Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoe🌸
    24. Listopad 2021. 22:48

Garawa drzimo ti fige na najjace za ujutro.🤞🏻🤞🏻🙌🏻
    Bas ovo sto je Kiki napisala, dogovoren postupak i hop spontana trudnoca, bas bi bilo divno.❤️
    I svaka ti cast. Sve kuzis, muljatorice, ulizice👌🏻
    Nazalost radi njih vise forum nije sto je nekad bio.. divna grupica cura koje su funkcionirale po principu, svi za jednu - jedna za sve.🥰

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Kaća

Kamilica ♡

I ja tebe volim 😍…. zapravo, nemoj nikad otici s teme jer cu onda ja biti najstarija 😭

I ti se onda stvarno pitaš zašto te ljudi ne vole? 
    Kakva jadnica moraš bit da ovako nešto napišeš 
    Dno si dna ljudskog roda 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kamilica ♡

Garawa

Kamilica ♡

Garawa

Kamilica ♡---

Garawanemam pojma sta sam tebi napravila da ti se gade moje objave? 🤷🏼‍♀️ Stvarno ne razumijem takav negativan stav. Ja cak ni prema onima koji me otvoreno "napadaju" nemam negativan stav.
    Ali , ocito nismo svi isti. Neke ljude drugi nerviraju popodne, a sami sebe nerviraju do podne. Stara izreka. 🤷🏼‍♀️

Lutko.. poDjebavaš na finjaka od kad si prvi post napisala u ovoj grupi..i sad podjebavaš.. 🙄
    A ja ću zadržati svoje pravo da te i dalje ignoriram ❤🥰🥰❤

I ja tebe volim 😍…. zapravo, nemoj nikad otici s teme jer cu onda ja biti najstarija 😭

Vidi.. mogla bi ti sada svašta napisati.. al neću.. to mi je ispod časti i ne želim uvrijediti ove divne cure koje čitaju.. 👋

Nije da ih ne zelis uvrijediti, nego ne zelis da vide tvoje pravo lice. 😅 Ajde koka, nismo u osnovnoj skoli, nemoj se duriti. 🤗 Ti si meni rekla da ti idem na zivce bez ikakvog razloga, tako da ja sam ta koja se treba duriti. 🤭
    Sretno ti sa testom! 🤞

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    24. Listopad 2021. 22:50

Kaća

Kamilica ♡

I ti se onda stvarno pitaš zašto te ljudi ne vole?
    Kakva jadnica moraš bit da ovako nešto napišeš
    Dno si dna ljudskog roda

Pa meni je par stranica unazad napisala cura da mogu biti baba sa skoro 40. U pravu je,  godine ne mozes sakriti. Ja ne volim svoje godine, i zato mi je drago da nisam tu najstarija. Ako je garawa stara, i ja sam.🤷🏼‍♀️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Luna93
    24. Listopad 2021. 22:50

Kamilice, 
    Sta si u horoskopu?

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Garawa¤
    24. Listopad 2021. 22:52

Kamilica ♡

Garawa

Kamilica ♡

Garawa

Kamilica ♡---

Garawanemam pojma sta sam tebi napravila da ti se gade moje objave? 🤷🏼‍♀️ Stvarno ne razumijem takav negativan stav. Ja cak ni prema onima koji me otvoreno "napadaju" nemam negativan stav.
    Ali , ocito nismo svi isti. Neke ljude drugi nerviraju popodne, a sami sebe nerviraju do podne. Stara izreka. 🤷🏼‍♀️

Lutko.. poDjebavaš na finjaka od kad si prvi post napisala u ovoj grupi..i sad podjebavaš.. 🙄
    A ja ću zadržati svoje pravo da te i dalje ignoriram ❤🥰🥰❤

Vidi.. mogla bi ti sada svašta napisati.. al neću.. to mi je ispod časti i ne želim uvrijediti ove divne cure koje čitaju.. 👋

Nije da ih ne zelis uvrijediti, nego ne zelis da vide tvoje pravo lice. 😅 Ajde koka, nismo u osnovnoj skoli, nemoj se duriti. 🤗 Ti si meni rekla da ti idem na zivce bez ikakvog razloga, tako da ja sam ta koja se treba duriti. 🤭
    Sretno ti sa testom! 🤞

Ne čitaš sa razumijevanjem.. lijepo sam napisala da mi ideš na živce jer podjebavaš.. da ti nacrtam??
    Molim te, mani me se. Malo si i dosadna već.  

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Kaća
    24. Listopad 2021. 22:52

Luna93

Kamilice,
    Sta si u horoskopu?

Šupak 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kamilica ♡
    24. Listopad 2021. 22:53

Luna93

Kamilice,
    Sta si u horoskopu?

Ribica, zar nije ocito? 😅🙈 why? 

Kamilica ♡

Kaća

Luna93

Kamilice,
    Sta si u horoskopu?

Šupak

Ne biti zlocesta 🤗

Zoe🌸

Garawa ima vec dvoje djece. Za sta je tocno stara? 😂
    Taman za trecu srecu🍀

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.