Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    12. Svibanj 2021. 07:20

Please kindly note that the HCG cutoff level of our pregnancy tests is indeed 10 mIU/mL in Europe to enable you to test earlier. But the cutoff level of our HCG test strips in US and Canada is 25 mIU/ml, which could meet the market requirements there.
    Our test is 10 mIU/mL, some women may test positive at 10 DPO, but for most women, they get positive at 12 DPO.

Evo teta mi lijepo objasnila 😎😂

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Joli 🌟
    12. Svibanj 2021. 07:30

Cure vidim Doris ide prema piku 🤞🤞... 
    Lucky Sad pratimo tvoju tempicu 😉😉
    Hope ti si puna simptoma.... U tebe se nešto kuha... 🤭🤭
    Garawa još je rano, a pad tempice nije toliko značajan Tonia nadam se da će ti danas javiti da su ti nalazi došli pa da si opuštena kad ideš prema O... 🤞🤞
    Bella trakice kao da su blizu, ali nikako da to bude to....  Bit će brzo...
    Anchy ušla si u posljednji tjedan do pregleda, vrijeme leti... 💚
    ____
    Više ne znam jesam koga zaboravila, jučer vas nisam stigla popratiti, danas sam cila za ništa, još se nisam probudila. 😅
    Kao što vidite tempica se strmoglavila, tako da ništa od T ovaj mjesec. Čekam kad ću dobiti od večeras do petka ujutro očekujem V... Moj dr radi ujutro, pa ću zvati da mi pusti uputnice, tako da to do petka riješim... 

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

12. Svibanj 2021. 07:33

Posto zabu nije tesko natjerat u vodu,evo i mene s testicem i gratis LH trakice 😂

Sto je najgore ne vidim ovako na HCG na orvi pogled nista onda kad okrenem pod odredeni kut vidim kao nesto i mislim evaporacijska,uzmem mobitel ko manijak i bljeskalicom posvjetlim ispod i vidim ful slabasnu drugu crticu. Ma ko joj jebe mater,vise ne pisam 😂😂😂 sad moram imat na pameti zvati u petak za briseve 🙊🙈

danchy1990
    12. Svibanj 2021. 07:53

Hope ♾

Posto zabu nije tesko natjerat u vodu,evo i mene s testicem i gratis LH trakice 😂

Sto je najgore ne vidim ovako na HCG na orvi pogled nista onda kad okrenem pod odredeni kut vidim kao nesto i mislim evaporacijska,uzmem mobitel ko manijak i bljeskalicom posvjetlim ispod i vidim ful slabasnu drugu crticu. Ma ko joj jebe mater,vise ne pisam 😂😂😂 sad moram imat na pameti zvati u petak za briseve 🙊🙈

Ajd ti opet u petak pisni, mislim mozes i sutra 🤣🤣. Pa ženo bljeskalica ti sve rekla 🤣
    Držim 🤞🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Svibanj 2021. 07:56

Jutro!
    Ajme jucer sam zabusavala sa forumom pa idem sad redom hehe!
    Alice rano je u svakom slucaju tako da ima jos vremena da se ukaze crta!
    Garawa zao mi je zbog snjeska...
    Pine samo pogledaj moj dc i biti ce ti lakse Salu na stranu valjda cemo procuriti uskoro samo da se nesto vise pocne dogadati!
    Lucky Tempica je malo porasla sto je super, jedva cekam da vidim sutra kakva ce biti!
    Jolie bemu misa i tempici, ako vec treba gda doci nek dode cim prije pa da lovis pik uskoro!
    Hope moras ponovo piskiti meni ove lh kao da ukazuju na nesto

12. Svibanj 2021. 08:09

Garawa pišni svakako još poslijepodne i sutra pa ćemo vidjet,nije ništa gotovo 
    Pine držim fige da krene nešto. strpljen spašen
    Hope ja se nadam da si ti naša trudica i da ćeš to u petak potvrditi
    _
    Lucky zašto se nisi stavila na listu u odbrojavanje? kad piškiš?

12. Svibanj 2021. 08:41

Pine

Jutro cure ❤
    Lucky suuuper za posvijetljenje trakice, a bome i za umakanje nocas 🤣🤣
    Hope iskreno nisam odavno pik uhvatila do ovog ciklusa, iako vjerujem da proslih ciklusa nisu bile ovoliko duge lutealne jer su i ciklusi bili kraci. Nisam sigurna ni je li bila O jer nisam imala previše sluzi ni bolova. Evo me danas na 36dc, ispalit cu. Jucer i prekjucer smedjarenje, danas nista, a bas sam se nadala da ce doci M. Iskreno pretprosli tjedan je bio uuuuuzasno stresan, radila sam smjene i po 12 sati pa je sigurno i to imalo utjecaja. Tempicu pocinjem mjerit pod hitno.

Jedino sto mi pada na pamet ovako bez temperature je da je u pitanju cista i da nije bilo ovulacije na kraju. Najbolje da ti krenes s tempicom da znamo sve iduci ciklus 😳☺️

12. Svibanj 2021. 08:43

Joli 🌼

Cure vidim Doris ide prema piku 🤞🤞…
    LuckySad pratimo tvoju tempicu 😉😉
    Hope ti si puna simptoma…. U tebe se nešto kuha… 🤭🤭
    Garawa još je rano, a pad tempice nije toliko značajan Tonianadam se da će ti danas javiti da su ti nalazi došli pa da si opuštena kad ideš prema O… 🤞🤞
    Bella trakice kao da su blizu, ali nikako da to bude to…. Bit će brzo…
    Anchy ušla si u posljednji tjedan do pregleda, vrijeme leti… 💚
    ____
    Više ne znam jesam koga zaboravila, jučer vas nisam stigla popratiti, danas sam cila za ništa, još se nisam probudila. 😅
    Kao što vidite tempica se strmoglavila, tako da ništa od T ovaj mjesec. Čekam kad ću dobiti od večeras do petka ujutro očekujem V… Moj dr radi ujutro, pa ću zvati da mi pusti uputnice, tako da to do petka riješim…

Jebemu,zasto je pala? Al jos se mozemo nadati da si izuzetak za pokazatelj tempice ka T pa dok ne pocrvenis nadamo se 🤞🏻☺️☺️

Jelušićkaa
    12. Svibanj 2021. 08:44

HOPE da ove zelene su mi najbolje uzimala sam ih i Švedskoj njihova proizvodnja nisu kineske. I bolje mi pokažu pik nego roze iako ne znam koja im je osjetljivost. Evo npr. pik od prošlog mjeseca
    https://ibb.co/8XPpdJ9

12. Svibanj 2021. 08:44

danchy1990

Hope ♾

Ajd ti opet u petak pisni, mislim mozes i sutra 🤣🤣. Pa ženo bljeskalica ti sve rekla 🤣
    Držim 🤞🤞

Ma to su meni kinezi,ne vjerujem nicemu ni pod bljeskalicom dok se to ne pokaze kako treba 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.