Jedina promjena nastupa kada promjenim detektor na Research https://ibb.co/MScFDy9 ali to mi mala vjerojatnost da je ispravno.. 🙄
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro ekipaaaa! Kak smo danas? Jesmo dobro? Jesmo ha? Neka neka 😎 uzivajte u vikendu koje mozete i samo jakoooo 🤞🏻
Bella ti si usla u plodne dane kako mi izgleda po tvom grafu,krenite sa hopa cupa jer bi se moglo dogoditi da ce kroz koji dan stici O pa cisto da pokrijete bar nesto jer ti ovuliras otprilike na 36.4, a vidim da ulazis u plodne pa cisto da ne fulate 😈😉🤞🏻
Rita naravno da se smijes javiti,ti si trudnica koja je neko vrijeme cak bila i na ovoj temi,sjecam te se jako dobro jos otprije i kada si napokon dosla do T bila sam jako sretna zbog tebe kao sto sam i zbog nase Martine 🥳🥳 nadam se da ste i ti i beba dobro i zelim ti sto brzi i bezbolniji porod kada dodes do toga ☺️🤞🏻
I tako..nije,nije,nije da se hvalim,al grafic kaze 3DPO 👌🏻🙊🙈😎🥳🥳🥳
P.S. Promijenila sam pretrazivanje po simptomima od prijasnjih ciklusa i izbacio je da se poklapa sa pregledom od neki dan pa cemo vidjeti 😎
Hope 🥳🥳🥳🥳🥳 za 3dpo
Lucky najradije bi već krenula piškiti 😁😂
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Hope ah to smo znali i prije tvog grafa, nije nas iznenadio 😎 kad piskis 😂
Jel nismo rekli najranije tamo 12.5. Prije nego ode ja la papa? 😎 e al cuj kontam ja sad nesto..meni kak ti vec 3.dan stoji ista tempica,aliiii toplomjer kao da se slabije cuje 🙄 mislim da cu mu ja otic danas kupit novu baterijicu pa da vidimo kak ce se ponasat. Ne znam jel baterija moze biti uzrok da tome da konstantno drzi istu temperaturu par dana 🤷♀️
Hope to sam i ja za svoj sumnjala.. ali tokom dana sam ga isprobavala i drugačije uvijek pokaže.
Onda sam ja sama sebi objasnila kako su hormoni stabilni pa zato takva temperatura 🤣🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Hope to sam i ja za svoj sumnjala.. ali tokom dana sam ga isprobavala i drugačije uvijek pokaže.
Onda sam ja sama sebi objasnila kako su hormoni stabilni pa zato takva temperatura 🤣🤣
Ma nabijem ga 🤣 ne skodi probat,al bas se cudno ponasa i cudan piskutavi zvuk ima kad ga upalim 🤷♀️ Ma promijenit cu ja baterijicu,nije skupo pa cu bas vidjet sutra sto ce biti😏 a normalno je da ce tokom dana drugacije pokazivati jer si u pokretu i nekad se vise kreces nekad manje pa ti zato varira konstantno temperatura,ali ta prva jutarnja je bas cudna 🙄 nemam sta izgubit ionako,osim novaca 🤣🤣🤣
Ovi testići su u pripremi https://ibb.co/hmD4kfC 🤭
Pokušati ću se svladati do 9dpo , čitaj na 8dpo ću već umočiti 😎 a realno nekoj crtici ću se nadati na 10dpo..
Super sam plan osmislila..i nema šanse da ne bude pozitivan ovaj ciklus 😅🙄
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Garawa cuj ako krenes dosta rano,nemoj ocekivati nista bar do 10DPO i nemoj se rastuziti ili zivcirati ako ne budes nista vidjela,a pogotovo nemoj otpisivati ciklus unaprijed!
Lucky moze live eventualno petak dok muz spava kad dode iz nocne ako necu morat radit jer smo napokon povecali obujam posla pa se mozda ubrzo i vratimo na staro,al ako ne bude live ujutro bit ce sigurno jedan popodne ako uspijem pobjec muzu 😂😂😂
Inace uzela sam toplomjer iz pretproslog ciklusa koji je imao jednu decimalu,a ne dvije..i razlika je samo sad bila u 0,7 stupnjeva ovaj s dvije sto se cudno cuje manje pokazuje 🙄🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Garawa dobar plan, i madamo se da ce bit pozitivan 🤞🏻🍀
Hope sta te briga, ionako ti nece vise trebat toplomjer jer ce se sad primit 🤷🏻♀️
Hahahaha,e onda bi stvarno lijevom jajniku digla spomenik i to bi bio dokaz da je tijelo jedan veliki misterij i da se cuda dogadaju 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji