Jolija ne znam za progesteron, nisam nikad vadila. Pretpostavljam da mi je da terapiju jer sam imala neka lagana krvarenja u lutealnoj fazi zadnja 3 miseca
Maybenewmomisto moram kliknit da se otvori, ne znam kako se tebi prikazuje ali ja ostalim curama bas vidim ovaj kao grafikon jedino tebi link.. ja sam se iznenadila da mi je O tek 19 dan iako su mi ciklusi ugl. oko 30 dana, ali to me ne zabrinjava puno, pogotovo sad nakon pregleda
https://ibb.co/52yj0rp ugl evo slika mog grafa
Ajme ispi*dit cu te jadnu s grafom 🤦🙈 vidim ja njega kad kliknem na link ali mislila sam da ako mozes da ga namistis da ti se vidi ko graf odma u opisu.. ma zanemari mene i moje pizdarije ja to radi svoje linosti da imam sve na gotovo da vas mogu pratit 😂
Eto ga Boniiiii 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Hvala na lijepim željama :) Ali ja sam nekako skeptična, međutim, doktorica je rekla da se čuda događaju, pa ćemo vidjeti.. ^^ Svakako javim ako išta saznam po ovom pitanju. ADuphaston su ti propisali zbog nalaza hormona ili? Ajde još par dana i nadam se da će ti biti veliki +!!! ;(
Meni je dao duphaston radi krvarenje izmedu ciklusa, tj. iza ovulacije mu bude lagano krvarenje pa da se to regulira.
Ja sam isto skepticna za sebe, ali dosad sam uvik bila uvjerena da je to to, pa mozda sam kad sam i odustala od nadanja bude + 😀
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Jolija ne znam za progesteron, nisam nikad vadila. Pretpostavljam da mi je da terapiju jer sam imala neka lagana krvarenja u lutealnoj fazi zadnja 3 miseca
Maybenewmomisto moram kliknit da se otvori, ne znam kako se tebi prikazuje ali ja ostalim curama bas vidim ovaj kao grafikon jedino tebi link.. ja sam se iznenadila da mi je O tek 19 dan iako su mi ciklusi ugl. oko 30 dana, ali to me ne zabrinjava puno, pogotovo sad nakon pregleda
https://ibb.co/52yj0rp ugl evo slika mog grafa
Ajme ispi*dit cu te jadnu s grafom 🤦🙈 vidim ja njega kad kliknem na link ali mislila sam da ako mozes da ga namistis da ti se vidi ko graf odma u opisu.. ma zanemari mene i moje pizdarije ja to radi svoje linosti da imam sve na gotovo da vas mogu pratit 😂
Eto ga Boniiiii 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jeeej, super sad mi je lakse popratit 😂😂 grafovi su mi otkrice volim svima bacit pogled iako nista ne kuzim 😂
A sta se tice trakica ti ih vec duze vrijeme piskis koliko sam uspila pohvatat? Mozda ti je ovaj mjesec kasnija O, a i ovisi s kojim urinom piskis. Ja sam ovaj mjesec 2 dnevno, jednu oko 11 a drugu oko 5 pa sam usporedivala, a u prijasnjim ciklusima su mi popodnevne bile svjetle ako nebi dugo zadrzavala mokracu i pila puno vode, tako da sam ovaj ciklus bas pazila na to
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Jesam po 2 3 puta dnevno uradim. Ne znam ali koliko god vode pila da su ovako svijetli. Možda ovaj mjesec jajnik se odmara tko bi ga znao.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Evo i ja sam uspjela staviti graf. Jupiii 🥳🥳🥳😄
Hvala cure na pomoci 🤗💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Jesam po 2 3 puta dnevno uradim. Ne znam ali koliko god vode pila da su ovako svijetli. Možda ovaj mjesec jajnik se odmara tko bi ga znao.
Nisam ti toliko iskusna da bi ti znala rec za odmaranje jajnika, ali imas jos fore da trakica potamni
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Evo i ja sam uspjela staviti graf. Jupiii 🥳🥳🥳😄
Hvala cure na pomoci 🤗💕
Super, sad ce bit lakse za pratit 😀
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Nisam ti toliko iskusna da bi ti znala rec za odmaranje jajnika, ali imas jos fore da trakica potamni
Nadam seeeeee 😊😊😊😊😊😊
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Hopeja sam tipična dalmatinka, lino mi je i fibru izmirit. 😂 Al ozbiljno, skoro uvijek imam povišenu temperaturu, oko 37 C. 🤦🏼♀️A eto od sinoc imam uzasne glavobolje, pa bi ovulacija mogla ovih dana.
Nisam ni piskila jer ionako nista od seksa dok sve vaginalete ne iskoristim. 🤷🏼♀️
A vode kao trebamo piti najmanje 2 litre dnevno. 😳 Ja sam opasno dehidriran po tome.
A za ureaplasmu, narucila sam se iduci tjedan kod ginica, da ga pitam za briseve i hormone. Nadam se da ce mi dati. 🤞 Jeli on to radi ili ce me slati negdje? Koliko se ceka ili moze odmah iduci tjedan to napraviti? 🤷🏼♀️
Jelušićkasmije li se toliko toga caja piti? 1,5 l mi se cini puno. 😳 Ja pijem 600 ml vrkute dnevno. 🤷🏼♀️
Tako mi je travarka rekla 😂 uglavnom vjerujem da mi je i to pomoglo ciklus uredit
Curke evo samo da se javim.
Dobrodosla nova clanice zelim ti da sto prije napustis ovu temu jer to samo znaci plusic 😄
Ja cu biti vrlo kratka. Zubarica mi je na prepad izvadila zub,cupala ga je van 15min i sad je anestezija krenula pustat,hvataju me stravicni bolovi pa ne zamjerite sto vas necu danas zapratiti,ali evo budem cim se ti bolovi smire i kad dodem malo k sebi od ove sacekuse 😂 budite mi pozdravljene pa se tipkamo i nemojte bit lijene s pisanjem,pa samo maybenewmom stavlja trakice tu. Ne zabusavajte dok me nema 😝😁🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji