Simba jel ti smeta moja objava za drva ? 😂😂
Nego uhhh cure cure,
Ova tema je bila pametna, korisna, puna savjeta - onih pametnih - prije puno mjeseci..
Ovo sada je cisti kokosinjac di se nesmijes seksat, moras partijat do 37, glumi se doktore i djele dijagnoze, pamet prsti na sve strane, izmisljaju se trudnoce i tako dalje i tako blize…
Kamilica se ne gasi od 0-24 a navodno se javlja samo petkom, kuzim.da neke stvari nemoze znati al onda barem nemora srat, sve smo kao dobrodosle na temu a 2 posta kasnije pise sayuri da joj nije tu mjesto… inace kamilicu volim u caju ali nekak na forumu mi ne sjeda 🙃
LQ😘
Ja nikome ne govorim da mu tu nije mjesto. Aludirala sam na Zoe koja je to rekla Marti. I nisam to rekla Sayuri nego Tommy ili koji joj je vec nick. Ne pratis.🙄
---
Ne znam kome treba smetat ako napisem da se mlade cure ne bi trebale brinuti za trudnoću. To napisem kad vidim koliko se pojedine cure stresiraju i brinu da nikad neće bit trudne, a zdrave su i imaju manje od 30 godina. Sta bi trebala pisati? Necete nikad bit trudne, ajmo skupa kukati? 🙄
U svakom slučaju, moje romane kako ih zovete, ne sadrže ni trunku losih namjera prema nikome. Dapace. To pisem da potaknem pozitivu. Da nasmijem nekoga, pozelim mu lijep dan.
Garawa nemam pojma sta sam tebi napravila da ti se gade moje objave? 🤷🏼♀️ Stvarno ne razumijem takav negativan stav. Ja cak ni prema onima koji me otvoreno "napadaju" nemam negativan stav.
Ali , ocito nismo svi isti. Neke ljude drugi nerviraju popodne, a sami sebe nerviraju do podne. Stara izreka. 🤷🏼♀️
---
Moja je mana sto ne znam stati kad udjem u raspravu. To priznajem. Valjda cu nauciti jednom.
Nek' se tema vrati svojoj svrsi. Svima želim dobro, i puno plusica. ✌️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kiki,
Jesi li sigurno mislila na mene? 😂
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Garawanemam pojma sta sam tebi napravila da ti se gade moje objave? 🤷🏼♀️ Stvarno ne razumijem takav negativan stav. Ja cak ni prema onima koji me otvoreno "napadaju" nemam negativan stav.
Ali , ocito nismo svi isti. Neke ljude drugi nerviraju popodne, a sami sebe nerviraju do podne. Stara izreka. 🤷🏼♀️
Lutko.. poDjebavaš na finjaka od kad si prvi post napisala u ovoj grupi..i sad podjebavaš.. 🙄
A ja ću zadržati svoje pravo da te i dalje ignoriram ❤🥰🥰❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Simba tebe zbilja volim i uvijek se od srca nasmijem na sve što napišeš.. Kamilica mi od prve nije sjela.. kako i inače u životu ako mi nešto ne paše, maknem se od toga.. htjela sam se maknuti iz grupe zbog njenih izjava.. no naučila sam je ignorirati..
Bas mi je zao sto ti nisam sjela. Ti si meni toliko simpatična da drzim fige da sto prije ostanes trudna, i odes s ove teme. 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Garawanemam pojma sta sam tebi napravila da ti se gade moje objave? 🤷🏼♀️ Stvarno ne razumijem takav negativan stav. Ja cak ni prema onima koji me otvoreno "napadaju" nemam negativan stav.
Lutko.. poDjebavaš na finjaka od kad si prvi post napisala u ovoj grupi..i sad podjebavaš.. 🙄
I ja tebe volim 😍.... zapravo, nemoj nikad otici s teme jer cu onda ja biti najstarija 😭
Garawa nakon te prve objave baš je mnogo cura otišlo, nažalost i atmosfera je bila jako loša… Baš mi je to bilo žao, zbog novijih cura, jer je stara atmosfera bila vrhunska.
Nego jesi napravila test ????🤞🍀
Hoćeš iskreno?
Strah me.. znam da neće biti ništa na njemu..
Pa mi ovako malo fino.. T sam dok ne umočim idući test 🙈🙈
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Ma ona ne poDjebava, ona samo pokušava maskirati svoje nesigurnosti i najveći strah
Ali ipak želi svima plusiće 🥰🥰🥰😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ja već danima pišem da sam T a testovi 💩💩💩💩
Šalu na stranu, sad sam s posla došla.. nisam stajala nigdje.. svega mi preko glave..radnih nedjelja pogotovo..
tako da ću se ujutro opet s kinezom podruziti.. pa eto ako bude nešto na njemu.. na putu za posao kupiti cu nešto ozbiljnije..
Tek sad vidim ovaj post, ništa čekamo jutro 🥳🥳🍀🤞
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
I ja tebe volim 😍…. zapravo, nemoj nikad otici s teme jer cu onda ja biti najstarija 😭
Vidi.. mogla bi ti sada svašta napisati.. al neću.. to mi je ispod časti i ne želim uvrijediti ove divne cure koje čitaju.. 👋
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Garawa nakon te prve objave baš je mnogo cura otišlo, nažalost i atmosfera je bila jako loša… Baš mi je to bilo žao, zbog novijih cura, jer je stara atmosfera bila vrhunska.
Nego jesi napravila test ????🤞🍀
Hoćeš iskreno?
Strah me.. znam da neće biti ništa na njemu..
Pa mi ovako malo fino.. T sam dok ne umočim idući test 🙈🙈
Vjerujem ti, akon nekog vremena je sve malo teže,.. Ja mantram za tebe da bude plusić... Ako ne bude imaš nas da se izjadaš, a imaš i plan B, kao i ja, kao i mnoge cure ovdje i plan A ili B ali mi dolazimo do svog cilja... 😉😉🥰🥰
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji