Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    05. Rujan 2021. 12:36

Luna93

Kamilice,
    Mislim da bi trebala da unosis jod, on je sjajan za osobe koje imaju problema sa stitnom zlijezdom.

Ja sam prije 10 godina u bolnici pila radioaktivni jod, da mi se smanji lucenje hormona. A joda ima u soli, i drugim namirnicama, pa se ne treba previše koristiti. Jer i od viska joda bude problema. A vise-manje svi pretjerujemo s kolicinom soli u prehrani. Barem ja dok kuham. 🙄☺️🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    05. Rujan 2021. 12:43

Lavica168

Kamilica i ja sam sve to procitala, isto sto i ti ali, sto vise citam, to se vise nerviram bezveze i razmisljam gdje, sta, kako… odlucila sam da necu vise toliko citati, tj to radim vec dosta dugo ali me zaintrigiralo to za TSH..
    Ako ovaj mjesec (1.put) uhvatim pik, nakon jedno 6-7 dana idem vaditi i fT3 i fT4 i progesteron (uputnicu sam dobila od svog dr. OM 🤷🏼‍♀️)..
    A za te briseve, iskreno ni ja nemam pojma zasto je dosao samo jedan, ipak mi je uzela 2… Mozda je sve u redu pa zato… 😅

Meni su bila dosla 3 nalaza briseva, prvi bris cerviksa, drugi ureaplasma i treci klamidija 🤷🏼‍♀️ Nadam se da ce ti doci brzo i ostali, i da ce biti sve uredno. 🤞🤗 Bravo za t3 i t4, i ja cu ih isto morati vaditi. Pa ćemo biti pametnije. I ja sto vise citam manje znam, pa bolje ne guglati nista. 🤦🏼‍♀️ Kako si dobila uputnicu za progesteron od doktora om? 😮 To navodno samo moze ginic dati.🤷🏼‍♀️ U mom slučaju ne moze ni on ali dobro.😅

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Suncokret 🌻
    05. Rujan 2021. 15:54

Pozdrav, da se i ja javim. Čitam vas al ne pišem baš zadnje vrijeme. Danas mi je 10dc, počela sam piškiti Lh trakice i nadam se da ću ovaj mjesec uhvatiti pik,. Pošto prošli nisam. Zadnja M je bila malo slabija i trajala tri dana, vjerojatno se nešto pobrkalo u organizmu. Jedino kaj me muči več par dana su mučnine i vrtoglavice, trudnoća je isključena, jer su testovi negativni. Pa neznam od čeg. Bila sam i kod doktorice, nalazi krvi su ok, osim sniženih eritrocita, al ni oni nisu jako sniženi, sve ostalo super. Idem sutra opet na kontrolu, pa budemo vidjeli kaj bude rekla. Jedino da me još pošalje betu vadit, to nisam vadila. Iako ne očekujem pozitivnu betu, pošto su tri testa bila negativna, zadnji jučer. Lijep i ugodan ostatak vikenda svima

Suncokret 🌻
    🧔42👩‍🦰38
    👶👶 6 i 8 god

• Suncokret 🌻
    05. Rujan 2021. 15:58

https://ibb.co/KKL2TyT

Suncokret 🌻
    🧔42👩‍🦰38
    👶👶 6 i 8 god

kambiana
    05. Rujan 2021. 16:56

Bok cure, hvala vam na dobrodošlici 
    Nekidan sam tu napisala da sam piškila u čet i pet, to su mi bili 14. i 15. DC i ništa se nije pokazivalo. Jučer je bio 16 DC i druga crtica se pokazala al jako blijeda. Ja sam već pomislila da ja nešto krivo radim i da je O sigurno već prošla jer ciklus mi je 29 dana i čudno bi mi bilo da je O tako kasno. Odem danas piškit čisto reda radi, dakle 17DC, kad ono eto druge crtice i to kakva! Jača od kontrolne. Naravno odmah smo iskoristili tu novu informaciju 
    Po tome bi značilo da će O biti za 14-48 sati (tako piše na kutiji). 
    Jel moguće da mi je O tako kasno u ciklusu, ili mi se možda ovaj ciklus produžio?
    U svakom slučaju nadam sr najboljemu.
    Btw hvala vam svima, pune ste informacija i pozitive 

👩26
    👨27
    🤞pokušavamo od 3/2021
    Ciklusi 29 dana
    Hashimoto hipertireoza - stabilno ✅

• molypoly
    05. Rujan 2021. 18:02

kambiana

Nekidan sam tu napisala da sam piškila u čet i pet, to su mi bili 14. i 15. DC i ništa se nije pokazivalo. Jučer je bio 16 DC i druga crtica se pokazala al jako blijeda. Ja sam već pomislila da ja nešto krivo radim i da je O sigurno već prošla jer ciklus mi je 29 dana i čudno bi mi bilo da je O tako kasno. Odem danas piškit čisto reda radi, dakle 17DC, kad ono eto druge crtice i to kakva! Jača od kontrolne. Naravno odmah smo iskoristili tu novu informaciju
    Jel moguće da mi je O tako kasno u ciklusu, ili mi se možda ovaj ciklus produžio?

Meni se to bas ovaj ciklus desilo. 17dc dve iste crtice 18dc t jaca od c, a isto mi je ciklus od 27-29 dana. I sad cekam da ne dobijem 🤞

👠 29g 👞 45g
    👶 2017.g
    ▶️06.'21.

kambiana
    05. Rujan 2021. 18:19

molypoly

kambiana

Meni se to bas ovaj ciklus desilo. 17dc dve iste crtice 18dc t jaca od c, a isto mi je ciklus od 27-29 dana. I sad cekam da ne dobijem 🤞

Držimo fige 😁🤞

👩26
    👨27
    🤞pokušavamo od 3/2021
    Ciklusi 29 dana
    Hashimoto hipertireoza - stabilno ✅

Ninnach
    06. Rujan 2021. 01:49

Bok svima,ovaj mjesec sam prvi put koristila lh trakice i ni jednom ni jedna nije bila pozitivna samo se nazirala crtica i uvijek ista,a počela sam s 10.dc
    Zadnja M bila je 23.8. danas bi mi trebala biti ovulacija ali ocito nista od tog.jucer i prekjučer sam imala onaj bjelanjak iscjedak.i jucer sukrivca sa tim iscjedkom poput bjelanjka rastezljivog. Bolovi u donjem dijelu trbuha i donjem dijelu leđa su prisutni .nikad nisam imala ovakav ciklus.odnose smo imali 1.9,3.9. i 5.9. dakle ocito je ovo neki anovulatorni ciklus😑🤔 ima netko sličan slučaj ili savjet,hvala unaprijed.da,imam 34gid i iza sebe dvije bogu hvala uspješne trudnoćeto toliko...hvala

Ninnach
    06. Rujan 2021. 01:58

Ninnach

Bok svima,ovaj mjesec sam prvi put koristila lh trakice i ni jednom ni jedna nije bila pozitivna samo se nazirala crtica i uvijek ista,a počela sam s 10.dc!
    Zadnja M bila je 23.8. danas bi mi trebala biti ovulacija ali ocito nista od tog.jucer i prekjučer sam imala onaj bjelanjak iscjedak.i jucer sukrivca sa tim iscjedkom poput bjelanjka rastezljivog. Bolovi u donjem dijelu trbuha i donjem dijelu leđa su prisutni .nikad nisam imala ovakav ciklus.odnose smo imali 1.9,3.9. i 5.9. dakle ocito je ovo neki anovulatorni ciklus ili?😑🤔 ima netko sličan slučaj ili savjet,hvala unaprijed.da,imam 34god i iza sebe dvije bogu hvala uspješne trudnoć eto toliko…hvala

Koristila sam clearblue digitalne trakice i ovugnost,sad cu uzet s njuskala....

Garawa¤
    06. Rujan 2021. 06:58

Mislim da ćeš morati pričekati još koji dan.. po meni je ovo negativno.. možda se uživo nešto vidi ali ja na slici slabo.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.