Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    WinkyTheElf
    17. Lipanj 2021. 19:14

maybenewmom

https://ibb.co/RbtyN6s izgleda da ima nade za mene. Počele su svjetlit za razliku od predhodnih dana!?

Ja koristim iste trakice i meni su se pokazale kao dobre.. Znala sam ih čak uspoređivati paralelno s clearblue i pozitivan rezultat bi se podudarao.. Meni se čini da je na posljednjoj trakici izraženija test line nego na prethodnima, ne znam je li posljednja današnja ili od prvog dana.. U svakom slučaju sutra ti želim tamnu tamnu tamnu test line ;)

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

maybenewmom
    17. Lipanj 2021. 19:41

Najtamnija ja zadna danas što sam napravila. Da odlične suuuu baš pokažu jasno sve :). Nema dali dali ne 😊😊😊😊

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

WinkyTheElf
    17. Lipanj 2021. 19:46

maybenewmom, super, onda valjda i razina LH raste javi sutrašnji rezultat  držim fige i šaljem pozitivne vibre 

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

17. Lipanj 2021. 19:48

JUH, ma ko će vas sad popratit kolko ste ispisale brate miliiii ajmo probat nekim redom 
    Doris zlato moje, aj nabaci datum da i tebe NAPOKON stavim na odbrojavanje jebemu, ajmoooo krenite više s tim plusićima 
    Joli evo ponovno sam kopirala link grafa, nadam se da sada možete sve vidjeti, male uhode. Niste baš sve morale pokupiti na mene,al kad veće jeste onda uživajte, iako kod mene nemate u čemu 
    Bonii ispričavam se jer ti jučer nisam odgovorila, al sad ću...Krivo sam vidla, preskočila sam redak pa nisam točno dobro pročitala nalaz. Sve je ok, ovulacija je bila, ali ti je rezerva jajnika maloooo smanjena i zbog toga bi ti moglo moooooožda trajati malo više vremena dok ostaneš T,ali nije ništa zabrinjavajuće, samo ti rokaj kao i do sada  ti folikuli su ti antralni na temelju kojih se procjenjuje rezerva jajnika, ali da bi bila zadovoljavajuća plodnost trebalo bi ih biti barem 15-ak naviše do neke veličine oko 3mm..ne znam jel ti što znači ta informacija, ali eto čisto da znaš što predstavljaju ti folikuli koji stoje,a nisu dominantni. Oni se u biti stimuliraju na rast jer sadrže nezrelu jajnu stanicu i oni se ajmo reć ''upotrebljavaju'' u MPO postupku, a nadamo se da neće do toga doći jel  i vidim da je neki dip bio kod tebe hm hmmm..ima kakvih simptomčića? Kad kreneš piškiti HCG? 

17. Lipanj 2021. 19:49

Kamilica oni obično aparaturu imaju odmah spremnu i mogu ti istu sekundu to napraviti, isti je postupak kao i za papa test, a rezultati su ovisno od toga kome ideš, koja je županija, jesi u samom gradu ili ne, jel ima epidemiološka u samom sklopu doma zdravlja itd..ali uglavnom samo idi u napad i iskontroliraj si sve to,a po trakicama bi pik mogao kroz dan dva čini mi se 
    WinkyTheElf dobro nam došla! Nadam se da ćeš puno toga saznati ovdje i da ćeš vrlo brzo napustiti ovu temu sa plusićem  ti isto imaš borbe s cistama? Ajde barem ne plivam sama u tim vodama..što se tiče ciste žutog tijela, ne znam jel ti koja već odgovorila pošto ja idem stranicu po stranicu pa odgovaram redom i samo se vraćam na curku ako imam što dodati,ali ciste žutog tijela ti funkcioniraju drugačije nego folikularne. Kada dođe do ciste žutog tijela (drugi naziv je luteinska cista) dolazi do ovulacije, međutim tu je caka da js ne napusti folikul jer se otvor na njemu zatvori, već se on krene ispunjavati tekućina koja zapravo odlazi zajedno sa jajnom stanicom kada je ovulacija uredna. Dakle tebi folikul uspješno pukne, ali jajna stanica ne izađe van već ostane zarobljena i ta tekućina ostane unutra pa se pretvara u tu cistu. Ako pri puknuću nastane krv onda ta ista cista može biti i hemoragička, sve zavisi kako doktor kaže. U principu jesi ovulirala, ali ajmo reć nekvalitetno jer se jajna stanica nije uspjela skroz osloboditi i onda to žuto tijelo atrofira i ne dolazi do trudnoće.U nekim slučajevima se čak JS uspije i probiti nekako van prije nego se taj otvor zatvori pa ostane zatočena tekućina koja je vidljiva kao cista, a JS je dalje otputovala Nije ništa neriješivo, može se to regulirati sa progesteronom,ali treba malo vremena da dođe na svoje 
    maybenewmom gledam ti graf..Jel to tebi danas neka ovulacija, jel ja to njušim dobro? jedva čekam sutra da vidim jel će tempica skočiti ijujuuuu 
    Garawa kako si mi? Jel dolaziš k sebi? Su bolovi i krvarenje popustili?
    Bella baš ti je fino skočila tempica, ma ja mislim da je bila prekjučer O i po iscjetku i po tempici tako izgleda o trakicama da i ne pričam koliko pokazuju na O, al pričekat ćemo još sutra za potvrdu 

Jelušićkaa vidim da si nam u DPO danima i da si lijepo pokrila,sad samo čekamo,a u međuvremeno ono pitanje...Kad krećeš piškiti HCG? 
    Tonia povratak na velika vrata na odbrojavanje. Nisam skoro nikako pričala danas, imam osjećaj sad kad pišem kao da mi jezik unutra izgovara sve re rečenice, baš sam si presmiješna 
    kelp6ie AMH 16 nije ni puno ni malo, al sve ovisi o tome koliko imaš godina, kakve još popratne dijagnoze imaš, ali to je vrijednost koja vodi već prema zadovoljavajućoj plodnosti pa se ne bi previše brinula, osim ako imaš 50 godina  e i da, stavljena si na odbrojavanje 
    Pine ja se iskreno nadam da to vodi prema školskim ciklusima i da će brisevi ovaj put biti bolji nego zadnji. Obzirom da je koncentracija bila jakooooo velika nadat ću se najboljem, a očekivati da je barem pala za 1 i 2 stupnja  jučer sam još više potonula, prvo saznam jedna frendica trudna, onda saznam da je kolega iz škole godinu dana stariji od mene također u iščekivanju bebe, jučer isto objavili vijest, malo me unazadilo, al takav je život, to mi je suđeno zbog nekog većeg i boljeg cilja izgleda. Za sve dobro u životu se valja namučiti kažu, nabila bi ih redom šakom zbog te rečenice i jer su u pravu 

Joli hura za folikulić i endometrij. Baš je fini zadebljali, njušim neku jako lijepu ovulaciju ovaj ciklus  meni je zadnji školski ciklus na 10DC endometrij bio 9.5mm a folikulić na 17mm tako da to je bio zadnji ciklus kad sam školski ovulirala. Što se tiče dufića, pozdravljam odluku i potez doktora, to svakako treba kada M krene smeđarenjem par dana prije same svježe krvi jer je to jako veliki ukazatelj da nešto ne valja sa žutim tijelom i dobro je da ćeš to uzimati u slučaju T da ne dođe do biokemijske, jer nažalost, najviše biokemijskih se i događa zbog manjka progesterona ili nekih kromosomskih grešaka,a što se tiče ovog drugog hormona, možda je mislio na Anti Muhlerov tj AMH hormon? on se može vaditi iz krvi ili se može pouzdanije saznati rezerva putem uzv-a brojanjem antralnih folikulića. Super, super pregled, znači krećeš polako piškiti ovaj vikend i ti da bu di bu da ples 
    Anchy_23 pa sunce mu jebem, TU JEEEEEEEEEEEEEE! Napokon da i ja tebe stavim na odbrojavanje, već mi je bilo muka što nikako da te upišem, a prstići su tako nervozno htjeli otipkati taj nick na listu  jeeeeej, sad odbrojavamo i kada ono piškimo? Mislim da ću još nadodat listu piškilica HCG-a kako ste krenule! Bravo bravo, izgleda da moram biti oštra prema vama da bi krenule ovulirati, bit će nam kiša plusića ovaj cikluuuuuus 

17. Lipanj 2021. 19:51

Eh....sad kad sam vas popratila. Rana me mučila cijeli dan, skroz slabo jedem št mi ide u prilog ionako moram smršavit, možda bi mogla češće na vađenje tih zubi  čekam da mi se pripiški da umočim nešto, nisam od jučer, lagano me pere kriza pa da vidim što se događa drago mi je što slušate i ovulirate kako smo se dogovorile 

17. Lipanj 2021. 19:52

WinkyTheElf

Drage cure!
    Evo samo kratki post da sam bila na savjetovanju kod dr Vlašića vezano uz ciste žutog tijela i ovulaciju, pa sam htjela s vama podijeliti odgovor ukoliko ikada ikome bude zatrebao. Znači, ukratko, bila sam na IUI 10.06. i na taj dan mi je LH trakica bila +, 13.06. na kontrolnom UTZ-u dr mi je rekla da ovulacija nije bila onakva kakva treba biti i došlo je do ciste žutog tijela. Ja sam cijelu priču prekrižila, međutim danas sam dobila odgovor da sam ovulirala, dakle jajna stanica je definitivno otputovala dalje ;) Meni se od 13.06. do danas to i značajno smanjilo i on kaže da je to po njemu sada žuto tijelo, a ne više cista.

Svim curama koje ovaj mjesec love svoju O, želim sretno! Sve koje su ju ovaj mjesec već ulovile, želim veliki +! I da se uskoro sve skupa preselimo s ovog foruma na forum Trudnoća ;)

e jebemu, taman ti gore odgovorila na pitanje,a dobila si isti odgovor od doktora. Nisam jučer bila sposobna ni za što pa nisam uopće odgovarala, ali drago mi je da si saznala odgovor! 

maybenewmom
    17. Lipanj 2021. 20:02

Hope ♾

Eh….sad kad sam vas popratila. Rana me mučila cijeli dan, skroz slabo jedem št mi ide u prilog ionako moram smršavit, možda bi mogla češće na vađenje tih zubičekam da mi se pripiški da umočim nešto, nisam od jučer, lagano me pere kriza pa da vidim što se događadrago mi je što slušate i ovulirate kako smo se dogovorile

Baš sam ti htjela pisati da fališšš 🤣🤣🤣🤣🤣. Počela je tamin trakica ubacila sam već sliku . Nadam se da će u idućih par dana biti ☺☺☺☺☺☺☺

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.