Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    11. Rujan 2021. 10:57

Jaivanpa

Cure imam pitanje. Kakav vi imate iscjedak prije dobivanaj menstruacije? Meni je sada onako ko bjelkast, mlijecan i voden i ima ga bome dost.

baš takav. kao...hm, ne znam da li tko ima onaj Loreal hidra serum? točno takav😂😂 bjelkast, mlijecan i voden. To je meni pred M. I svakako, uvijek, iako vidim da je iscjedak indentičan svaki put, ja se ipak nadam nekako, kad ono šipak.😆 A kad sam bila trudna, tad je cijelo vrijeme poslje O bilo vodenkasto, znači uvijek, svaki dan imala vlažne gačice, kao da sam se upiškila. Baš se vidjelo da je drugačije. I još jedna stavka koju mislim da nisam nikad napisala je ta da sam imala cijelo vrijeme (od O do plusa, a možda i dalje, ne znam više) jako meku stolicu/proljev. Svaki dan. Ja osobno mislim da možeš bit T, a imat posve drugačije simptome od mene ili druge žene, ali ti za sebe bi možda mogla skužit razliku od inače.

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    11. Rujan 2021. 11:03

Atina25

Simba , Hope kao i uvijek duše foruma 😍😍 hvala puno na nekom logičnom objašnjenju,ja sam to shvatila da ta crtica mora tamniti kao tipa hcg pa kao kad potamni dosta onda da je to to,očito nije tako,da bit će sa je ovulacija bila jučer ili tad dan nakon pregleda jer dr kad je rekao puknut će svaki čas jer je velik ja onako gledam nista mi jasno nije dan prije jedva vidljiva. ok,jos nesto smo naučili 🤦🤦 znači onda očito kao sta si ti Hope rekla da je bolje prije pika to obaviti🤣🤣😅

a gle, ti računaj od danas 1dpo, pa za +-14 ćemo vidjet stanje😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

Aristea
    11. Rujan 2021. 11:12

Tesko je reci hmmm. Ali nemam ovako prije menge nikada. Obicno nist. Imam pcos desnog jajnika. I cijeli ovaj tjedan me boli u jajniku, maternici, ili su grcevi ili me presjeca ili zateze. Ali cijeli tjedan. A jucer i prekjucer me lovila neka punina u maternici non stop. Pritisak. Doduse od kako sam rodila dok trebam dobiti mengu nemam ni jedan jedini simptom osim sto procurim i tad krene bol. Malo mi je ovo cudno jer osjecam cijelo vrijeme da mi nekaj curi i dnevni ulozak je onak vlazan, pa cesce mjenjam. Da tocno je ko taj loreal serum. Hahaha pomalo ljepljivo… neznam jedan dio mene se nada, drugi dio ne vjeruje .. ono navikla sam se vec na nista pa se ne zelim nadati. E sad neznam ako imam ciste jel moguce da su one pucale ovaj tjedan pa izazivale te grceve i punosu dolje u maternici… 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    11. Rujan 2021. 11:15

Da ovulaciju sam imala 29.8. Prilicno sam sigurna….

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

☯️
    11. Rujan 2021. 11:32

Jaivanpa

Da ovulaciju sam imala 29.8. Prilicno sam sigurna….

Zasto ne napravis test i znas jel M ili beba? Mislim po tome si 13DPO. Test svakako mora pokazati plus ako je tada bila O i ako je T u pitanju 🙈

☯️
    11. Rujan 2021. 11:39

Atina25

Simba , Hope kao i uvijek duše foruma 😍😍 hvala puno na nekom logičnom objašnjenju,ja sam to shvatila da ta crtica mora tamniti kao tipa hcg pa kao kad potamni dosta onda da je to to,očito nije tako,da bit će sa je ovulacija bila jučer ili tad dan nakon pregleda jer dr kad je rekao puknut će svaki čas jer je velik ja onako gledam nista mi jasno nije dan prije jedva vidljiva. ok,jos nesto smo naučili 🤦🤦 znači onda očito kao sta si ti Hope rekla da je bolje prije pika to obaviti🤣🤣😅

To je ono sto cure rade gresku i kamilica je napravila isto pa ofulala dane. Znaci pik je iskljucivo kada su obje linije jednako tamne,ako se pak dogodi da nisi umakala nikako pa umocis i testna je tamnija od kontrolne e onda ti je to vec znak da bi moglo do O u iducih 12-24 dana ovisno o tome koliko je testna tamnija 🙈 a i opet s razlogom trebaju bit vojnici u zasjedi jer ako ne znas stanje muzevog spermiograma onda je glupo imati odnose samo na dan pika ili O jer ako su sporiji kao kod mog muza - pisi propalo sigurno nekih 60% a njegovi su k tome jos i morfoloski losi pa ono..dok bi njegov jedan normalni doplivao nekim cudom mozda bi mu trebalo 2-3 dana sigurno 😂

☯️
    11. Rujan 2021. 12:12

Lavica168

Cure, pomoc 😔 znam da nije jos doslo do pika ali eto, htjela bi znati i vase misljenje, da li su te crtice normalne, meni se cini da 16dc je svijetlija nego ona od 14dc a O jos nije bila iako me boli desni jajnik.. po app bi trebala biti 16.9 (iako ne vjerujem..) 😩
    https://ibb.co/y8QvBYn

16DC je definitivno tamnija 🙈 to sto ti na 14DC pokazuje tamnu boju,ne znaci da je stvarno tamnija jer je tamnija linija u odnosu na ovu 16DC. Kako ti se krecu zadnja 3,4 ciklusa? Koliko dana traju? 

Garawa¤
    11. Rujan 2021. 12:27

Hope ☯️

Znaci pik je iskljucivo kada su obje linije jednako tamne,ako se pak dogodi da nisi umakala nikako pa umocis i testna je tamnija od kontrolne e onda ti je to vec znak da bi moglo do O u iducih 12-24 dana ovisno o tome koliko je testna tamnija 🙈 

12 do 24 sata 🙈🙈

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

☯️
    11. Rujan 2021. 12:41

Lavica168

Hope ☯️

Lavica168

Cure, pomoc 😔 znam da nije jos doslo do pika ali eto, htjela bi znati i vase misljenje, da li su te crtice normalne, meni se cini da 16dc je svijetlija nego ona od 14dc a O jos nije bila iako me boli desni jajnik.. po app bi trebala biti 16.9 (iako ne vjerujem..) 😩
    https://ibb.co/y8QvBYn

16DC je definitivno tamnija 🙈 to sto ti na 14DC pokazuje tamnu boju,ne znaci da je stvarno tamnija jer je tamnija linija u odnosu na ovu 16DC. Kako ti se krecu zadnja 3,4 ciklusa? Koliko dana traju?

Vidis, meni (i MM) se cinilo da je 14DC tamnija 🙄 znam da sam corava (dioptrija -8 😑) 😂 ali sad kuzim sta zelis reci..
    Mozda bi trebala gledati i kontrolnu liniju i testnu, a ne samo usporedivati testne crte? jer sad kad malo bolje pogledam, 14dc kontrolna crta mi se cini tamnija od kontrolne 16dc… joj 🧐🧐🧐
    Za dva dana cu ponoviti..nekako mi se cini da sam dosta daleko do pika 🥴
    Znaci trajali su: 36, 31, 36 😔😔😔

Po ovim zadnjim ciklusima ispada da bi O trebala oko 20DC koji dan prije ili kasnije 🤭🙈 danas si koji?16DC (anestezija je ostavila posljedice senilnosti pa se ispricavam 😂) ? Imas neku sluz,bolove,iscjedak,nesto?

☯️
    11. Rujan 2021. 12:42

Garawa

Hope ☯️

Znaci pik je iskljucivo kada su obje linije jednako tamne,ako se pak dogodi da nisi umakala nikako pa umocis i testna je tamnija od kontrolne e onda ti je to vec znak da bi moglo do O u iducih 12-24 dana ovisno o tome koliko je testna tamnija 🙈

12 do 24 sata 🙈🙈

Bitno je da se zna sto sam mislila 😂😂😂😂😂 upsic 🤭🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.