Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joli 🌟
    06. Svibanj 2021. 16:17

Eloise dobro došla i još brže otišla na bolje teme 😊
    Danchy čestitke 🥳
    Garawa bitno je da ima načina i da imaš plan za dalje... držim fige da MPO uspije iz prve.... 🤞🤞 Gledaj to pozitivno, korak bliže bebici... 🙃

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Tonia♥️
    06. Svibanj 2021. 17:04

Danchy cestitam od srca ❤️❤️❤️ ovaj put mora to biti kako treba i da imaš svoje klupko za 8 mjeseci 🍀🤞
    Evo cure ja danas odradila svoj bris, rezultati najvjerojatnije u ponedjeljak,ali je doktorica rekla kad je uzimala bris da joj se po iscjetku čini da će biti ok 🍀🤞

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Joli 🌟
    06. Svibanj 2021. 18:46

Draga Malala stvarno mi je žao... Vjerujem da ti je teško, ali budi pozitivna. Svi se nadamo skupa s tobom u najbolji ishod idućeg AIH postupka... 🥰

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

DajanaT2106
    06. Svibanj 2021. 18:59

Lucky 🍀

Dajana žao mi je zbog M, ali nema druge nego hrabro dalje u borbu Eloise dobro nam došla nadam se da ćeš ugledati plusić sada kada polipa više nema 🤞
    Garawa gledaj to s ljepše strane - postoji rješenje, postoji MPO pomoću koje možeš doći do svoje bebice bez da čekas predugo na preveliko čudo, zato glavu gore kakav ti je sad plan
    Danchyyyyy čestitamm 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 kakva je bil ataktika ovaj ciklus? daj nam recept
    Jujjj koliko ću plusića podijelit kroz dan, dva, jedva čekam!!!

eloise

Dajana mislim da i meni stize M, danas se javio svijetlo smedji spotting i imam bolove kao pred M, tak da vjerujem da ce sutra stici, pa onda zajedno piskimo lh trakice 😊

i svim curama hvala na dobrodoslici 😊

Dada idemo u nove pobjede 😁🤞

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Anchy_23 🌈 🌸
    06. Svibanj 2021. 19:46

Malala zao mi je zbog minusica ali idemo dalje 😉💪
    Tonia nestrpljivo cekamo nalaz brisa i nadam se da je dobar 
    Cekamo jos Hope da nas izvjesti 😉

Sara 🌸
    06. Svibanj 2021. 20:00

Malo povirila, kad ono, imam šta i vidit!!! Danchy, od srca ti čestitam i nek bude školska i uredna do kraja! 💕🌸💕
    -
    Lucky, tebi jedno 💕 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

06. Svibanj 2021. 20:12

tadaaaaam! evo meeeee! dok sam ja sve poobavljala nakon pregleda ode to vrijeme! Da kreneeeemo redoooom!
    Dajana zao mi je zbog M,ali to je samo jos jedan korak blize cilju, jednom ce se dogodit da nestane bar na 9mj 
    eloise dobro nam dosla i nadam se da ces brzo otici. Nazalost, sto se tvojih dijagnoza tice, ja ti od srca zelim da se uspije provuci T bez operacije, ali moja seka je imal borbu s endometriozom dobre 3 godine i pokusavala ostati T, ali nikako nikako i na kraju je isla pod noz da se to ukloni i nakon toga je uspjela ostati T,nazalost obje trudnoce su bile spontani, ali evo iz treceg puta je prije 5mj rodila predivnu i zdravu curicu,a sada ide na antibebi pilule da stopiraju sirenje endometrioze jer ona nikad ne miruje, a moze ju se zaustavit da napreduje samo trudnocom ili antibebi pilulama nazalost, ali mojoj sestri je uspjelo nazalost tek nakon operacije, nadam se da neces morati tako daleko, ali cisto da budes spremna na taj ishod nakon nekog vremena ako nece ici
    Garawa nazalost evo, ja sam te prva pripremala na MPO i ivf zbog godina i nista drugo, a eto ispostavilo se da je upravo vrijeme i godine jako velika uloga u tome. Znam da si pod dojmom, daj si malo vremena da se slegne, ali gledaj to na nacin da si napravila OGROMAN korak prema tom malom klupku srece koje ces drzati u rukama jednog dana. Stisnimo zajedno zube, dignimo glave i idemo i u tu borbu. Nisi ni prva ni zadnja. Koliko si bitaka izgubila vec, ovaj rat ces DOBITI. Samo hrabro dalje idemo 
    danchy padobrankuso jedna! budes tiha i onda bacis bombu. To je javljanje sa stilom! nakon prosle biokemijske ti zelim najljepsu, najzdraviju i najdosadniju trudnocu. Ne zaboravi nam se javiti tu i tamo sa slikicom ili nekim vijestima s pregleda, drzi nas u toku 
    Bella nema straha! znam kako ti je, ali to je borba za bebicu i strahu nema mjesta, bit ce sve dobro kako god bilo. Bolje obaviti briseve i dobiti antibiotik ako se pokaze nesto lose nego da to povlacis godinama i nedaj BOZE uzrokuje neplodnost, a bome ove bez simptoma mogu napraviti jako veliko sranje jajnicima i maternici, a ja necu dati glas jer sam se prva podala sinoc muzu iako sam briseve trebala raditi danas ako doktor dozvoli 
    Tonia ajmoooo po lijepe briseve i dalje u borbu i akciju! svakako javi sto brisevi kazu 
    malala kad trebas dobiti M? zao mi je zbog negativnog testa, ali znas kako kazemo. Dok ne pocrvenis ne racuna se! 

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    06. Svibanj 2021. 20:18

Malala šteta 😏al ajmo sad hrabro dalje 🥰
    Tonia brzo će ponedjeljak 🤞al sve će biti dobro 😍

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

06. Svibanj 2021. 20:24

A  sada moj izvjestaj. Bit cu sto detaljnija sto mogu. Dakle uletavam ja u ordinaciju sva sebi vazna, on meni vec s vrata krene ''cuj tebi su spolni hormoni i secer sasvim dobri'' reko a progesteron koji mi je bio 14 na 7DPO? kaze on ma to je dobra vrijednost za taj dio ciklusa, ali to je sve relativno jer se vadi na 21DC, a ako ovulacija mozda zakasni onda nije bas relevantan podatak, ali ja ne vidim zapreke da ti ostanes prirodno trudna, jedino mi nije jasno zasto su ti neredoviti ciklusi, a hormoni su ti super osim ako su ti mozda jajovodi zacepljeni pa ne moze folikul van na vrijeme i onda se tijelo i jajnici muce, to je jedino sto mi pase na pamet. Kazem ja, a sto je s brisevima? nikada ih nisam rekla. Kaze on e super bravo, ja sam ti mislio isto to predloziti, napravit cu ti sad sve sto je u mojoj moci, zadnje sto mogu je poslati te na prohodnost jajovoda, ali moram prije toga dobiti muzev spermiogram informativno da znam kako mu se krecu brojevi. Ja reko okej, kaze on meni ajmo skidanje da napravimo briseve, reko tooooo mi reci to zelim cuti  sjela ja na onu ogromnu njegovu sjedalicu i stavim svoje balvane gdje treba i krene on s oni metalnim kad je to zabolilo Bog te nedo dok je radio briseve, al reko ajde izdrzat cu samo da to napravimo. Trebali bi biti gotovi u cetvrtak ili petak pa je rekao da zovem iduci petak za rezultate da vidimo sto ce biti pa mi drzite fige da je sve okeeej  ja mu tako dok je radio briseve kazem a cujte jel bi mogao UZV jer sam prije par dana ulovila pik na trakicama al ne znam jesam ovulirala, kaze on naravno da moze, tebe s pregleda ne mogu pustiti bez UZV-a jer te znaju mucit ciste,reko no shit sherlock  

06. Svibanj 2021. 20:24

posalje me u drugu sobu i sad pripremi sve, legne ja raskravila se skroz, gurne on sondu, majke ti tolko me ne zaboli kad me moj ovaj muz nabije najvise sto moze, a ima ga mrcina je da se ne lazemo krene on cackat. Kaze sluznica je lijepa, glavni preduvjet za trudnocu je ostvaren. Krece prema desnom jajniku suti, ja onako reciii di je zuto tijelo kazi majke ti il cu te ubit,al nista... krene na kontra stranu, gleda kaze evo antralnih folikula ima ih dosta, rezerva ti je okej, a evo nam i zutog tijela, ovulirala si iz lijevog  reko stoooo? meni nije jasno kako lijevi, odavno nisam cula iz njegovih usta rijec ''lijevi je ovulirao'' reko jebemti sve ovaj gynositol radi posao kako treba  pored mikrocisti se probio folikul i izbacio jajnu stanicu van? TOOOOOOO MI RECIIIIII! i tako rekao samo da jos treba muzev spermiogram, naravno on se sad buni jer to je udarac na ego  ali...daaa, ovulirala sam i to nakon dugo vremena iz lijevog jajnika jeeeeeeej, u odbrojavanju saaaam  aliii to nije sve.. ako zelite cuti pricu do kraja pricekajte da ispisem drugi post jer ne stane sve u jedan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.