Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    11. Rujan 2021. 06:52

Niki jesi piškila na testić i jutros? 🙈

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Atina25
    11. Rujan 2021. 09:01

Jutro žene drage,
    Luna93 prejaki su mi ti naši swingovi,moliš da ne dođe,kad je test negativan onda moliš da dođe🤦🤣 super da je stigla i novi ciklus nove pobjede🤞🤞
    Cure ja imam jednu cudnu situaciju, ovaj mj sam rekla bez trakica i nisam ih kupovala uopće i slucajno sam bila narucena na uzv kod ginića 9.9. 8.9 mi je app na mobu pokazala da moze biti ovulacija iako uvijek bude tu negdje mozda 2 dana prije poslije, ja inače imam simptome o al nisaam imala apsolutno nista ovaj mj ni sluz ni bolove u niti jednom jajniku i bezveze ja pišnem jedan test LH 8.9 ujutro,kojeg sam imala od proslog ciklusa i samo 1 ostao i ono linija nema je, ma vidi se jedva mikroskopom,nema je skoro uopće al nazire se. I ujutro 9.9 u 8 kod ginića kaze vidim jedan folikul treba svaki čas puknuti ja više nisam nista kuzila, pa zar ne bi trakica u tom trenu trebala pokazivati peak ili je taj peak kao već prošao u tom trenu pa ga nema da je Lh toliko naglo pao? Jel imao netko sličnu situaciju?

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Atina25
    11. Rujan 2021. 09:02

Ne nadam se ama baš nista ovaj ciklus ali gledam da nisam ja generalno krivo koristila te trakice ili to kod mene nije lako treba ili sam krive koristila. 

11.11 miny anomaly ✅

☯️
    11. Rujan 2021. 09:25

Atina25

Jutro žene drage,
    Luna93 prejaki su mi ti naši swingovi,moliš da ne dođe,kad je test negativan onda moliš da dođe🤦🤣 super da je stigla i novi ciklus nove pobjede🤞🤞
    Cure ja imam jednu cudnu situaciju, ovaj mj sam rekla bez trakica i nisam ih kupovala uopće i slucajno sam bila narucena na uzv kod ginića 9.9. 8.9 mi je app na mobu pokazala da moze biti ovulacija iako uvijek bude tu negdje mozda 2 dana prije poslije, ja inače imam simptome o al nisaam imala apsolutno nista ovaj mj ni sluz ni bolove u niti jednom jajniku i bezveze ja pišnem jedan test LH 8.9 ujutro,kojeg sam imala od proslog ciklusa i samo 1 ostao i ono linija nema je, ma vidi se jedva mikroskopom,nema je skoro uopće al nazire se. I ujutro 9.9 u 8 kod ginića kaze vidim jedan folikul treba svaki čas puknuti ja više nisam nista kuzila, pa zar ne bi trakica u tom trenu trebala pokazivati peak ili je taj peak kao već prošao u tom trenu pa ga nema da je Lh toliko naglo pao? Jel imao netko sličnu situaciju?

Da,to je greska koju mnoge cure rade. Kontaju kad imaju pik i naglo posvjetli da je doslo do O sto je krivo. Dakle najidealniji je scenarij taj koji si rekla,da LH dosegne svoj vrhunac i onda naglo spadne jer je mozak proslijedio informaciju dalje organima da je to to i da se pripreme na izbacivanje i prsnuce folikula. Dakle ovulirala si taj dan nakon pregleda ili jucer ujutro 🤭🤭🤭🙈🙈🙈

☯️
    11. Rujan 2021. 09:27

Atina25

Ne nadam se ama baš nista ovaj ciklus ali gledam da nisam ja generalno krivo koristila te trakice ili to kod mene nije lako treba ili sam krive koristila.

Nekad ce ti bit ciklusi da 2 dana zaredom imas pik,a nekad ces bit blizu pika,ponovit test za nekih 12 sati i druge crtice nece uopce biti no svejedno ces ovulirati kao sto sam i ja. Zato mi jesmo kakve jesmo,svaki ciklus je drugaciji i svaka O se dogada na drugaciji nacin zbog tih hormona koji su podlozni i najmanjem stresu 

☯️
    11. Rujan 2021. 09:27

I ja cekam ponavljanje necijih testova ili radenje prvih u kasnijim dpo danima iako ne znam geje koja od vas stoji s ciklusom 😂🙈

simba
    11. Rujan 2021. 09:34

Atina25

Jutro žene drage,

ja ti si se u to ne razumijem previše, ali mogu ovako malo logički pametovati😂😂
    Moguće da si ti jedna od onih zena koja ima baš nagli skok na lh trakici, pa samim time da si jednu trakicu piškila opet predvečer, možda bi bio pik, ili pak još logičnije, sutradan(9.9 ili čak 10.9)da si piškila bi bio pik. Ona je vidjela folikul, ali ne zna točno vrijeme kad će skočit, samo eto uskoro. Pa samim time si sad u ovulacijskom procesu. Možda je O bila jučer ili je danas.? a što se tiče simptoma, nekad ih imaš više, nekad manje.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Atina25
    11. Rujan 2021. 10:03

Simba , Hope kao i uvijek duše foruma 😍😍 hvala puno na nekom logičnom objašnjenju,ja sam to shvatila da ta crtica mora tamniti kao tipa hcg pa kao kad potamni dosta onda da je to to,očito nije tako,da bit će sa je ovulacija bila jučer ili tad dan nakon pregleda jer dr kad je rekao puknut će svaki čas jer je velik ja onako gledam nista mi jasno nije dan prije jedva vidljiva. ok,jos nesto smo naučili 🤦🤦 znači onda očito kao sta si ti Hope rekla da je bolje prije pika to obaviti🤣🤣😅

11.11 miny anomaly ✅

Luna93
    11. Rujan 2021. 10:18

Atina25,
    Hahaha, tacno tako. Sto se mene tice ako ne kasni sa razlogom, neka dodje i dan ranije. Kako sam starija imam teze simptome PMS-a, slome me. Onda jedva cekam da preguram drugi dan ciklusa i tako u krug. Ne znam zasto ali mi je drugi dan ciklusa naporan. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Aristea
    11. Rujan 2021. 10:30

Cure imam pitanje. Kakav vi imate iscjedak prije dobivanaj menstruacije? Meni je sada onako ko bjelkast, mlijecan i voden i ima ga bome dost. 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.