veliki dio mene od 10 dpo se veseli i vristi TO JE IMPLANTACIJSKOOO, al onda se malo smirim i suzdrzavam da popiskim test jer svaki mj imam tak, al tamno smedje, pa da se ne razocaram… al ostao mi je jedan testic i reko taj ce bit dobitan 💪
sutra il u nedjelju piskim… bilo bi super da mami na majcin dan kazem iznenadenje 😍 al to se ja ovak u sebi veselim, nadam se da ce bit tak.. al ko zna
A gle,sanse su velike na 10DPO je tempica pala,e sad..jesi vadila hormonski status? Kako stojis s progesteronom? Jer ako je on prenizak onda je to vec za sam pocetak trudnoce dosta gadno i trebala bi uzimati terapiju da to malo nabildanjer upravo to bude uzrok prijevremenog smedarenja kada treba doci M,ali to je vec druga stvar,svakako se nadam da ce biti plusic,al ne mozes u nedjelju piskit. Mozes najkasnije sutra ujutro pa biraj 😂😎🙈
😂😂😂
ma hormoni su super, to smedarenje je zbog endometrioze
a nis, sutra piskim 💪
🤞🤞za plusic sutra ❤❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Bella booome sad ce pik za cas 😁🤞🏻🍀
Anchy da da sad se vidi kako se stabilizira ta tempica. Divotica 🥳
Danchy da da bome zasluzila si plusic 🤗
Garawa jao brate sta bi dala da meni to uskoro pokaze 😅 cek koliko dugo su ti vec tako tamne, one i inace jesu tamne ali ne bas da su skroz jednake tako crte 🤔
Bile su se "smirile" i danas opet https://ibb.co/z8Gdrrf
Cuj a da ja tebe nesto pitam. Kako ti stojis inace s jajnicima. Imas ikada ikakve ciste? madaaa…cuj, imala si ti nagli skok,al je stala 3 dana i ostala ista…ne bi se cudila ni da ti je O malo zakasnila jer si opet danas imala skok tempice sto se izvrsno slaze s trakicom..meni smrdi nekako ovo da ce ti jucerasnji dan oznaciti kao O za par dana, al bas me zanima evo
Nemam pojma.. vidjeti ćemo.. premda ako je tako onda smo fulali dane za pokrivanje.. 🤦♀️
a ciste.. koliko je meni poznato .. nisu mi nikada na ultrazvuku spominjali ciste, uvijek kažu da je sve uredno.. 🙄
Ajde bas cemo pricekat par dana,ako nastavi rast onda postoji mogucnost da je bila kasnija ovulacija i to je razlog zasto se ne treba pouzdati u duljinu ciklusa za odredivanje O 😂 pratim tvoju situaciju pa cemo vidjeti jer ako nisi imala cisti nema sto drugo biti 🤷♀️
Halo ekipa! Hvala Hope za objašnjenje za one glupe trakice. Radila sam ih i jučer, i dan prije navečer, relativno tamne jesu, ali eto nije pik, što ni neb trebao bit na 6dc. Pošto ih imam još, svakako ih planiram potrošiti, pa čekam par dana pa ću piškit svaki dan, vjerujem kad baš bude pik, ako ga bude, da će to bit dosta tamnije tad. No, vidjet ćemo.
Malala realno, ti si samo ping pong loptica! Da oni odrađuju svoj posao kako treba, ne bi imala sad ovaj problem. Ali što bi bilo jednostavno kad može bit komplicirano. jbga.
danchy čestitam na plusiću! Sretno!😊
martina, jel stigla beta?
👩33g
👨42g
👦4g
Malala meni sam jedna stvar nije jasna. Zakaj tvoj MPO doktor trazi neke uputnice od tvoje doktorice za iste stvari koje su bile i prvi put? Zasto i zbog cega? Kaj ne postoji D1 uputnica? Mislim ne razumijem jer mi nije jasno bas…jel to on trazi nes dodatno ili nes sasvim novo? I ak trazi zakaj mu treba od ginice uputnica ak ju moze dat sam.
Traži d1 za postupak i treba mi up za koronu i narudžba za testiranje.
To sam tražila svoju. Ona je rekla što je rekla. Zvala mpo danas, kažu da ne pišu svaki puta isto. Ako nije uspjelo, ide se ponovno s istim. I sad sam ja tu kriva i ja ispaštam??? Što netko negdje nije nešto dopisao??
I da, Hope, malo me naživciralo to. Što me dr zove na posao i priča mi sve to, ja nemam vremena zivkati i ispitivati zašto mi netko nije napisao nešto na nalaz. 🤷♀️ I šta da mi dr nije dala up bez toga? Čekaj još mjesec. Zbog čega?
A jbt... komplikacija...mogo ti je dat i prvi put D1 ginekolog tvoj da te ne zajeb....aj dobro do za Koronu ok. A gle navikni de na takve pozive ak krenete dublje u MPO...desavat ce se mozda. Sretno 🤞
Halo ekipa! HvalaHope za objašnjenje za one glupe trakice. Radila sam ih i jučer, i dan prije navečer, relativno tamne jesu, ali eto nije pik, što ni neb trebao bit na 6dc. Pošto ih imam još, svakako ih planiram potrošiti, pa čekam par dana pa ću piškit svaki dan, vjerujem kad baš bude pik, ako ga bude, da će to bit dosta tamnije tad. No, vidjet ćemo.
Malala realno, ti si samo ping pong loptica! Da oni odrađuju svoj posao kako treba, ne bi imala sad ovaj problem. Ali što bi bilo jednostavno kad može bit komplicirano. jbga.
Nisam ju otisla raditi. Predomislila sam se a i danas nisam svoja tak da...vjerovat cu jos testicima koji tamne za sada 😎
E i nije tema, ali me zanima. malala ti ideš na inseminaciju? ja koliko sam čitala o tome, a nisam puno, mene zanima zašto? Kod tebe i kod muža je sve ok? imate već jedno dijete. No, ev pitanje. Koja je onda logika ići na inseminaciju, ako je kod tebe sve ok a i kod njega? pa jel nije postotak uspješnosti isti kao i u prirodnom pokušaju?🤔 mislim, i prirodni pokušaj možeš poduprijeti sa klomifenom i progesteronom.
👩33g
👨42g
👦4g
Malala meni sam jedna stvar nije jasna. Zakaj tvoj MPO doktor trazi neke uputnice od tvoje doktorice za iste stvari koje su bile i prvi put? Zasto i zbog cega? Kaj ne postoji D1 uputnica? Mislim ne razumijem jer mi nije jasno bas…jel to on trazi nes dodatno ili nes sasvim novo? I ak trazi zakaj mu treba od ginice uputnica ak ju moze dat sam.
Traži d1 za postupak i treba mi up za koronu i narudžba za testiranje.
To sam tražila svoju. Ona je rekla što je rekla. Zvala mpo danas, kažu da ne pišu svaki puta isto. Ako nije uspjelo, ide se ponovno s istim. I sad sam ja tu kriva i ja ispaštam??? Što netko negdje nije nešto dopisao??
I da, Hope, malo me naživciralo to. Što me dr zove na posao i priča mi sve to, ja nemam vremena zivkati i ispitivati zašto mi netko nije napisao nešto na nalaz. 🤷♀️ I šta da mi dr nije dala up bez toga? Čekaj još mjesec. Zbog čega?
A jbt… komplikacija…mogo ti je dat i prvi put D1 ginekolog tvoj da te ne zajeb….aj dobro do za Koronu ok. A gle navikni de na takve pozive ak krenete dublje u MPO…desavat ce se mozda. Sretno 🤞
Dala mi je D1 prvi puta, ali kažu kad iskoristiš postupak da je i up iskorištena. 🤷♀️
E, baš to, ping pong loptica.
Super za testove Martina!!! 🤞🤞🤞
Aha. Kuzim sada. I bas bzvz. Hvala 👍
E i nije tema, ali me zanima. malala ti ideš na inseminaciju? ja koliko sam čitala o tome, a nisam puno, mene zanima zašto? Kod tebe i kod muža je sve ok? imate već jedno dijete. No, ev pitanje. Koja je onda logika ići na inseminaciju, ako je kod tebe sve ok a i kod njega? pa jel nije postotak uspješnosti isti kao i u prirodnom pokušaju?🤔 mislim, i prirodni pokušaj možeš poduprijeti sa klomifenom i progesteronom.
Ak se smijem ubaciti...rekla bih zbog godina....
Halo ekipa! HvalaHope za objašnjenje za one glupe trakice. Radila sam ih i jučer, i dan prije navečer, relativno tamne jesu, ali eto nije pik, što ni neb trebao bit na 6dc. Pošto ih imam još, svakako ih planiram potrošiti, pa čekam par dana pa ću piškit svaki dan, vjerujem kad baš bude pik, ako ga bude, da će to bit dosta tamnije tad. No, vidjet ćemo.
Nisam ju otisla raditi. Predomislila sam se a i danas nisam svoja tak da…vjerovat cu jos testicima koji tamne za sada 😎
😍😍💪 cestitam na drugoj crtici koja lijepo tamni🥳🥳 ovo dnt je isto sto i dpo?
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Nisam ju otisla raditi. Predomislila sam se a i danas nisam svoja tak da…vjerovat cu jos testicima koji tamne za sada 😎
😍😍💪 cestitam na drugoj crtici koja lijepo tamni🥳🥳 ovo dnt je isto sto i dpo?
Ne, dnt = dan poslje transfera. Hvala 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji