 9 dpo kad se mozda ni implantacija nije dogodila 
    Uglavnom piski se sa prvim jutarnjim urinom. Najcesce curke piske po ovim kineskim testicima jer su najjeftiniji a mi volimo puno piskitiii hehe!. Inace Clear Blue sa crticama nam se pokazao los. Vise puta je bacio curama evaporacijske crte. A nije bas najjeftiniji.
    Ako piskis kasnije (na dan kad M treba doci) bar se neces stresirati oko mogucih sjena i evaporacijskih crta!

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    21. Svibanj 2021. 13:34

ANTONELA, ELOISE, GARAWA, JOLI, MALA96 vidi se vidi, ali nećemo se veseliti, jer ipak su do kinezići
    PINE da ti su me prošli mjesec zezali, pišat ću prave u ponedjeljak najranije, a do onda se s ovima zabavljam. Ovaj put sam s tim kinezićima krenula hladne glave, pa ne polažem nade previše u tu sjenu. Ali daj bože da je prava.
    ANCHY ma nazire se i vidi se dobro golim okom, ali kinezi…pričekat ćemo.

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

21. Svibanj 2021. 13:38

Curke bas mi je jako zao radi minusa, kod Doris se nesto nazire no moramo biti oprezni s kinezicima🤞🏻
    Drzimo fige dok menga ne stigne. ❤️🙏🏻🤞🏻🤗
    _
    Dajana javi nam za spermio, cekamo😘

21. Svibanj 2021. 13:46

Tonia draga drzim fige za O sto prije, da te ne zeza dugi ciklus,  to je bas igranje sa zivcima.
    Opusteno, hopsajte, O je iza ugla🥰😘

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    21. Svibanj 2021. 14:08

Tonia držim fige da se O požuri 
    Zoi ooo vidim 3 dpo, super 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.