Da Hope kaze da ne zabusavamo, ja sam piskila maloprije.😅 Ovo je negativno jel da? Trebala bi ovulacija za dva dana , ali posto pijem vrkutu mozda je već prosla.....🤷🏼♀️
https://ibb.co/grng1rr
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Da Hopekaze da ne zabusavamo, ja sam piskila maloprije.😅 Ovo je negativno jel da? Trebala bi ovulacija za dva dana , ali posto pijem vrkutu mozda je već prosla…..🤷🏼♀️
https://ibb.co/grng1rr
Meni ovo izgleda kao da bi još danas popodne mogao biti pik, naj najkasnije sutra
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Pine kaj da ti velim, dva dana prije pika sam zvala doktora da mi pripiše duphastone i letrozole, jer O nemam, a prvu T sam uz Letrozol uspjela ostvariti i pazi, idući dan trakice tamne i eto pika... Imala sam neki podsvijesni glasić u sebi da ne smijem odustat od ciklusa i eto ga na, uhvatih ga pošteno :D ajmo sad uhvatiti tvoj pik
Kamilica ja sam prvi put u životu probala piti ciklu kad su mi cure rekle da zadebljava endometrij... Znaš kako ju pijem, nalijem u čašu za kavu (psiha), držim prste na nosu da ga dobro začepim i popijem u par sekundi... odvratna mi je, ali ako znam da pomaže, stisnem zube
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Tonia hvala ti. 🤗 Znaci pik je kad su obje crtice jako crvene?🤷🏼♀️ A ciklu ste mislile na sok od cikle? 🙈😄 Ja sam mislila da ju jedete iz onih tegli. 🤦🏼♀️
Vjerojatno je onda lakse popiti sok nego pojesti. 🤢😄
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Toniahvala ti. 🤗 Znaci pik je kad su obje crtice jako crvene?🤷🏼♀️ A ciklu ste mislile na sok od cikle? 🙈😄 Ja sam mislila da ju jedete iz onih tegli. 🤦🏼♀️
Ajjjj obožavam cikluuuuu. Probajte kombinaciju cikle i jabuke kao salatu predobroooooo.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Toniahvala ti. 🤗 Znaci pik je kad su obje crtice jako crvene?🤷🏼♀️ A ciklu ste mislile na sok od cikle? 🙈😄 Ja sam mislila da ju jedete iz onih tegli. 🤦🏼♀️
Tako je, pik je kada su boje crte iste jačine, ili kada je testna čak i jača od kontrolne, tada ubrzo nastupa ovulacija, vjerojatno nakon već 12 sati :)
Maybe ovo mi je bio prvi susret s takvim tipom cikle :/ onaj miris i aftertaste koji ostavlja u ustima me ubije :/ baš imam osjećaj kao da sam popila vodu u kojoj su se namakale zmazane i smrdljive čarape, Bože mi oprosti
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Tonia hvala ti 😊
Pine onda cu opet piskit veceras ili ujutro pa cu znati vise 🤷🏼♀️
Maybenewmom no thanks 😂😂 ne znam nikoga da voli ciklu, ti si prva 😅
Dobar dan cure!! 💜💚
Jelušićka više ne znam jesam ti rekla, ali sretno u dpo danima.... Odbrojavanje je u tijeku 😉😉
Boni dr ti očito misli da imaš insuficijenciju žutog tijela, tj manjak progesterona, zbog toga ti je dala duhpastone, samo nisam shvatila je li ga piješ
Bella sretno danas na konzultacijama, brz obzira na to slijedi O i sada zajedno s tobom odbrojavamo
Winky dobro došla i nažalost ne znam odg na tvoje pitanje, ali nadam se da će ti netko moći pomoći...
Hope nadam se da ti je danas bolje i da zub više ne boli.
Pine ti si krenula u ozbiljnu akciju, tako i treba... 😉🤞🤞 U istoj smo situaciji, ako ne bude ovaj ciklus savjetovanje za mpo, nadam se da ćemo uspjeti ovaj ciklus... Vjerujem u nas 🤞🍀
Mnm i ja volim sok od cikle kad je hladan, nemam s njim problema 😅
Tonia baš super, ti predosjećaji kako te usmjere, 🤩🤩 sada s tobom čekamo ili bolove ili rezultate testa, nemoj se odmah obeshrabriti ako ne bude bolova, možda ovaj put bude drugačije
Anchy, Garawa 💚💜
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
E sada ću vam malo reči o mom pregledu:
Znači meni L faza traje 12 do 14 dana kako kada, što ukazuje na insuficijenciju žutog tijela i manjak progesterona, M mi započme sa smeđarenjem i to naravno ne smijem računati u M i završi tako smeđarenjem par dana, to je pak neki drugi hormon kojem sam zaboravila naziv, a koji i pokazuje zalihu jajnih stanica. Ovaj ciklus je drugačiji jer uvodimo od 15 dc Duphastone jer smatra da će to pomoći ako dođe do oplodnje da se plod zadrži.
On je danas na 8 dpo vidimo folikul od 11 mm i endometrij od 6, kaže da je to super, podržao je da pijem ciklu, kaže da je to super i da svakako tako napravim i da čekamo, da nastavim pratiti s lh trakicama i bazalnom. Da lh počnem raditi od subote i da mi drži fige.
To vam je cijelo izvješće, popodne idem po duhpastone i to je to 🙃
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joli, Bella, Pine hvala vam Jučer sam bila na zadnjoj folikulometriji i doktorica je zadovoljna što je vidjela.
Ovulacija je bila jer je jučer vidljivo žuto tijelo i endometrij je 14 mm
Sad još u ponedjeljak vadim progesteron da li je on u redu i odbrojavamo
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Sortiraj odgovore
Najstariji