Kad smo kod kineza, evaporacijskih linija.. evo što se meni danas desilo..
Umočila test, vratila ga nazad u omot..i malo zaboravila na njega https://ibb.co/5rxpWTk🙄🙄🙄🙄🙄
E ovo je linijaaaaa itekakvaaa. Ja bi janje okrenula na ovo 🤣🤣🤣🤣🤣
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Sa ovim se slazem sa tobom.. a nista, vise srece ti zelim u drugom zivotu 😘 a tvom muzu u ovom..
Ti bi trebala biti na temi trudnica, to bi ti tvoja prijateljica Zoe koju branis poručila.🤷🏼♀️
Nemas sta radit tu 😂
Uostalom, tebi nisam nista rekla, sta se petljaš. 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sa ovim se slazem sa tobom.. a nista, vise srece ti zelim u drugom zivotu 😘 a tvom muzu u ovom..
Ti bi trebala biti na temi trudnica, to bi ti tvoja prijateljica Zoe koju branis poručila.🤷🏼♀️
Nemas sta radit tu 😂
I ti bi trebala biti kod psihijatra pa nisi🤫
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Nemas sta radit tu 😂
Napokon ti netko na forumu kaze da se slaze sa tobom a ti tako... ccc zgrabi malo muza da budes manje napeta 😘
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Simba,
Jesi li ziva? 😂
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Garawa u dežurnu ljekarnu po pragny! 🥳
I ja bi rekla. Ono ak nije plusić, te testove treba sve u smeće.😁
👩33g
👨42g
👦4g
Nemas sta radit tu 😂
I ti bi trebala biti kod psihijatra pa nisi🤫
Koja baza, drugi osnovne 👏
Koliko frustracija pršti iz vas par tu "nabrijanih", jeza me hvata. A stas, to nije moj problem. 🤷🏼♀️
Vi ste ionako u manjini. Hvala Bogu.😅
Pozdrav Marti, Lavici i drugim divnim, dragim curama zbog kojih sam tu 💗🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pjesnik je tu, skuplja materijal..
U meduvremenu, jel treba koja drva za ogrijev ?
Kamilicu za caj ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
leptir5 sve si rekla👌🏻✔️😂
_
Garawa ajdeeee jos neki test🙊 brzo brzo😄🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
kamilice jako si iritantna osoba, imas skoro 40 godina ko da ti je 15… mogla si vec baba bit….citam dugo ovu stranicu i svaki put kad procitam tvoj post dode mi da se ispovracam i user**…
Ti tvoji savjeti joj malde ste jos di vam se zuri joj sto ce vam djete sa 23 25 30..sto ce tebi sa 40? kad nisi do sad… najbolje da cure nemaju odnose….pa postanu nadrkane zivcane nejebane kao i ti…pa dodu ovde ljecit svoje frustracije i djelit savjete ko da su popile pamet cijelog svijeta 🤦♀️
ako cure imaju probleme zdrav razum ti nalaze da ces pocet prije radit na tome… jer si svjestan da ce to potrajat…a mozda imaju i starije partnere…
sto ako dobiju bebu sa 23 godine nemogu vise zivit? djete nije hendikep di god mozes sam mozes i sa djetetom…
zato molim te poštedi nas nekih svojih glupih komentara…🙏🤯😊
"Djete", "nemogu" "nejebane" "ljecit" "djelit"......😂
Osim sto si ocito intelektualno zakinuta, ni pismenost ti nije jaca strana. Pliz, ni ti se nemoj razmnožavati. 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji