Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ☯️
    02. Rujan 2021. 10:07

MissN

Hopeti si dokaz kolko je medicina još uvijek neistražena i nepoznata 🤯🤯

Mislim da je kod svih nas zelja jako velika,ali u glavi je najveci problem i kolko nam paihabekad moze pomoci,u ovim slucajevima bas moze odmoci dosta. Ja se vec tjedan dana nadam da ce doci M,ali nje nikako. Iako,nocas su bili valunzi i budenje s glaviboljom pa ako je to to,za nekih 4,5 dana bi mogla procuriti,taman da se zavrsi do pregleda 😂

missR
    02. Rujan 2021. 10:13

Hope 🧡 citam ja vas uvijek skoro. Al u ovoj borbi za bebu vodim i borbe sa anksioznosti i tjeskobom pa tako nekad imam los period i onda mi treba odmor od svega..
    Ti si bas dusa ove teme. Kad si ti tu sve zivne 😃
    Drzim fige za spermio , vidila sam u potpisu da vas to ocekuje iduce 🤗

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Luna93
    02. Rujan 2021. 10:49

Hope,
    Po mom proracunu 8dp. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Garawa¤
    02. Rujan 2021. 11:26

Hope ☯️

Garawa

Jutro.. Bella stigla M… javim ti kada ćeš me na listu staviti dok uhvatim peak 🤦‍♀️

O jebemu misa,ajde glavu gore jednom ce i ona odustat 😉 a gledaj,tebi je barem dosla,meni se ne pojavljuje vec danima 😂😂😂🤦‍♀️ E al da te pitam..jesi ti sigurna da ti je O bila na dan kad je graf utvrdio? Mislim vidim da imas dvije linije pa onako pitam 🙈

Jesam, što?  Jedna je temperatura  a druga LH 
    Postavljen je na advance.. a kada je na OPK onda stavi O dan ranije.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Lida 🍀
    02. Rujan 2021. 11:31

Jutro cure ♥️
    Garawa zao mi je zbog M 🙄
    Luna93 pa mi se onda pratimo 😁🤞🤞
    Hope, pitanje i od mene 😂 jel moguce da O nastupi cak 3, 4 dana od najtamnije LH? Temp mi je porasla tek 4DPO po ovom sada

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Luna93
    02. Rujan 2021. 12:14

Lida, 
    Ako se dobro sjecam i prosli ciklus smo se pratile. 😊

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

• MissN
    02. Rujan 2021. 16:09

Hope ☯️

MissN

Hopeti si dokaz kolko je medicina još uvijek neistražena i nepoznata 🤯🤯

Mislim da je kod svih nas zelja jako velika,ali u glavi je najveci problem i kolko nam paihabekad moze pomoci,u ovim slucajevima bas moze odmoci dosta. Ja se vec tjedan dana nadam da ce doci M,ali nje nikako. Iako,nocas su bili valunzi i budenje s glaviboljom pa ako je to to,za nekih 4,5 dana bi mogla procuriti,taman da se zavrsi do pregleda 😂

baš sam počela čitati knjigu Placebo ste vi, uskoro objavljujem da čekam blizance, nemojte da nisam najavila 🙈🙈

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

missR
    02. Rujan 2021. 17:19

Cure meni danas premom pokazuje jacu crticu.. sto vi mislite
    https://ibb.co/7yf231b

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• molypoly
    02. Rujan 2021. 18:11

missR hop hop hop! Od viška glava ne boli 🤞😁

👠 29g 👞 45g
    👶 2017.g
    ▶️06.'21.

☯️
    02. Rujan 2021. 18:24

missR ja se nadam da ce spermio biti okej, ali imam neki cudan osjecaj u sebi kao kad sam radila briseve i ispostavilo se da me osjecaj nije varao, nadam se da me bar ovaj put vara, ali eto, vidjet cemo sve jako brzo...hvala ti na figama 
    Luna93 inace ti tako zna biti tjedan dana prije ocekivane ili? Je li kolicinski isti ili? Susi li se odmah ili je duze mokro?
    Garawa imas uredaj koji ti mjeri razinu LH ili kako? Vidim tu liniju s razinom LH pa me to malo zbunjuje, jer mi tempica inace pase za O dan prije nego sto je graf sam oznacio pa te zato i pitam 
    Lida evo procitala sam tvoj pitanje 5 puta i ne razumijem sto si tocno mislila pitati u kom smislu nastupa? Imas ti svoje trakice negdje po danima koji te muce da malo to proucim pa ti kazem svoje misljenje? Sto se tice ovog ciklusa, na oko mi izgleda da je sve ok kako treba biti pa sad ne znam sto te muci tocno 
    Lavica168 ako doktorica vjeruje da je sve ok nema razloga da joj ne vjerujemo, mislim ona te duze zna i razumije tvoje cikluse od mene ili bilo koga drugog tu na forumu. Samo pokusaj prirodnim metodama to zadebljati i sve ce biti dobro 
    MissN hahahahaha, to je taj optimizam. Stvarno ti puno utjece tvoje uvjerenje u glavi jel te nesto boli i u kolikoj mjeri to osjecas, probaj jednom tu tehniku izvesti, meni je jednom uspjelo pa sam se sokirala i vise se nisam usudila to primjenjivati 
    molypoly za tvoj post mi je trebalo cijeli dan da se ohladim i sad se vratila pa me ponovno uhvatilo  ne znam sta ti cekas, ako prekosutra trebas dobiti komotno sutra ujutro mozes napraviti test, nesto ce pokazati ako se uhvatilo,a obzirom da te skrsila prehlada i pad imuniteta sto moze biti dobar znak implantacije, drzim figeeee 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.