Jutrooo
https://ibb.co/NpzYB92 kod mene trakica ide prema peaku.. kontam da bi mogao biti popodne..
Sluz 0 bodova.. ali osjetim da hormoni rade.. 🙈 napaljenost, jelte😂😂🤗🤗
Jutrooo! Meni ti iskreno ovo na oko izgleda kao pik. Ajde umoci jednu poslijepodne da vidimo 😬🙈😎
Jutrooo
https://ibb.co/NpzYB92 kod mene trakica ide prema peaku.. kontam da bi mogao biti popodne..
Jutrooo! Meni ti iskreno ovo na oko izgleda kao pik. Ajde umoci jednu poslijepodne da vidimo 😬🙈😎
Blizu je..
Vidiš prošli ciklus.. bude baš tamna https://ibb.co/ct37Pg8
Ili popodne.. ili sutra najkasnije..
Ali od danas neovisno o peaku pokrivamo tri dana sada zaredom..jer po meni je ovo prva pozitivna trakica u ovom ciklusu..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutrooo
Blizu je..
Vidiš prošli ciklus.. bude baš tamna https://ibb.co/ct37Pg8
Ili popodne.. ili sutra najkasnije..
Ali od danas neovisno o peaku pokrivamo tri dana sada zaredom..jer po meni je ovo prva pozitivna trakica u ovom ciklusu..
Tu se vec debelo pokrenuo proces O 🙈 sutra,prekosutra ti je O 😬😎 Rekla bih prekosutra po danasnjoj trakici,al cemo da vidimo 🙈
Garawa 😍 bas ti je tamna crta.. Jedva cekam da i meni bude takva pa da i ja uocim razliku 😂
Cekam tvoju isto popodne 😎😎😎
Jutro curkeee ❤️❤️❤️
Dobio je jucer u kutijici bodi i ispod naljepljen pozitivan test, ahh ne mogu vam opisati tu reakciju, prvo nije mogao vjerovati, suze i s moje i s njegove strane 😍😍😍 odmah je htio svima reci, ma reko suti, nisam jos ni prvi pregled obavila 😂 presretan je bio, ja sam jos uvijek s dozom straha jer planiram na prvi pregled tek krajem mjeseca 😊
Garawa iskoristi tu napaljenost i ne daj mira muzu 😂😁😁
Ostale curke pozdravljam vas, pokrivajte peakove i uzivajte ❤️ eto meni je upalilo sto smo bili na godišnjem i opustili se, ali nije sad da nisam svaki dan razmišljala jesmo li dobro pokrili ili ne 😂 i drzala sam noge u zraku poslije seksa. 🤭🤗 od simptoma samo malo bolna leda i stomak kao da cu svaki tren dobit, ali puno puno blaze, vise kao nekakvo zatezanje...
Je li potrebno prije pregleda ici vaditi betu ili je to po volji?
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Jutro curkeee ❤️❤️❤️
Dobio je jucer u kutijici bodi i ispod naljepljen pozitivan test, ahh ne mogu vam opisati tu reakciju, prvo nije mogao vjerovati, suze i s moje i s njegove strane 😍😍😍 odmah je htio svima reci, ma reko suti, nisam jos ni prvi pregled obavila 😂 presretan je bio, ja sam jos uvijek s dozom straha jer planiram na prvi pregled tek krajem mjeseca 😊
Ostale curke pozdravljam vas, pokrivajte peakove i uzivajte ❤️ eto meni je upalilo sto smo bili na godišnjem i opustili se, ali nije sad da nisam svaki dan razmišljala jesmo li dobro pokrili ili ne 😂 i drzala sam noge u zraku poslije seksa. 🤭🤗 od simptoma samo malo bolna leda i stomak kao da cu svaki tren dobit, ali puno puno blaze, vise kao nekakvo zatezanje…
Jooooj kako lijepooo 🥰🥰 sad samo mazi busu,odmarajte i cuvajte se ☺️ Beta ti se vadi samo ako krene svjeza krv ili jaki bolovi pa se sumnja na neuredan tijek pocetka T,inace nije potrebno nista osim pojaviti se na uzv i vidjeti malu tockicu 🥰🥰
Jutro curkeee ❤️❤️❤️
Ostale curke pozdravljam vas, pokrivajte peakove i uzivajte ❤️ eto meni je upalilo sto smo bili na godišnjem i opustili se, ali nije sad da nisam svaki dan razmišljala jesmo li dobro pokrili ili ne 😂 i drzala sam noge u zraku poslije seksa. 🤭🤗 od simptoma samo malo bolna leda i stomak kao da cu svaki tren dobit, ali puno puno blaze, vise kao nekakvo zatezanje…
Jooooj kako lijepooo 🥰🥰 sad samo mazi busu,odmarajte i cuvajte se ☺️ Beta ti se vadi samo ako krene svjeza krv ili jaki bolovi pa se sumnja na neuredan tijek pocetka T,inace nije potrebno nista osim pojaviti se na uzv i vidjeti malu tockicu 🥰🥰
Eh onda dobro, valjda ce biti sve ok dotad. 😊 Prema zadnjoj M danas je 5tt, a prema O 4+4tt. ❤️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
https://ibb.co/YfzLfqZ[ibb.co]
https://ibb.co/dcKdLyP[ibb.co]
Je li po vama ovo tamni?
1 slika prije 2 dana (4 dana prije M)
2 slika daNas 2 dana prije M
Itekako tamni 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Ijujuuu evo nam jos jedne bebe 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Jutro curkeee ❤️❤️❤️
Eh onda dobro, valjda ce biti sve ok dotad. 😊 Prema zadnjoj M danas je 5tt, a prema O 4+4tt. ❤️
A termin ti je 18.5/19.5. 2022 🥳🥳🥳🥳🥳🙈
Garawa 😍 bas ti je tamna crta.. Jedva cekam da i meni bude takva pa da i ja uocim razliku 😂
Cekam tvoju isto popodne 😎😎😎
Ah vec znam da nece bas potamnit, imam osjecaj da ovaj mjesec ce mj debelo kasnit 😒 bas sam nikakva danas, jos sad mi kaze MM da je zena od kuma opet trudna (kao 5tt) i postala sam tuzna, ne znam zasto.. ne zato sto nisam sretna za nju ali sve mi se poklopilo, morala sam se isplakati 🥺
Ako nista drugo, ja i MM smo pokrili i jucer 🤭
Znam kako ti je. Moje kolegice iz skole i dobra prijateljica koja je bas jucer bila kod mene evo imaju drugo na putu 😢 sretna sam zbog njih al se osjecam bas jadno i bespomocno jer toliko zelim bebu a znam da prirodno mozda nikada necu moci imati djecu i to boli. A kao slag na tortu jucer isla gledat necakinju k seki i pitala me kad mislim roditi da se njena mala ima s kim igrati. U sekundi su mi se oci ispunile suzama,ogromna knedla u grlu i samo sam kroz prisilni smijesak rekla “to samo Bog zna” i znam da me ceka jos puno tih pitanja i scenarija ali eto…treba se nastaviti boriti i nadati se. Vi bar nemate zapreke od strane spermiograma tako da samo je pitanje ciklusa u kojem ce se SVE poklopiti,samo hrabro i glavu gore 💪🏻💪🏻💪🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji