Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ☯️
    11. Rujan 2021. 12:43

Lavica168 jos jedna bitna stvar…u koliko je sati radena trakica na 14DC odnosno danas? 

Atina25
    11. Rujan 2021. 12:58

Hope samo jedan vojnik je dovoljan tako da i tvoj muž može imati onog sta čeka u zasjedi 🤣🤣 ja sam na to gledala kao sta je blize ovulaciji da je bolje jer ih ima više (?) Imam filing ono ako je 3 dana prije seks onda da svi crknu do oplodnje 🤣🤣🤣🤦 Zato smo ja i Kamilica krivo radile po jedan seks tih dana i to na dan pika onda je mozda kasno. Piše da spermijima treba 5 sati kao da se pripreme za oplodnju i sad ako imas odnos na dan ovulacije logično je da js je živa 12 do 24 i onda ovima treba 5 sati to mi je ono savršen susret🤣 my brain

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Atina25
    11. Rujan 2021. 12:59

Simba ako nista zapisala sam si da trebam dobit 25.9 a ne 23.9 da se ne ponadam ako zakasni 🥴

11.11 miny anomaly ✅

☯️
    11. Rujan 2021. 13:23

Atina25

Hope samo jedan vojnik je dovoljan tako da i tvoj muž može imati onog sta čeka u zasjedi 🤣🤣 ja sam na to gledala kao sta je blize ovulaciji da je bolje jer ih ima više (?) Imam filing ono ako je 3 dana prije seks onda da svi crknu do oplodnje 🤣🤣🤣🤦 Zato smo ja i Kamilica krivo radile po jedan seks tih dana i to na dan pika onda je mozda kasno. Piše da spermijima treba 5 sati kao da se pripreme za oplodnju i sad ako imas odnos na dan ovulacije logično je da js je živa 12 do 24 i onda ovima treba 5 sati to mi je ono savršen susret🤣 my brain

A gle idealno je da u vrijeme plodnih dana svaka 2 dana imate odnose,al eto,muz i ja smo upravo ovaj zadnji ciklus kad smo imali go imali odnose svaka 2,3 dana u prosjeku iako ne znam jel bila O,al kad sam vidla nalaz u pon jasno mi je zasto se i ne prima ili ako dode do T ocito se deformirani zaleti pa dode do kemijske 🤣 plus to smedarenje vec evo 6.-ti dan nikad u zivotu to nisam dozivila i jedva cekam pregled iduci tjedan da vidimo sta se dogada 🤦‍♀️ Uglavnom spermicima pri normalnoj brzini treba jaaaaaako dugo da doplivaju do jajovoda i slijede signale JS koje im salje tako da,zapravo nije tako lako ostvariti T kako prikazuju u skoli na nastavi biologije 🙈😂😂

☯️
    11. Rujan 2021. 13:25

Lavica168

Hope ☯️

Lavica168 jos jedna bitna stvar…u koliko je sati radena trakica na 14DC odnosno danas?

Eee da, to nije isto 😅 znam, mozda nisam smjela ali posto sam danas slobodna, htjela sam pokusati prije jer popodne necu biti doma..ugl 14dc u 18 sati (i 12 dc sam u 18 i bas se vidjela razlika izmedu 12dc i 14dc).. a danas u 11 😕 nisam smjela jelda? 😂😂😂
    Danas je 16dc, imam bolove na desnom jajniku, 12 dc sam imala dosta vodenastog/bijelog iscjetka nakog budenja, znaci kao da sam se popiskila 🙈 pa sam zato htjela probati prvu trakicu… i te dane iscjedak je prisutan ali ne u velikim kolicinama, ostane na donjem rublju 🙈 ne znam drugacije opisati 😂 pratim ga ali se ne lijepi..
    Kad bi znala koji jajnik ce ovulirati, bilo bi lakse… iako imam osjecaj da svaki mj samo desni..🤔 zbog zacepljenosti drugog jajovoda..

Ne briniiii 🤗🤗🤗 ne trebas se ispricavati, sve smo u slicnoj situaciji i nismo roboti, ne mozemo sve pamtiti… i ti stvarno si super cura, sve ce doci na svoje 🤗

Znaci u plodnim danima jesi,ja bi ti dala savjet obavezno veceras pisnuti oko 19/20h pa da se vidi jel se skriva pik negdje oko sutrasnjeg dana 🤭🙈

Atina25
    11. Rujan 2021. 14:10

Hope moguće, mozda glupo za reć al bolje tako nego da krene trudnoća pa se nesto izjalovi🥴🥴 koja je ono njemu dijagnoza? Neke znam da se mogu popraviti tabletama a za neke nema spasa ako sam dobro upućena,je li moguće daa se s nekim dijagnozama rode muškarci ili dođe s godinama ? Da li netko zna više o tome ?

11.11 miny anomaly ✅

☯️
    11. Rujan 2021. 14:40

Atina25

Hope moguće, mozda glupo za reć al bolje tako nego da krene trudnoća pa se nesto izjalovi🥴🥴 koja je ono njemu dijagnoza? Neke znam da se mogu popraviti tabletama a za neke nema spasa ako sam dobro upućena,je li moguće daa se s nekim dijagnozama rode muškarci ili dođe s godinama ? Da li netko zna više o tome ?

Pa zapravo se muskarci kao i mi radaju sasvim zdravi,ali sve zavisi od majke kasnije i brige oko spustanja testisa i pravilnom zamatanju u pelene dok su bebe jer to moze kod nekih jako skoditi i uzrokovati azoospermiju odnosno nedostatak spermija i onda muskarci moraju na operaciju varikokele da se malo popravi stanje,moj muz ti trenutno ima asthenoteratozoospermiju odnosno ima normalan broj spermija,super vitalnost,velik broj pokretnih,ali smanjen broj progresivno pokretnih (oni koji se krecu u smjeru prema JS kad salju signale) koji su uz sve to morfoloski deformirani odnosto terato naziv koriste za te morfoloski nepravilne i kod njih je garantirana kemijska trudnoca ili spontani pobacaj nakon nekog vremena jer nose u sebi deformirani kromosomski materijal pa eto…mi smo uzeli fertilup i sad ce probati s time popraviti spermio iduca 3mj pa ide ponavljanje nalaza a ako se ne popravi nesto onda ce ici urologu na detaljni pregled,tako smo se zasad dogovorili 🙈

☯️
    11. Rujan 2021. 14:41

Lavica168

Hope ☯️

Lavica168

Hope ☯️

Eee da, to nije isto 😅 znam, mozda nisam smjela ali posto sam danas slobodna, htjela sam pokusati prije jer popodne necu biti doma..ugl 14dc u 18 sati (i 12 dc sam u 18 i bas se vidjela razlika izmedu 12dc i 14dc).. a danas u 11 😕 nisam smjela jelda? 😂😂😂
    Danas je 16dc, imam bolove na desnom jajniku, 12 dc sam imala dosta vodenastog/bijelog iscjetka nakog budenja, znaci kao da sam se popiskila 🙈 pa sam zato htjela probati prvu trakicu… i te dane iscjedak je prisutan ali ne u velikim kolicinama, ostane na donjem rublju 🙈 ne znam drugacije opisati 😂 pratim ga ali se ne lijepi..
    Kad bi znala koji jajnik ce ovulirati, bilo bi lakse… iako imam osjecaj da svaki mj samo desni..🤔 zbog zacepljenosti drugog jajovoda..

Ne briniiii 🤗🤗🤗 ne trebas se ispricavati, sve smo u slicnoj situaciji i nismo roboti, ne mozemo sve pamtiti… i ti stvarno si super cura, sve ce doci na svoje 🤗

Znaci u plodnim danima jesi,ja bi ti dala savjet obavezno veceras pisnuti oko 19/20h pa da se vidi jel se skriva pik negdje oko sutrasnjeg dana 🤭🙈

Nadam se da cu biti doma ali, ja i MM idem malo uzivati.. Plaza, more, rostilj i tko zna sta jos 🤭
    Probati cu cim dodem doma ako ne bude kasno..
    Hvalaa 😊😊 sad sam smirenija, vec sam mislila da nesto krivo radim 😂

Svakako pisni kad dodes da vidimo st se dogada 😎🙈 uzivajte u rostiljanjuuu 😋😋😋😋

Garawa¤
    11. Rujan 2021. 17:10

Ja sam danas pljunula 580 kn na fertil up.. 🤦‍♀️
    Kao prvi ću kupiti samo njemu..i na kraju.. za oboje sam uzela 🙈🙈

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    11. Rujan 2021. 18:55

Znam.. al eto ja sam htjela odmah.. 🤦‍♀️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.