Bella ranija ovulacija ce biti ovaj ciklus jeeeej 🥳🥳🥳🥳💃🏻💃🏻
Anchy zelim ti divan zadnji radni dan i uvod u vikend. Vratit ces se ti sa mini putovanja pa ces nas taman citati za relaksaciju 🙈 samo se makni od stresa i guzve da ti jajnici dobiju zraka i malo prorade 🤩
Jutro svima..
Danchy čestitke ❤❤
Hope odličan izvještaj i očekujemo plus na testu 🤞
Ja sam još uvijek pod dojmom pregleda, premda mi nije rekao ništa što nisam očekivala.. dat ću si još koji dan da malo dođem k sebi pa planovi za dalje..
Tempica je jutros malo otišla gore.
Lh me i dalje nervira https://ibb.co/Zg493Jb moram prestati umakati 😂
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro cure,vidim na listi sam sa plusicem,ja još ne vjerujem, samo da preživimo ove početne tjedne pa opuštanje počinje 😌.
Hvala svima na čestitkama ♥️
Hope baš mi gušt čitati tvoje postove,od savjeta do prepricavanja dana ili pregleda. Sad čekamo i odbrojavamo sa tobom 🤞
Martina javi nam rezultate,čekamo tvoj plusic na listi 🥰
Sara,Bruna uživajte sa bebicama,spavat ćete za nekih 10 godina 😉🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro cure,vidim na listi sam sa plusicem,ja još ne vjerujem, samo da preživimo ove početne tjedne pa opuštanje počinje 😌.
Hope baš mi gušt čitati tvoje postove,od savjeta do prepricavanja dana ili pregleda. Sad čekamo i odbrojavamo sa tobom 🤞
Baci nam te trudnicke prašine!!
Bella lijepo tamni 😊
Anchy mene je sram i gledat moj graf 🙄 zadnjih tj dana se ne mice s mjesta. mislila sam da ce danas past, da odradim tu M, pa u nove pobjede
U pon se vracam na posao, cak se i veselim, jer necu imat vremena cijele dane gledat u graf i mozgat jel bi moglo bit kaj 😊
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Baci nam te trudnicke prašine!!
🧚♀️🧚♀️ da sve čim prije mazimo trbuscice 🤰🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Eloise nadam se da ce M uskoro i tebi i meni
Mene je malo sram gledati koji dc pise na mom grafu..ali sta je tu je...doci ce jednom cica na kolica
Danchy hvala ti, neka ti je uredna i skolska T punimo lagano zimske.
Jutro svima..
Danchyčestitke ❤❤
Hope odličan izvještaj i očekujemo plus na testu 🤞
Ja sam još uvijek pod dojmom pregleda, premda mi nije rekao ništa što nisam očekivala.. dat ću si još koji dan da malo dođem k sebi pa planovi za dalje..
Tempica je jutros malo otišla gore.
Lh me i dalje nervira https://ibb.co/Zg493Jb moram prestati umakati 😂
Nemoj se zacuditi ako ti kroz dva dana premjesti O na jucer jer ti je bas jako veliki skok tempice bio,al ajde vidjet cemo bas pratim tvoju situaciju 🤗🤗🤗 uzmi si vremena,znala si da je to jedna od mogucnosti,ali sto se manje vremena gubi na druge postupke,toliko su vam vece sanse za bebu na ovaj nacin,doc cete do nje ubrzo,ceka vas i vasa beba negdje,samo treba dobiti znak od Onoga gore da krene prema zemlji ☺️☺️☺️
Znas da mi nije bilo u planu odbrojavati na taj nacin zbog briseva,al sam se besramno podala muzu izgleda po svemu na sami dan O pa tko zna,vidjet cemo 😂 ti si zasluzila biti na toj listi i cvrsto se zadrzi na njoj iducih 9mj ☺️🤗🤗
Bella lijepo tamni 😊
Anchy mene je sram i gledat moj graf 🙄 zadnjih tj dana se ne mice s mjesta. mislila sam da ce danas past, da odradim tu M, pa u nove pobjede
U pon se vracam na posao, cak se i veselim, jer necu imat vremena cijele dane gledat u graf i mozgat jel bi moglo bit kaj 😊
Koji si DC danas? Pratis tempicu na ff kao i mi ili? Ako pratis cisto da ju stavis u ticker kao i mi jer ce nam biti tako lakse pratiti tvoju situaciju i dokuciti sto bi moglo biti ☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji