Hope danas sam 27dc, 13 dpo
da da na ff pratim tempicu 😊 eto nize i link
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Bella booome sad ce pik za cas 😁🤞🏻🍀
Anchy da da sad se vidi kako se stabilizira ta tempica. Divotica 🥳
Danchy da da bome zasluzila si plusic 🤗
Garawa jao brate sta bi dala da meni to uskoro pokaze 😅 cek koliko dugo su ti vec tako tamne, one i inace jesu tamne ali ne bas da su skroz jednake tako crte 🤔
Bile su se "smirile" i danas opet https://ibb.co/z8Gdrrf
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Danchy, uspjela sam ulovit da imas plus. Predivna vijest! Neka ti je sa srecom! Mislim na tebe!!!!
Anchy kod tebe dolazi do promjena na bolje 💪
Bella pik će brzo.... 🙂🙂
Garawa , nez zašto te trakice zezaju, ali mi je poznata frustracija.
Malala doktori nas nekad toliko izlude. Možda i ona treba imati pokriće u kartonu zašto izdaje uputnice, tako npr. Radi moja obiteljska liječnica. Skeniraš nalaz i pošalješ, kad je tako, pa da vidi za što ti treba uputnica. Svakako nas izluđuje tromost sustava... 🤦🏼♀️
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Pravi skolski ciklus,prekosutra ona stize ako ostane ovakva tempica ili padne..makar imala si dosta padova i uspona,moguce je da se negdje krije i implantacija ako poraste sutra tempica. Imas kakvih simptomcica? ☺️😎🙈
Moja traži napismeno od mpo koje up mi trebaju i zašto. 😡😡😡
Na poslu sam, ne stignem zvati tamo i objašnjavati i nemam privatnost. Ona radi do 2. Pošalji joj mailom. Petak je.
Hmmmm....Ne znam sto je tu cudno iskreno ja kad sam isla privatno ginekologinji,sve je ispisala sa nalazima koje treba napraviti, lupila zig i ostavila svoj vlastiti potpis. Tvoj MPO doktor je tu jako pogrijesio. On ako nesto zahtijeva da se radi, na uputnicu ili kako god, on je duzan napisati uz nalaz kao zakljucak koje pretrage se moraju napraviti, a nalaz je sam po sebi objasnjenje i razlog zbog kojeg se iste pretrage traze. Ja sam radila samo hormonski status i doktoru sam poslala nalaz sa popisom svega i nije stvarao nikakve probleme nego si je to spremio u moj karton. On ako izda neke uputnice koje nisu u njegovoj nadleznosti kao sto je MPO, ako doleti inspekcija a moze, ostat ce bez licence, tako da razumijem tvoju gin jer to trazi crno na bijelo. A nemojmo pokrivati oci na cijelu situaciju u zemlji i pravit se kao da ne znamo da imaju pritisak od ministarstva pogotovo sad u vrijeme corone kako ne smiju izdavati uputnice samo tako nego iskljucivo ako je potrebno. Dakle, nazovi MPO doktora ili mu sibni mail da ti ispise sve pretrage koje treba i ostavi svoj zig ako ne zeli potpis jer svaka izdana uputnica od strane doktora za koju on nema valjano pokrice za izdavanje MORA imati pokrice drugog doktora koju pretragu trazi. Tvoja ginekologinja je sasvim u pravu, pa nece zbog idiota koji ne odradi svoj posao do kraja ona izgubiti licencu i posao
Bella booome sad ce pik za cas 😁🤞🏻🍀
Anchy da da sad se vidi kako se stabilizira ta tempica. Divotica 🥳
Danchy da da bome zasluzila si plusic 🤗
Garawa jao brate sta bi dala da meni to uskoro pokaze 😅 cek koliko dugo su ti vec tako tamne, one i inace jesu tamne ali ne bas da su skroz jednake tako crte 🤔
Bile su se "smirile" i danas opet https://ibb.co/z8Gdrrf
Cuj a da ja tebe nesto pitam. Kako ti stojis inace s jajnicima. Imas ikada ikakve ciste? madaaa...cuj, imala si ti nagli skok,al je stala 3 dana i ostala ista...ne bi se cudila ni da ti je O malo zakasnila jer si opet danas imala skok tempice sto se izvrsno slaze s trakicom..meni smrdi nekako ovo da ce ti jucerasnji dan oznaciti kao O za par dana, al bas me zanima evo
Pravi skolski ciklus,prekosutra ona stize ako ostane ovakva tempica ili padne..makar imala si dosta padova i uspona,moguce je da se negdje krije i implantacija ako poraste sutra tempica. Imas kakvih simptomcica? ☺️😎🙈
Mislim da imam samo one umisljene simptome 😂😂
Daj Boze da ne dode M 🙏 Inace se meni svaki put dva dana prije M pojavi tamno smedji iscjedak i po njemu znam da nastupa M.. ovaj mj je to sad malo drugacije.. 10 dpo sam dobila svijetlo smedji iscjedak, 11 dpo ga je bilo puno manje, a jucer, 12 dpo mrvicu vise nego 11 dpo, al opet dosta manje nego 10 dpo 😂😂 i od tog 10 dpo imam grceve ko da cu iduci dan dobit M, to je trajalo i jucer... i danas ujutro... al takve sam bolove imala i par dana nakon histeroskopije... e i jos nekaj, inace imam slab zeludan i prije M mi se pocne dizat kad krenem jest, al bez povracanja... al danas mi se iz cistog mira poceo dizat zeludac i ono, trk u wc i malo sam ispovracala... e sad, zbog smedjeg iscjetka sam uvjerena da ce doci i da su se ovi moji ostali simtomi razvili u mojoj glavi 🤷♀️
i mislim da je rano za povracanje, kaj ne?
🧔30, sve ok
i zaboravila sam napisat, danas, za sad, jos uvijek nema tog svijetlo smedjeg spottinga
🧔30, sve ok
Mislim da imam samo one umisljene simptome 😂😂
Daj Boze da ne dode M 🙏 Inace se meni svaki put dva dana prije M pojavi tamno smedji iscjedak i po njemu znam da nastupa M.. ovaj mj je to sad malo drugacije.. 10 dpo sam dobila svijetlo smedji iscjedak, 11 dpo ga je bilo puno manje, a jucer, 12 dpo mrvicu vise nego 11 dpo, al opet dosta manje nego 10 dpo 😂😂 i od tog 10 dpo imam grceve ko da cu iduci dan dobit M, to je trajalo i jucer… i danas ujutro… al takve sam bolove imala i par dana nakon histeroskopije… e i jos nekaj, inace imam slab zeludan i prije M mi se pocne dizat kad krenem jest, al bez povracanja… al danas mi se iz cistog mira poceo dizat zeludac i ono, trk u wc i malo sam ispovracala… e sad, zbog smedjeg iscjetka sam uvjerena da ce doci i da su se ovi moji ostali simtomi razvili u mojoj glavi 🤷♀️
i mislim da je rano za povracanje, kaj ne?
Cuj ovo sto si imala od 10DPO je karakteristicno za implantacijsko jesi ti to ikako nama prijavila do sada i ako nisi zasto nisi? 😂😂😂😂 ja drzim fige,ali posto je to bilo 10DPO, na 12DPO se komotno mogla vidit neka sjenica na testu. Aj ti pisni sutra ujutro jedan 🥳🥳🥳🥳🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji