Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ☯️
    02. Rujan 2021. 20:48

Lida 🌼

Hope ☯️

Lida 🌼

Hope ahh sad si mi ulila nadu.🙈😁 Valjda cu se strpit da ne pravim test do izostanka vjesture, muzu je rođendan sljedecu subotu pa bi to bio najbolji poklon ikad. 🤭
    NanaJmjerenje tempice je zakon, brzo ces se naviknuti. 😁 Ni ja iskreno ne znam sta bi mislila o toj koroni, brzo ozdravljenje zelim ❤️

a cuj bilo bi super da u subotu bude plus al ovo nije grupa koja ceka da M zakasni pa prema tome znas i sama da nista od toga

Ako do kraja tjedna izdrzim bit ce dobro…🤭

Pisi propalo 😂😂😂😂

simba
    02. Rujan 2021. 20:56

Hope ☯️

Luna93

Hope,Ne susi se brzo, nije pregust.

inace zna bit tjedan dana priije M ili je to normalno? Mislim taj ''trudnicki'' iscjedak moze biti prozirni ili mlijecno bijeli,obicno bude gusti i cak se moze rastezati pa sada ti znaj

Kod mene je trudnički iscjedak bio proziran i voden, vječit osjećaj kao da sam se upiškila. To je tada bilo i nikad više. Meni se baš razlikovao od bilo kojeg mjeseca kad nisam bila T. Ja mislim da je kod svakoga možda drugačije. 

👩33g
    👨42g
    👦4g

☯️
    02. Rujan 2021. 21:00

simba

Hope ☯️

Luna93

inace zna bit tjedan dana priije M ili je to normalno? Mislim taj ''trudnicki'' iscjedak moze biti prozirni ili mlijecno bijeli,obicno bude gusti i cak se moze rastezati pa sada ti znaj

Kod mene je trudnički iscjedak bio proziran i voden, vječit osjećaj kao da sam se upiškila. To je tada bilo i nikad više. Meni se baš razlikovao od bilo kojeg mjeseca kad nisam bila T. Ja mislim da je kod svakoga možda drugačije.

Ma da naravno,samo ona je odmah navela da je gust pa sam taj vodeni automatski eliminirala 😂😂

simba
    02. Rujan 2021. 21:10

Atina25

Nisam to nazalost jer kazem ti da su bas jako škrti s tim pretragama 😭😥 i ono sta si ti pisala točno mi je moj rekao,da bas neke veće pretrage daju kad smo došli do pokušavanja barem god dana a meni glupo lagati mi smo od 1 mj kao u akciji s tim da smo dva preskočili pa ispadne 6 mj paa je on tako u zapisao,tako da ako nista ne bude još 6 mj rekao je da će mi dat sve spolne i briseve itd jer to onda piše pred pripreme za MPO. Za prolaktin mi je morao dat jer su mi našli fibroadenom na lijevoj dojci iz koje mi curi mlijeko. Sad moram za mj dana opet na Uzv dojke da vidimo dali miruje ili se promijenilo nešto. Mlijeko i dalje curi.
    Mama mi ima karcinom dojke pa idem češće na kontrole, pa nađemo uvijek nesto (uvijek neki fibro koji se mijenja al nju je strah da ne evoluira) i tako veselo 🤦
    Progesteron sam se naručila privatno i to 15.9 jer sam sigurna da mi je 8.9 ovulacija s tim da mi je žena rekla da mogu slobodno zvat dan dva ranije ako vidim da je O kasnila ili uranila pa da promijenimo datum. 🤯

uopće ne razumijem zašto su škrti i zbog čega. Ja svog nazvala i rekla da hoću vadit spolne hormone i prolaktin, i da hoću radit briseve i pitala za cijenu. Također rekla da radimo na bebi i da želim provjeriti stanje. Medicinska sestra je rekla da će doktor napisati uputnicu i za kad da me upiše za briseve. Nikakvih problema, niti protupitanja. A ja čitajući tu svašta se pripremila na rat😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

Luna93
    02. Rujan 2021. 21:11

Hope, 
    Nije daleko 08., znacu uskoro na cemu sam. 😊

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

simba
    02. Rujan 2021. 21:14

Hope ☯️

simba

Hope ☯️

Luna93

Ma da naravno,samo ona je odmah navela da je gust pa sam taj vodeni automatski eliminirala 😂😂

ma po meni uopće nije bitan kakav je, nego samo da je drugačiji nego inače i to već daje neku nadu. a taj bijeli gusti ala mlijeko za tijelo imam skoro uvijek pred M..😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    02. Rujan 2021. 21:15

Luna93

Hope,
    Nije daleko 08., znacu uskoro na cemu sam. 😊

ajde napiši ponešto o sebi u potpis da lakše pratimo šta i kako.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Luna93
    02. Rujan 2021. 21:28

Simba,
    Gdje to ubacujem? 🙃

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Luna93
    02. Rujan 2021. 21:32

Simba,
    Ubacila sam. 😃

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

missR
    02. Rujan 2021. 21:36

Hope znam da je bilo govora o tome na par stranica unazad s Kamilicom ali nisam bas pomno pratila. Dont kill me 😂
    Malo mi je bilo sumnjivo sto se iscjedak tek jutros pojavio pa sam opet testirala. Pokrili jucer i danas tako da sad cekanac do daljnjeg. Hvala ti za odgovore. 
    Meni je iscjedak kad sam bila trudna bio blijedo zuti i bilo ga je krcato, na izvoz. Par dana nakon kasnjenja sam radila test jer mi je u centru dok sam kupovala nesto odjednom krenuo mlaz i ja trk do auta torbom pokrivajuci dupe misleci da je menga, a ono samo zuti iscjedak al u ogromnoj kolicini. Tu mi je vec bilo sve jasno jer to bas nikad nisam imala. 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.