Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    12. Rujan 2021. 12:02

Lavica168

Hope ☯️

Lavica168

Garawa 😍 bas ti je tamna crta.. Jedva cekam da i meni bude takva pa da i ja uocim razliku 😂

Cekam tvoju isto popodne 😎😎😎

Ah vec znam da nece bas potamnit, imam osjecaj da ovaj mjesec ce mj debelo kasnit 😒 bas sam nikakva danas, jos sad mi kaze MM da je zena od kuma opet trudna (kao 5tt) i postala sam tuzna, ne znam zasto.. ne zato sto nisam sretna za nju ali sve mi se poklopilo, morala sam se isplakati 🥺

Ako nista drugo, ja i MM smo pokrili i jucer 🤭

Draga Lavica razumijem te skroz. Oko mene dvije prijateljice trudne i sretna sam zbog njih. Nije da nisam ali mene muci sto se samnom nist ne dogada. Jos vise zbog toga sto znam da mi svaka ovulacija moze biti zadnja i to je to. One sve znaju naravno. Stalno pricaju o svojim trudnocama i jos me zezaju kao cekaj mjesec dva tri pa poslije nas kao. A znaju da mi fkt svaka moze biti zadnja. Ne mogu reci da me ne dirne. I da hocu ne misliti o tome, podsjecaju me. I ja sam dusu isplakala. 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lida 🍀
    12. Rujan 2021. 12:06

Niki777

https://ibb.co/YfzLfqZ[ibb.co]
    https://ibb.co/dcKdLyP[ibb.co]
    Je li po vama ovo tamni?
    1 slika prije 2 dana (4 dana prije M)
    2 slika daNas 2 dana prije M

Potamnit ce to jos itekako 🤗🤗 
    Ovo je moja 2 dana prije neocekivane M, 13DPO. https://ibb.co/kGTxQT5 znaci skoro nista 🤭 sretno 🤞🤞🤞

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Aristea
    12. Rujan 2021. 12:07

Niki777

https://ibb.co/YfzLfqZ[ibb.co]
    https://ibb.co/dcKdLyP[ibb.co]
    Je li po vama ovo tamni?
    1 slika prije 2 dana (4 dana prije M)
    2 slika daNas 2 dana prije M

Bome tamni!🎉🎉🎉🎉

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Luna93
    12. Rujan 2021. 12:27

Lida, 
    Mnogo sam srecna zbog tebe, divno iznenadjenje za rodjendan. 😘
    Niki777, 
    Tamni, tamni. Samo se opusti, bebica stize u maju. 😘
    Hope,
    Nemoj toliko daleko da ides, i da mislis tako negativno. Sigurna sam da ce se nalazi popraviti, i da cete uspjeti u ostvarenju svojih zelja. Ipak imate samo 28 godina, vrijeme je pred vama. Planiram i ja da posaljem muza da uradi spermiogram, cisto da znamo kakva nam je pocetna pozicija. Kako god, hvala Bogu ima MPO, tako da za sve probleme ima i rjesenje. Moras misliti pozitivno, jer kakve su ti misli takav ti je zivot. 😊

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Luna93
    12. Rujan 2021. 12:41

Lavica168, 
    Pretjerana zabrinutost i negativno razmisljenje vode ka anksioznosti. Znam po sebi, jer sam prosle godina imala jako teske trenutke i sada se trudim da sve gledam sa pozitivnog aspekta. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Luna93
    12. Rujan 2021. 12:57

Lavica168, 
    Posljedice se i osjete kad sve prodje. Zato je vazno zivjeti slobodno u pravom smislu te rijeci, ne robovati nicemu i nikome. Naravno da bih voljela da se sto ranije ostvarim kao majka, ali bice kad to Bog odredi. Zato i ne zelim da razmisljam o tome kad ce biti, na koji nacin i sl. Ako ne uspijemo prirodno, ima i drugo rjesenje. Imam 28 godina, kao i Hope i imamo vremena, ne kasnimo nigdje. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Lida 🍀
    12. Rujan 2021. 13:04

Hope ☯️

Lida 🌼

Hope ☯️

Lida 🌼

Jutro curkeee ❤️❤️❤️
    Dobio je jucer u kutijici bodi i ispod naljepljen pozitivan test, ahh ne mogu vam opisati tu reakciju, prvo nije mogao vjerovati, suze i s moje i s njegove strane 😍😍😍 odmah je htio svima reci, ma reko suti, nisam jos ni prvi pregled obavila 😂 presretan je bio, ja sam jos uvijek s dozom straha jer planiram na prvi pregled tek krajem mjeseca 😊
    Garawa iskoristi tu napaljenost i ne daj mira muzu 😂😁😁
    Ostale curke pozdravljam vas, pokrivajte peakove i uzivajte ❤️ eto meni je upalilo sto smo bili na godišnjem i opustili se, ali nije sad da nisam svaki dan razmišljala jesmo li dobro pokrili ili ne 😂 i drzala sam noge u zraku poslije seksa. 🤭🤗 od simptoma samo malo bolna leda i stomak kao da cu svaki tren dobit, ali puno puno blaze, vise kao nekakvo zatezanje…
    Je li potrebno prije pregleda ici vaditi betu ili je to po volji?

Jooooj kako lijepooo 🥰🥰 sad samo mazi busu,odmarajte i cuvajte se ☺️ Beta ti se vadi samo ako krene svjeza krv ili jaki bolovi pa se sumnja na neuredan tijek pocetka T,inace nije potrebno nista osim pojaviti se na uzv i vidjeti malu tockicu 🥰🥰

Eh onda dobro, valjda ce biti sve ok dotad. 😊 Prema zadnjoj M danas je 5tt, a prema O 4+4tt. ❤️

A termin ti je 18.5/19.5. 2022 🥳🥳🥳🥳🥳🙈

A godisnjica braka 8.5. 🤗🤗

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    12. Rujan 2021. 13:06

Niki777

Ufff bome ste me utješile i smirile i to dobro žene moje. Hvala vam na podršci. Naravno stavim sliku i u utorak kada nebi trebala dobit. Nadam se da će do tada crtica potamniti. Slušam savjete i kupujem mullerove trakice i CB s tjednima. Ajme Lida sad me ova tvoja trakica utješila♥️

Bez brige, bit ce sve ok. Potamnit ce, rano je jos. 🤗🤗 Meni su se eto ipak najbolje pokazale te First Sign duo. 😊😊

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

marta96
    12. Rujan 2021. 13:08

Luna93

Lavica168,
    Pretjerana zabrinutost i negativno razmisljenje vode ka anksioznosti. Znam po sebi, jer sam prosle godina imala jako teske trenutke i sada se trudim da sve gledam sa pozitivnog aspekta.

Suosjećam... Ja od kad sam imala spontani uvijek nešto loše, nakon prve M povišeni tlak i otkucaji srca do 120..česte vrtoglavice i bezvoljnost, napadaji panike i strahovi ići nekud da mi ne bude loše. Užas, svi nalazi super.. Vadila i za štitnu i uzv i krvna slika i sve.. Eto kaže Dr samo stres.. Dođe dan kad sam super, drugi dan bi samo spavala.. Znam da se moram izboriti s tim, ali nikako.. Nadam se da će doći sunce.. 💔

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Luna93
    12. Rujan 2021. 13:18

Marta96, 
    Moj ti je savjet da kupis caj od kantariona, ili neke drazeje na bazi kantariona. On je savrsen saveznik u borbi protiv anksioznosti. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.