Sneško 😭😭😭 bas sam se razocarala. Mada danas je 9dpo, bez obzira sto je 27dc. Nadam se, al mi se nakuplja neka tuga….
zbilja ti je prerano. da, neke žene imaju blago poz testić na 9dc, ali samo zato jer imaju veći hcg hormon, tj brže im raste. Dok većina žena na 9dc neće imati ni sjenu sjenice i da dvojke nose.😂 Tako da, ovaj test uopće ne uzimaj u obzir i NE testiraj do dana kad ju trebaš dobiti. A i da ti je bila sjena, samo bi vječali da li je ili nije, pa dal sutradan tamni, pa prekosutra, pa na dan M dal ćeš ju ipak dobit, jer vrlo vjerojatno bi imala neke bolove nalik menstrualnim, pa samo stres, stres i stres😂
👩33g
👨42g
👦4g
Bok svima, nova sam ovdje pa se unaprijed ispričavam ako ispadnem neznalica.
Pročitala sam pravila i prolistala stranice.
Imam 26 godina, od prošle zime smo "prestali paziti", a od proljeća pokušavamo zatrudniti, zasad neuspješno. Od tad sam shvatila da to nije baš kao na filmu da bude jednom hopa cupa i eto bebe :D
Imam redovne cikluse (osim prva dva mjeseca kad smo se počeli truditi, tad mi je M kasnila 3-4 dana valjda psihološki zbog puste želje i iščekivanja).
Ciklus mi traje 29 dana, danas mi je 15. dan. Jučer sam prvi put probala LH trakice i druga crtica se uopće nije pokazala. Danas ću opet piškiti u nadi da O još nije bila.
Trakice sam kupila u dm-u Ovul-test za 100kn dobije se 5 komada. To mi je malo skupo, a ne naručujem preko net-a. Vidim da preko njuškala kupujete od Betty i ima opcija osobnog preuzimanja i čak mi je blizu pa mislim da ću naručiti od nje. Jesu li te trakice pouzdane, kako su tako jeftine?
👩26
👨27
🤞pokušavamo od 3/2021
Ciklusi 29 dana
Hashimoto hipertireoza - stabilno ✅
Kambiana betine trakice su meni okej. Narucila sam prvo normalne osjetljivosti i manje osjetljive pa sam piskila i jedne i druge da vidim koje ce mi vise odgovarati. ☺️ Ako nemas pcos bit ce ti plave (normalne) dobre.
To ti je puno isplativije od kupovanja u dmu, bipi. Treba se samo malo ispraksirati s njima ali brzo to ide. Svakako ako ti budu trebale iduci ciklus pocni piskiti ranije (cim stane menga ili bar 10DC) da vidis kako se ponasaju.
Svejedno drzim fige da ti iduci mjesec ne trebaju 🤭😁
Dobrodosla!
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Pozdrav cure drage🤗🌞
Sretan vam petak! 🥳🥂
Raspisale ste se prilično, 10-ak stranica čak.... Hope 🙈😅🤗
---
Garawa sretan rođendan s malim zakašnjenjem 🥳
Kambiana i Zia 1 dobrodošle 🤗
MissR super za peak. 🤞🤗
Simba sretno s nalazima 🤞
Atina super za nalaze 🥳🤗
Nanaj kad kazes da ti je muz dobio koronu a cijepio se dvaput, drago mi je da ja nisam nijednom. Nek' mu je sto brzi oporavak! 🤞🤗
Molypoly nemoj raditi test prije ocekivane M. Samo se razocaras. Meni je npr manje razocaranje kad dodje M, nego da vidim negativan test. 🤷🏼♀️Zato ja ne radim test prije M. A uvijek dodje na dan kad je ocekujem. Pa ne budem previse razocarana. ☺️
Luna kruh jedem mozda jednom u dva tjedna jednu fetu. Secer samo u kolače stavljam, a njih rijetko pravim. 🙈 Ali zato obozavam krumpir i tjesteninu...🤦🏼♀️ Slazem se da je najbolje izbaciti secer, brašno. Ja bi dodala i sol i mliječne proizvode. 🤷🏼♀️
---
Moja mama danas slavi 80-ti rodjendan. To je tako kad te mama rodi u 42-oj. 🙈😅 Ali ne bi je mijenjala za 1000 mladjih. Jedna je mama. I nikad nije kasno postati mama. 🥰 Odoh slaviti. 🥳☺️
---
Bella, MissN, jaivanpa, Lida, Hope, lavica…🤗
I svima ostalima zelim divan vikend! 🤗🌞🌊🏖️💗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Nalazi stigli. Nemam ih fizički pa ne znam točno, ali preko telefona smo prokomentirale da je sve ok, osim prolaktina, koji je 600+(zaboravila točno). On je povišen. Ref vrijednost je do 470, tako nekako. Sad napamet pišem, ali otprilike je to tako. Meni je to odlično. Prije trudnoće sam ima po 1200 i više pa sam opet ostala trudna. Tako da sam odlučila ništa nepoduzimati i jednostavno pokušavati dalje. M mi je redovita, O imam. A bromergon je baš teška tableta i ne želim ju zasad piti za tako malo odudaranje. Ugl, sad još brisevi, a onda i spermiogram da i to vidimo. Prošla je godina pokušavanja, ali bilo je mjeseci kad znam da za vrijeme O nismo ni imali sex, pa tako da to još sve uzimam bez velikog pritiska. Valjda zato je već imam dijete i želja za drugim djetetom ne može nikada biti jača nego za prvim, ako razumijete. Nekako sam smirenija, jer znam da sam već mama, bila sam trudna i rodila zdravo dijete. Što uopće ne uzimam zdravo za gotovo.. Svakako za sada ostajemo na opuštenom pokušavanju. Et mali uptejt.🙂
👩33g
👨42g
👦4g
Simba djelim tvoje mišljenje, ono šta sam ja pisala da znam masu cura koje su imale brdo podoja i ostale trudno čak i dok je bebama to bila jedina hrana i ako imas ovulaciju to je po meni OK, da ne moras uzimat neku terapiju zasada. I sve ostalo potpisujem. Biti će , relativno ste brzo i krenuli nakon prvoga pa neka vam to bude i vodilja, mlada si i ti i ako se nista ne bude desavalo neko vrijeme jos budete na pretrage. Referentna vrjednost je do 496,bar meni je tako pisalo tako da 100 nije nesto kritično pogotovo ako ti je prije bilo 1200.
Kamilica Mami sretan rođendan,mama je jedna jedina najbolja na svijetu
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Simba lijepo da su nalazi uredni. Vjerujem da taj prolaktin nece raditi velike probleme. Sad se koliko toliko mozes opustiti 👍🏻
Kamilica sretan rockas mami, uzivajte 🤗
Mi smo pokrili ova dva dana i dosta mi je seksa do daljnjeg 🤣😂
Sto smo smuckali smuckali. Sad odbrojavamo
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Kamilice,
Zivim na krompiru. 😂
Srecan rodjendan gospodji mami!
MissR
Drzim ti fige.
Simba,
Drago mi je da su ti nalazi bolji i vjerujem da ce biti jos jedan braco ili seka.
Kambiana,
Hope je ekspert za trakice i uskoro ce ti objasniti.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Sneško 😭😭😭 bas sam se razocarala. Mada danas je 9dpo, bez obzira sto je 27dc. Nadam se, al mi se nakuplja neka tuga….
Moja frendica ima redovne cikluse 28-29 i napravila je test na 30 dan i negativan i onda je napravila 33 DC i plus ko kuca odma! Ne gubi nadu!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro cure, kako ste? Onima kojima je danas pik ili ste u plodnim danima sretno hopsanje 😅
Kod mene pozitivan test, ali na koronu 😂😂 pa eto ovaj mjesec sigurno nista od rada na bebacu, ali tako je kako je. Taman cu se malo upoznati sa bazalnim toplomjerom ako nista drugo 😂
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji