https://ordinacija.vecernji.hr/halo-doktore/pitanja/je-li-moj-tsh-optimalan-za-trudnocu/
evo primjer pročitanog. kažem, ja ne znam.
👩33g
👨42g
👦4g
Piškilice čekalice, hvala vam na podršci, ali bas sam nešto skenj. Danas je 29dc, 11 dpo, 1 dan kasni, jutros test sneško, a ni veštice nema daleko bila. Javljajte vaše testice da tražimo senčice 🤞
11dpo, 1 dan kasni? zar ti je uvijek lutealna tako kratka?
👩33g
👨42g
👦4g
simba veruj mi da ne znam, ciklusi su mi na 27-29 dana. Prvi mesec sam sad lovila O sa tracicama i 2 iste crtice su bile 17dc, a 18dc test jaca od kontrolne. Po tome se sad racunam i vodim. Ako je lutealna 14 znaci da imam fore do 8.(sreda), jel tako?
👠 29g 👞 45g
👶 2017.g
▶️06.'21.
Kamilice,
Nisam tuzna jer nisam puno ni ocekivala, jer smo pokrili samo 15-ti dan. 😊
Bella1985,
Ne vjerujem, uzela sam najosjetljiviji test, tako da je to to za ovaj ciklus. 😊
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
simba veruj mi da ne znam, ciklusi su mi na 27-29 dana. Prvi mesec sam sad lovila O sa tracicama i 2 iste crtice su bile 17dc, a 18dc test jaca od kontrolne. Po tome se sad racunam i vodim. Ako je lutealna 14 znaci da imam fore do 8.(sreda), jel tako?
a ne znam. nije svakoj ženi 14 dana, ali kao 14 je idealno, 12 je najmanje, pa do 17. To je kao neki normalni raspon. Sad ćeš vidjeti kad ćeš dobiti M. 10 dana lutealne je premalo. Ali, ako i je tako, da se ona produžiti. Pisale su cure o tome. Ali, ne brini se, možda ti je ovaj mj samo duži ciklus i samim time lutealna normalna. Meni je ugl uvijek 14dana, ali prošli ciklus je trajala 16. (po mojim simptomima znam). tako da, kad misliš da znaš sve, tijelo te iznenadi.😁
👩33g
👨42g
👦4g
Ja o TSH ne znam puno..ali ono što sam pročitala je da su preporuke da mora biti ispod 2.. e sad 🤔
Vjerojatno se dogodi tu i tamo neka trudnoća i sa povišenim TSH.. ali vraćamo se na to..da je to iznimka više nego pravilo..
A vezano za antibiotik i gljivice..obavezno kada koristite antibiotike.. onda konzumiranje probiotika se preporuča ili makar jogurt prije i nakon tablete.. također pazite i kada partner uzima antibiotike i on njega možete gljivice pokupiti..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ja bih rekla da se tako ravnas posto je prvi puta da koristiš trakice.. ukoliko sad ne upali..za dalje ćeš biti pametnija.. idealna faza je 14 dana..ali kod nekoga šeta.. ali mislim 🙈 da ispod 12 dana ne bi smjela biti..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
❤️ODBROJAVANJE ♥️👶 🙏
8/2021SaporeVero- 16.08. - ➕🤰
Kamilica- 29.08. - 8 dan kasni🤞🤰
DaDa- 30.08. - 28.08. ➕🤰
NaNaj- 31.08. - kasni 6 dana 🤞🤰
9/2021Joli- 01.09. - 4 dan kasni🤞🤰🏼
MolyPoly -04.09. - 1 dan kasni🤞🤰
Maybenewmom -08.09. - 3 dana🤞🤰
Luna93- 08.09. - 3 dana 🤞🤰
Lida- 09.09. - 4 dana 🤞🤰
MissR- 20.09. 15 dana🤞🤰
Atina- 23.09. - 18 dana🤞🤰
Suncokret- 24.09. - 19 dana 🤞🤰
kiki13- 25.09. - 20 dana🤞🤰
Lavica168- 30.09. - 25 dana 🤞🤰
Niki777-…….
Simba -……Garawa -…….._ _ __ _ __ _ __ __ _ __ _ __ _ __ _Luna93 još stigne biti plus. Imas još 3 dana 🤞🤞
Curke koje ste na popisu a kojima kasni M javite dal ste radile testice🤗
Sretno svima🥰. Ovaj vikend mi cijeli ispunjeni ne stignem vas popratiti. Veselim se ponedjeljku🤣
Ja sam vec negdi napisala da sam procurila cak dan prije ocekivane, tako da me mozes staviti za ne dobiti 28.9 😊😊
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Pozdrav cure 🤗🌞
Simba od ginica sam trazila uputnicu za hormone, a on meni kako pokusavamo tek par mjeseci, kako imam ovulacije svaki mjesec, da mi ne treba vaditi.🙄 Jedva mi je napravio briseve. Meni se nije dalo cekati jos pola godine, pa sam otisla privatno. Tebi je to opadanje kose proslo samo od sebe? Blago ti se. Ja sam pila biotin, b kompleks, selen, cink...ali i dalje opada. Mislila sam da je zbog hormona, ali dalje ne znam uzrok. Osim ako nije stres. 🙄🤷🏼♀️
Hvala ti na savjetima. 🤗
Lavica bas cudno da ti nisu dosli nalazi svi zajedno. 🤷🏼♀️ Javi kad dodju.
A za TSH on je na papiru normalan do 4,20, osim ako planiras trudnocu. Tada bi trebao biti ispod 2,5. Jer se s povisenim TSH teze ostane u drugom stanju, moze izazvati spontani i sl. Tako sam bar citala... naravno da ima zena koje ostanu trudne s visim TSH, uzmu terapiju i sve bude ok. 🤷🏼♀️
Kiki ti si operirala stitnjacu? I ja sam bila blizu toga, ali su me konjske doze tableta ipak spasile. Iako mi nije drago sto imam cvorice, ali eto pratim ih pa se nadam da ce bit sve ok.
Za gljivice i seks pitaj sutra ginekologa. Najvjerojatnije ce ti dati vaginalete. Ja bi se suzdržala od odnosa dok ih imas, ili s kondomom. Ali ti pitaj svakako doktora. ☺️🤗
Luna super sto si tako pozitivna, svaka čast. 👏🤗
Bella, molypoly…🤗
---
Evo ja cujem cvrcke vani nakon desetak dana. Ljeto nam se vratilo. 🏖️🌊🌞😅 Uzivajte u nedjelji! 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilice,
Mislim da bi trebala da unosis jod, on je sjajan za osobe koje imaju problema sa stitnom zlijezdom.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Sortiraj odgovore
Najstariji