Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ☯️
    02. Rujan 2021. 18:26

missR

Cure meni danas premom pokazuje jacu crticu.. sto vi mislite
    https://ibb.co/7yf231b

na ovo jednostavno moram POSEBNO odgovoriti. Danas si ovulirala ili se sprema, ako nisi cak i tokom noci. Nema smisla trositi trakice kada si peak vec jucer ulovila, bespotrebno mucis samu sebe  

Lida 🍀
    02. Rujan 2021. 18:41

Hope ma muci me samo tempica, narasla je tek 4DPO onako posteno 😂 prije tog je na istoj valnoj duljini kao i prije O. Pomislila sam da mi nije O ipak bila 20DC ali to je 3 dana od peaka. Eto nadam se da sam bolje objasnila. Ako ne, nema veze 😂😂😂

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

☯️
    02. Rujan 2021. 18:49

Lida 🌼

Hope ma muci me samo tempica, narasla je tek 4DPO onako posteno 😂 prije tog je na istoj valnoj duljini kao i prije O. Pomislila sam da mi nije O ipak bila 20DC ali to je 3 dana od peaka. Eto nadam se da sam bolje objasnila. Ako ne, nema veze 😂😂😂

ma tebi graf odredi tempicu pri kojoj ovuliras i onda ceka da bude porast barem za 1,5-2 stupnja sto je kod tebe bilo tako da...Sasvim je okej. CIm bude nagli skok pa cak i da bude pad ako ona opet skoci vise nego prvi dan to ti je to...Ovo ti je prvi dio uzorka trofazicnog skoka koji je u 99.9% bio sigurni znak T 

NanaJ
    02. Rujan 2021. 18:52

Hej curke, vidim raspisale ste se, bas lijepo. Mogu reci da i meni sve to jaaako zbunjujuce sa trajicama pikovima, ali eto da mi ne bude dosadno narucila sam si i toplomjer pa cemo mjeriti i bazalnu 🤦🏻‍♀️
    Sve koje ste ulovile pilove, sretno hopsanje i ne bude sto vise plusica 🤞🏻🥰  
    Kod nas je Corona pokucala na vrata, muz pozitivan (cjepljen sa 2 doze 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️) ja negativna pa tko je tu lud vise. Mogu vam reci da me je posteno strah sad kad je pozitivan u smislu njega, da li ce sve proci ok. Evo 3 dan kuri i to posteno do 39, glavobolja i sad se poceo zaliti da ga stisce u prsima tako da me ceka neprospavana noc 🤦🏻‍♀️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Lida 🍀
    02. Rujan 2021. 19:02

Hope ahh sad si mi ulila nadu.🙈😁 Valjda cu se strpit da ne pravim test do izostanka vjesture, muzu je rođendan sljedecu subotu pa bi to bio najbolji poklon ikad. 🤭
    NanaJ mjerenje tempice je zakon, brzo ces se naviknuti. 😁 Ni ja iskreno ne znam sta bi mislila o toj koroni, brzo ozdravljenje zelim ❤️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Luna93
    02. Rujan 2021. 19:12

Hope,
    Ne susi se brzo, nije pregust. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

NanaJ
    02. Rujan 2021. 19:26

Lida 🌼

Hope ahh sad si mi ulila nadu.🙈😁 Valjda cu se strpit da ne pravim test do izostanka vjesture, muzu je rođendan sljedecu subotu pa bi to bio najbolji poklon ikad. 🤭
    NanaJmjerenje tempice je zakon, brzo ces se naviknuti. 😁 Ni ja iskreno ne znam sta bi mislila o toj koroni, brzo ozdravljenje zelim ❤️

🙏🏼❤️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

☯️
    02. Rujan 2021. 20:24

Luna93

Hope,Ne susi se brzo, nije pregust.

inace zna bit tjedan dana priije M ili je to normalno? Mislim taj ''trudnicki'' iscjedak moze biti prozirni ili mlijecno bijeli,obicno bude gusti i cak se moze rastezati pa sada ti znaj 

☯️
    02. Rujan 2021. 20:26

Lida 🌼

NanaJmjerenje tempice je zakon, brzo ces se naviknuti. 😁 Ni ja iskreno ne znam sta bi mislila o toj koroni, brzo ozdravljenje zelim ❤️

a cuj bilo bi super da u subotu bude plus al ovo nije grupa koja ceka da M zakasni pa prema tome znas i sama da nista od toga 

Lida 🍀
    02. Rujan 2021. 20:29

Hope ☯️

Lida 🌼

a cuj bilo bi super da u subotu bude plus al ovo nije grupa koja ceka da M zakasni pa prema tome znas i sama da nista od toga

Ako do kraja tjedna izdrzim bit ce dobro...🤭

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.