Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    12. Rujan 2021. 13:32

Niki777

https://ibb.co/YfzLfqZ[ibb.co]
    https://ibb.co/dcKdLyP[ibb.co]
    Je li po vama ovo tamni?
    1 slika prije 2 dana (4 dana prije M)
    2 slika daNas 2 dana prije M

❤❤

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

☯️
    12. Rujan 2021. 13:34

Luna93

Lida,
    Mnogo sam srecna zbog tebe, divno iznenadjenje za rodjendan. 😘
    Niki777,
    Tamni, tamni. Samo se opusti, bebica stize u maju. 😘
    Hope,
    Nemoj toliko daleko da ides, i da mislis tako negativno. Sigurna sam da ce se nalazi popraviti, i da cete uspjeti u ostvarenju svojih zelja. Ipak imate samo 28 godina, vrijeme je pred vama. Planiram i ja da posaljem muza da uradi spermiogram, cisto da znamo kakva nam je pocetna pozicija. Kako god, hvala Bogu ima MPO, tako da za sve probleme ima i rjesenje. Moras misliti pozitivno, jer kakve su ti misli takav ti je zivot. 😊

Ma ne pa nisam mislila nista negativno,ali onako.. nadam se da ce vas spermio biti super,a ne kao nas,ali bude to pocetni sok i onda prolazis kroz fazu kako neces imat djecu prirodnim putem i isplati li se uopce ista i pokusavati dalje,mozda da se nade nesto drugo u zivotu na sto se treba usredotociti a ovo kako Bog da..to su sve pocetne misli,ma ja sam sad na mjestu da sam skroz optimisticna. Zainatila sam se jer jbg,Lavica sam i inatljiva sam jako to sam pokupila po zvijezdama 😂 i zainatila sam se da cemo popraviti spermio,a ako i ne ic cemo na MPO i jednog bebaca cemo sklepati na ovaj ili onaj nacin. Veseli me vrijeme pred nama,sto god ono donijelo. Nije nista strasno i nepopravljivo. Kuc kuc nedaj Boze samo neke teze dijagnoze i bolesti pupu. Imam muza,presretna sam sto mi je Bog njega stavio na put i nadam se da ce nam podariti makar jedan mix mene i njega ☺️🙈

☯️
    12. Rujan 2021. 13:36

Lavica168

Hope imas pravo…
    Za sad je sve u redu i sa moje strane ali, ako je i drugi jajovod zacepljen, ni meni ne gine ivf.. amh mi je odlican za godine (46) , bar tako mi je rekla spec. Ali, tsh mi je 2,97.. za njega mi nije nista rekla, mislila sam da je previsok… 20.9 idem na uzv vrata, stitnjace..
    Ponekad me strah da, i ako prirodno zatrudnim, bude vanm…zbog jajovoda.. jer, tko mi garantira bez hssg-a da je drugi prohodan 🙄

Vidi,znas barem da vam je inseminacija nono,a ionako je jako mali postotak uspjesnosti s njom i gubitak vremena pa ako se vec ide,onda bolje na metodu gdje je postotak uspjesnosti veci ☺️☺️☺️😎 ali necete dogurati vi do MPO pupu 🤭🙈

☯️
    12. Rujan 2021. 13:37

Luna93,Lavica168 dajte pet izgleda da smo generacija. Jos mi lavice reci da su brojke datum rodenja i to mi je dosta da objasni sve 😬😎🙈

Luna93
    12. Rujan 2021. 13:47

Hope, 
    I ja razmisljam o jednoj bebici, inace ne bih voljela puno djece. Maksimalno dvoje, a ako bude jedno voljela bih djevojcicu. 😊

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

marta96
    12. Rujan 2021. 14:03

Luna93

Marta96,
    Moj ti je savjet da kupis caj od kantariona, ili neke drazeje na bazi kantariona. On je savrsen saveznik u borbi protiv anksioznosti.

Trenutno pijem mix mace koji isto djeluju na to kao i kapsule crnog kima i čaj od matičnjaka. Hvala na savjetu 🍀

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Atina25
    12. Rujan 2021. 14:12

Niki777 meni su se u prvoj t ove iz dma trakice first sign pokazale užas!! Do te mjere da mi je nakon 5 dana kašnjenja bila bijela trakica a CB ogroman plus a i čitala sam na netu da su te koma bile curama tako da h ne preporučujem. Probaj kupit CB ili mulllerove. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Luna93
    12. Rujan 2021. 14:47

Moji omiljeni horoskopski znakovi su: lavovi, bikovi, djevice i vage. Sa njima se odlicno slazem, i okruzena sam samo njima. 😁

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

simba
    12. Rujan 2021. 15:49

15dc, nemam klasični egi iscjedak, nemam nikakve bolove koji bi upučivali na išta. Jučer i danas, opet blaga sukrvica. Ali doslovno blaga, kao NIT u iscjetku i to samo vidljivo na pariru.😒 bit će ovo opet duži ciklus, bez garant kvalitetne ovulacije. A jbmi sreću. Zadnji put kad mi je to bilo, bilo je blago smeđarenje, a O je nastupila 4-5 dana kasnije, ako i je i ako se dobro sjećam, tako da očito nije direktno povezano sa O, ili pak je?😳🤔 više ne znam ni sama. Jel to zbog naglog pada estrogena? Kako to ono funkcionira?😁
    Šta mislite što sam ja u horoskopu? da li se dalo "isčitati" iz komentara😂😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

Luna93
    12. Rujan 2021. 15:55

Simba,
    Sto se tice O i ostalih stvari, ne znam i na to nemam komentar. 😊
    A sto se tice horoskopa, jedino da prelistam unazad postove, pa da protumacim, ali svakako je laske da nam napises sta si  😁

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.