hej evo moram se i ja ubaciti :D
prvo, došla sam s kokicama zbog drame oko Hope haha ali se uopće ne planiram miješati u to, sve skupa mi je to jako tužno ako je istina.
Nego, moram se javiti najviše zbog Kaće! Ženo, nisam znala da si trudna!! Taaaako si me razveselila jutros da ti to ne mogu ni opisati <3 <3 <3 neka ti je sretna i uredna, od srca ti čestitam! :)
Također sam iščekivala Garawine testove. Stvarno ne razumijem ni ja onaj jučerašnji... Žao mi je što si se ponadala ako na kraju nema ništa od toga. Drži se, nadam se da ćeš uskoro ugledati plusić <3
Lucky vidim da krećeš na mpo. Sretno! <3
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Garawa baš mi je žao 😔 onaj jučer je bio obećavajući
Ooo Loza di si ženo, je je u pauzu za novu stimulaciju jedan se vojnik probio 🤭🤭 hvala ti ❤️
Kako kod tebe ide? Vidiš kako zna iznenaditi kad se najmanje nadaš, samo guraj dalje 💪💪
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
hej evo moram se i ja ubaciti :D
prvo, došla sam s kokicama zbog drame oko Hope haha ali se uopće ne planiram miješati u to, sve skupa mi je to jako tužno ako je istina.
Nego, moram se javiti najviše zbogKaće!Ženo, nisam znala da si trudna!! Taaaako si me razveselila jutros da ti to ne mogu ni opisati &lt;3 &lt;3 &lt;3 neka ti je sretna i uredna, od srca ti čestitam! :)
Također sam iščekivala Garawine testove. Stvarno ne razumijem ni ja onaj jučerašnji… Žao mi je što si se ponadala ako na kraju nema ništa od toga. Drži se, nadam se da ćeš uskoro ugledati plusić &lt;3
Lucky vidim da krećeš na mpo. Sretno! &lt;3
Da, krecem, ako mi se M udostoji doc da povadim jos ostatak nalaza, evo sesti dan od zadnjeg duphastona, a nje jos nema…🙄🙄🙄
e jel imaš na kraju nekakvu diagnozu za te ultradugo cikluse? ako se dobro sjećam, hormoni su ti bili ok, na ultrazvuku sve ok. koji ti je dc? jesi uhvatila O uopće ikako ovo ljeto?
👩33g
👨42g
👦4g
Garawa baš mi je žao 😔 onaj jučer je bio obećavajući
Ooo Loza di si ženo, je je u pauzu za novu stimulaciju jedan se vojnik probio 🤭🤭 hvala ti ❤️
Kako kod tebe ide? Vidiš kako zna iznenaditi kad se najmanje nadaš, samo guraj dalje 💪💪
Znači zbilja postoje čuda.😊 Očito ima nešto u tome. Da što više bude takvih priča🍀🍀
☝eee nemoj da i za tebe pročitam da je nešto fejk za koji tjedan 😂😂😂 morala sam, izvinte😆😂
👩33g
👨42g
👦4g
Jao sto je lijepo vidjeti stare nickove na nasim LH trakicama.
Od nase ex voditeljice liste Lucky, pa do Kace moje terminuse , Anaid, Zoe, Jolie, Sayuri, Tommyfame nase frendice sa teme tko zeli.. i Loza draga susjedica
Samo cu reci to su bili dani!
Nadam se da vam tema nece propasti. Nikad ne znas tko se krije iza kojeg nicka i kakvih pacijenata ima ali za ove nabrojane i one stare koje sam zaboravila garantiram da su normalne!
Lijepo je vidjeti mini reunion, nadam se da ste sve uskoro trudnice
Hahahhahaha a ne znam ja 4 i po mjeseca lagati 🤭🤭
Je je uvijek postoji čudo i zato koliko god puta pale, obrišite se i nastavite dalje 💪😎❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
3 i po* ispričavam se greška u tipkanju 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Lucky ne razumijem se u to pa ne znam koliko dugo treba da menga stigne nakon duphastona. Ali nadam se da će onda stići uskoro :)
joooj Kaćo to su taaaaaako divne vijesti! Presretna sam zbog tebe jer znam da dugo radite na bebici, tim više što se dogodilo tako spontano :) A moram biti iskrena, također mi je drago jer i moj dragi ima takvu dijagnozu spermiograma pa mi to daje nadu da ništa nije nemoguće :)
heeeej evo i Anchy :) nisam dugo bila vamo s vama, više sam bila aktivna na drugoj temi, ali ste mi većina ostale u baš lijepom sjećanju :) za tebe mi je ptičica nedavno šapnula da si trudna, preeesretna sam i zbog tebe, sjećam se tvojih muka. Nek ti je sretna i uredna <3 <3
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
e da, htjela sam još pitati za Toniu, kako je ona?
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Loza moj muž je pio almagea man, nismo radili naknadno spermiogram da vidimo kakav je napredak i jel ga ima, al vrijedi pokušati u svakom slučaju
Držim 🤞🤞🤞 da se pridružiš temi trudnica što prije
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji