Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Svibanj 2021. 08:45

Anchy_23 🌈

Jutro!
    Ajme jucer sam zabusavala sa forumom pa idem sad redom hehe!
    Alice rano je u svakom slucaju tako da ima jos vremena da se ukaze crta!
    Garawa zao mi je zbog snjeska…
    Pine samo pogledaj moj dc i biti ce ti lakseSalu na stranu valjda cemo procuriti uskoro samo da se nesto vise pocne dogadati!
    Lucky Tempica je malo porasla sto je super, jedva cekam da vidim sutra kakva ce biti!Jolie bemu misa i tempici, ako vec treba gda doci nek dode cim prije pa da lovis pik uskoro!
    Hope moras ponovo piskiti meni ove lh kao da ukazuju na nesto

Vidjet cemo al sokirale su me da su tako tamne 🤔 vidim i tebi tempica pada,nadam se da vodi prema O ili M jedno od toga svakako 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻😎

12. Svibanj 2021. 08:46

zoi🌸

Garawa pišni svakako još poslijepodne i sutra pa ćemo vidjet,nije ništa gotovoPine držim fige da krene nešto. strpljen spašenHope ja se nadam da si ti naša trudica i da ćeš to u petak potvrditi
    _
    Lucky zašto se nisi stavila na listu u odbrojavanje?kad piškiš?

Jel vidis ti tu zenu,sve stavlja na listu osim sebe sad pogotovo kad je ovulirala kao pravi se da ne zna kad ju ne ocekujemo 😂😂😂 a piskit cu jos u petak prije puta pa kud puklo da puklo 😎

12. Svibanj 2021. 08:47

Jelušićkaa

HOPE da ove zelene su mi najbolje uzimala sam ih i Švedskoj njihova proizvodnja nisu kineske. I bolje mi pokažu pik nego roze iako ne znam koja im je osjetljivost. Evo npr. pik od prošlog mjeseca
    https://ibb.co/8XPpdJ9

Sad ti meni daj tu link di te narucis. Ja imam isto zelene ali bez slova,usudila bi se probat i te da ih usporedim 😂😂😂 lijepi pikic da,ali definitivno trebas kombinirati tempicu sa trakicama da se vidi do cega je ako ne gdje zapne 🙊

BAJOMA
    12. Svibanj 2021. 09:24

Lucky cudesna O 🥰🥰 nek urodi plodom.
    Ancy nadam se dase O sprema na veliko 🤞🙏🏻
    Evo da se ubacim u vezi pozitivne trakice na 6dpo , ja sam imala debelo pozitivnu (taj mjesec nisam pratila s trakicam vec 13 dana keksa zaredom)6dana prije M. Jer ciklus mi je uvijek 28 dana . LH trakica mi je bila skroz negativna al bas bas, (radila je treci dan nakon pozitivnog testa i tek se pocela budit kad sam bila 4+tjedna ) e sad rodila sam 9 dana prije termina  a ona se vodi kao preneseno dijetetj po njoj i posteljici debelo sam u 40tjednu bila.  tako ako je rana ovulacija kao meni (ispalo je da je bila cak mozda zadnji dan ciklusa) moze bit pozitivan hcg

BAJOMA
    12. Svibanj 2021. 09:25

BAJOMA

Lucky cudesna O 🥰🥰 nek urodi plodom.
    Ancy nadam se dase O sprema na veliko 🤞🙏🏻
    Evo da se ubacim u vezi pozitivne trakice na 6dpo , ja sam imala debelo pozitivnu (taj mjesec nisam pratila s trakicam vec 13 dana keksa zaredom)6dana prije M. Jer ciklus mi je uvijek 28 dana . LH trakica mi je bila skroz negativna al bas bas, (radila je treci dan nakon pozitivnog testa i tek se pocela budit kad sam bila 4+tjedna ) e sad rodila sam 9 dana prije termina a ona se vodi kao preneseno dijetetj po njoj i posteljici debelo sam u 40tjednu bila. tako ako je rana ovulacija kao meni (ispalo je da je bila cak mozda zadnji dan ciklusa) moze bit pozitivan hcg

*zadnji dan M

Jelušićkaa
    12. Svibanj 2021. 09:28

Hope ♾

Jelušićkaa

HOPE da ove zelene su mi najbolje uzimala sam ih i Švedskoj njihova proizvodnja nisu kineske. I bolje mi pokažu pik nego roze iako ne znam koja im je osjetljivost. Evo npr. pik od prošlog mjeseca
    https://ibb.co/8XPpdJ9

Sad ti meni daj tu link di te narucis. Ja imam isto zelene ali bez slova,usudila bi se probat i te da ih usporedim 😂😂😂 lijepi pikic da,ali definitivno trebas kombinirati tempicu sa trakicama da se vidi do cega je ako ne gdje zapne 🙊

E to sam kupila u ljekarnoj tamo.Kupila ih dosta. Sad sam naručila preko prijateljice sad ce doci pa ce donijeti drugu turu. Dođe ih 14 cca 80 Kn

• kokolo28
    12. Svibanj 2021. 09:39

Jutro curee...
    Hope ajmo plusicccc +++++ 
    Lucky pratim tvoju tempicu, i nadam se plusicu 

Morat cu si pocet pisat sa strane kome kaj moram odgovorit... treba polovit 5 propustenih strana :)

Vezano za ovu moju obilnu M, poslala sam ginek mail, jer imam vec dugo tu endometriozu i nikad mi se nije desilo da tak iskrvarim... mala je razlika u boji krvi, nije onak tamna, vec ko svjeza crvena s jako puno ugrusaka... vidjet cemo kaj ce popodne ginek odgovorit

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Svibanj 2021. 10:17

eloise

Jutro curee…
    Hopeajmo plusicccc +++++Lucky pratim tvoju tempicu, i nadam se plusicu

Morat cu si pocet pisat sa strane kome kaj moram odgovorit… treba polovit 5 propustenih strana :)

Vezano za ovu moju obilnu M, poslala sam ginek mail, jer imam vec dugo tu endometriozu i nikad mi se nije desilo da tak iskrvarim… mala je razlika u boji krvi, nije onak tamna, vec ko svjeza crvena s jako puno ugrusaka… vidjet cemo kaj ce popodne ginek odgovorit

Meni je najlakse kad sam na poslu pa na kompu tipkam heheh. Inace na mobu procitam i pola zaboravim sto sam htjela napisati. I ja cekam odg od gin za termin sljedeci tjedan. Jedva cekam UZV da procacka i da vidimo stanje 
    A nadam se da ce tebi ta obilna M prestati. Mozda si imala i nekakvu cisticu pa je sad sa M puknula...

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Svibanj 2021. 10:27

Taman spominjem gin i evo dobila termin za uzv 19.5. sljedeca srijeda 
    Lucky pisi na listu!
    Jedva cekam da vidimo stanje 

• kokolo28
    12. Svibanj 2021. 10:28

Anchy veselim se tvom odlasku na pregled, zanima me kaj ce reci i nadam se da bu sve ok 
    Ja se nekak nadam da je M bila tak obilna jer kao endometiroza puca  Mislim znam da nije tak, al u glavi sam ja sebi poslozila da je sad puuno manja

Hope sad sam se sjetila da ti nisam odg na dio pitanja, vadila sam CA125 i CA19 9  prije mj i pol i oba su povisena, al to je do te endometrioze

Do sad sam pila evine kapi i crvenu macu kapsule, al nakon histeroskopije mi je izbila alergija po cijelom tijelu, pa mi je doktorica rekla da prestanem s uzimanjem tih kapi i kapsula... Pa se mozda i zbog toga nekaj poremetilo...ma ko ce to znat

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.