Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    24. Listopad 2021. 23:02

Zoe🌸

Jel muz djevica jer se ne seksate 2 mjeseca il tako pise u novinama?🤣

Nije zato. Ali drago mi je da pratis moj seksualni život. 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Zoe🌸
    24. Listopad 2021. 23:03

Bas ga je tesko pratit kad ga nema😂

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

• molypoly
    24. Listopad 2021. 23:03

Evo mene padobranke! Ajme zene kakva je ovo ludnica? 2 dana ne citam, kad ono haos, nit se smejati nit plakati. 
    Pod ogromnim smo stresom! Ja ne piskim od ovog meseca trakice, opterecujuce mi postalo. Ako se desi desi, nije jos alarmantno. Al redovno vas citam.
    Garawa pisni pre prvih petlova, izgoresmo od znatizelje 🤩😘🤞

👠 29g 👞 45g
    👶 2017.g
    ▶️06.'21.

Luna93
    24. Listopad 2021. 23:05

Kamilice, 
    Nisam, ja sam ♊️. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Kamilica ♡
    24. Listopad 2021. 23:07

Joli 🌼

Kamilica ♡

Garawa

Kamilica ♡

Garawa

Kamilica ♡---

Garawanemam pojma sta sam tebi napravila da ti se gade moje objave? 🤷🏼‍♀️ Stvarno ne razumijem takav negativan stav. Ja cak ni prema onima koji me otvoreno "napadaju" nemam negativan stav.
    Ali , ocito nismo svi isti. Neke ljude drugi nerviraju popodne, a sami sebe nerviraju do podne. Stara izreka. 🤷🏼‍♀️

Lutko.. poDjebavaš na finjaka od kad si prvi post napisala u ovoj grupi..i sad podjebavaš.. 🙄
    A ja ću zadržati svoje pravo da te i dalje ignoriram ❤🥰🥰❤

I ja tebe volim 😍…. zapravo, nemoj nikad otici s teme jer cu onda ja biti najstarija 😭

Vidi.. mogla bi ti sada svašta napisati.. al neću.. to mi je ispod časti i ne želim uvrijediti ove divne cure koje čitaju.. 👋

Nije da ih ne zelis uvrijediti, nego ne zelis da vide tvoje pravo lice. 😅 Ajde koka, nismo u osnovnoj skoli, nemoj se duriti. 🤗 Ti si meni rekla da ti idem na zivce bez ikakvog razloga, tako da ja sam ta koja se treba duriti. 🤭
    Sretno ti sa testom! 🤞
    Kamilice a koje je to pravo lice… Kao i uvijek do sada ti si glavni faktor u svakoj svađi, sama protiv svih, ali se ne zaustavljaš, aspolutno nastavljaš do iznemoglosti…. Nisi ti branila Martu, nego si se oglasila jer se tebe spomenilo, a to s ovim napadom na Garawu samo potvrđuješ…

Nisam stvarno vidjela da se igdje mene spomenulo.  Vidjela sam post gdje se Marti reklo da ne pripada tu, i odmah sam morala reagirati. Pogotovo jer joj se Marta ispricavala. To mi je diglo tlak, i morala sam napisati nešto. Ne samo zbog Marte, nego jer ne trpim bulling nad drugima. U ovom slučaju slabijima.
    Garawa je napisala da joj se od mojih objava kaki. Ja sam joj odgovorila da ne zelim da ode s teme jer ne zelim biti najstarija tu.  I ja nju napadam? Lol. Da nije nista napisala, ja joj ne bi ni odgovorila. 🤷🏼‍♀️
    Uostalom, tu smo negdje s godinama. Ako je ona baba, i ja sam. 

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    24. Listopad 2021. 23:09

Zoe🌸

Bas ga je tesko pratit kad ga nema😂

A jbg. Ali iskreno mi ne fali. Eto, nisam normalna.🤷🏼‍♀️

Kamilica ♡
    24. Listopad 2021. 23:10

Luna93

Kamilice,
    Nisam, ja sam ♊️.

A daaa, sad se sjećam jer sam bila napisala da nisam bas na "ti"  blizancima 😅🙈

• molypoly
    24. Listopad 2021. 23:10

Zene ja mislim da nas ovde sve stres ubija i da smo tempirane bombe u podsvesti. A verujem da smo svi cool likovi, samo eto.....hormoni vozaju i vozaju.
    Nemojte se piciti, zivota vam! 
    Peace sisters ☮

👠 29g 👞 45g
    👶 2017.g
    ▶️06.'21.

Luna93
    24. Listopad 2021. 23:11

Kamilice, 
    Why? 😂🤣

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Kamilica ♡
    24. Listopad 2021. 23:11

molypoly

Zene ja mislim da nas ovde sve stres ubija i da smo tempirane bombe u podsvesti. A verujem da smo svi cool likovi, samo eto…..hormoni vozaju i vozaju.
    Nemojte se piciti, zivota vam!
    Peace sisters ☮

Evo jed (i)na pametna 😅😅👍👍👍👏👏☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.