Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    17. Lipanj 2021. 16:32

Anchy pravi pik nema šta 👍 tek se tako vidi koliko su zapravo te zelene odnosno ta vrsta zelenih (pošto su kod mene zelene ali ne te) manje osjetljive. 

anuška
    17. Lipanj 2021. 16:42

Pozdrav cure,
    pratim vašu temu i tko planira i radi na bebi još od jeseni 2020. godine i baš sam na ovom forumu naučila hrpu stvari o kojima nisam prije imala pojma te da rad na bebi zaista jest znanstvena fantastika. U međuvremenu sam ostala trudna pomoću LH trakica (za koje i jesam ovdje saznala kako se koriste), imala spontani pobačaj i sada sam ponovo trudna (ponovo uz LH trakice). Trenutno sam u 20. tjednu i zbog straha od spontanog i čestog krvarenja sam čvrsto čuvala svoje LH trakice jer sam mislila da će mi skoro ponovo trebati. Napokon se osjećam dobro, imam nade i vjere da će s bebom biti sve u redu pa sam se odlučila riješiti LH trakice koje su mi ostale (više od 60 komada) i testove za trudnoću (20 komada) jer će ovdje nekome sigurno pomoći kao što su pomogle i meni. 
    Sve sam naručivala preko ebaya, testovi za ovulaciju su zeleni One step od 20 IU/ml, a testovi za trudnoću plavi One step od 10 IU/ml. Ukoliko je neka zainteresirana za kupnju, neka se slobodno javi na anuskamamuska39@gmail.com. Cijena po testu je 3kn, ali nije fiksna. 
    Želim vam svima da što prije dočekate svoje bebice.

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    17. Lipanj 2021. 16:50

Jelušićka hvala ti. Vidim da i ti broji dpo dane. Jeste pokrili? 😊
    Anchy 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Jelušićkaa
    17. Lipanj 2021. 16:53

💎 💌Doris-S 🌠🐇

Jelušićka hvala ti. Vidim da i ti broji dpo dane. Jeste pokrili? 😊
    Anchy 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Ma mi smo zabetonirali 😂

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Lipanj 2021. 16:57

Jelusicka Da zelene mi se nisu pokazale bas nesto...ali tu su roza i cb za potvrdu 💪
    Hope stavi me na listu odbrojavanja necu dobiti 1.7 😁😇🍀🤞a s one dr liste bitnih datuma me mozes maknuti..❤🥰😘

Bonii
    17. Lipanj 2021. 17:18

Tonia nista od simptoma, jedino sta mi ujutro trazi da doruckujem a tako mi je uvik u pmsu.. i na sve mi se povraca ali to mi je jedan od umisljenih simptoma svaki misec 😂 koja je situacija u tebe? Meni se tvoj graf pari bolji, viša tempica konstantna 😁🤗
    Joli jucer mi je prepisa duhpaston, i reka od 18 dc a ja sam jucer vec bila 25 dc pa cu ga tek od iduceg misec, ali nadam se da ce + doc vec ovaj mjesec pa da nece bit ni potrebe... Reka mi je od 18 dc pa 10 dana po 1, mislim da je radi krvarenje izmedu ciklusa sta su mi bila zadnja 3 miseca pa da se to regulira.. zanimljivo ovaj misec nema krvi 🙄🙄 vidim da je tebi spominja insuficijenciju ali meni moj dr nije nista reka za to.. 
    Maybe ja isto volim ciklu u svim oblicima ali nije bas da je jedem, bome cu sad pocet 😂
    Hope nadam se da je sve okej, i da je zub malo prebolio.. sljedeci tjedan me ceka operacijsko vadenje umnjaka nadam se da ce sve bit okej 😁

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

maybenewmom
    17. Lipanj 2021. 17:56

Anchy_23 🌈

https://ibb.co/Hn0TLbt 😊😊😊😊
    Pik! Napokon sam ga docekala 🍀🍀🍀🍀

Bravooooooooooo sad akcija i najuzbudljivije odbrojavanje. Čestitkereee 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

maybenewmom
    17. Lipanj 2021. 17:57

Bonii 👼

Tonianista od simptoma, jedino sta mi ujutro trazi da doruckujem a tako mi je uvik u pmsu.. i na sve mi se povraca ali to mi je jedan od umisljenih simptoma svaki misec 😂 koja je situacija u tebe? Meni se tvoj graf pari bolji, viša tempica konstantna 😁🤗
    Jolijucer mi je prepisa duhpaston, i reka od 18 dc a ja sam jucer vec bila 25 dc pa cu ga tek od iduceg misec, ali nadam se da ce + doc vec ovaj mjesec pa da nece bit ni potrebe… Reka mi je od 18 dc pa 10 dana po 1, mislim da je radi krvarenje izmedu ciklusa sta su mi bila zadnja 3 miseca pa da se to regulira.. zanimljivo ovaj misec nema krvi 🙄🙄 vidim da je tebi spominja insuficijenciju ali meni moj dr nije nista reka za to..
    Maybe ja isto volim ciklu u svim oblicima ali nije bas da je jedem, bome cu sad pocet 😂
    Hopenadam se da je sve okej, i da je zub malo prebolio.. sljedeci tjedan me ceka operacijsko vadenje umnjaka nadam se da ce sve bit okej 😁

Možda večeras ali 100% ju sutra kupujem 🥰🥰🥰🥰🥰. To mi je najdraže ali nisam znala da je i toliko dobra.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

WinkyTheElf
    17. Lipanj 2021. 19:01

Drage cure!
    Evo samo kratki post da sam bila na savjetovanju kod dr Vlašića vezano uz ciste žutog tijela i ovulaciju, pa sam htjela s vama podijeliti odgovor ukoliko ikada ikome bude zatrebao. Znači, ukratko, bila sam na IUI 10.06. i na taj dan mi je LH trakica bila +, 13.06. na kontrolnom UTZ-u dr mi je rekla da ovulacija nije bila onakva kakva treba biti i došlo je do ciste žutog tijela. Ja sam cijelu priču prekrižila, međutim danas sam dobila odgovor da sam ovulirala, dakle jajna stanica je definitivno otputovala dalje ;) Meni se od 13.06. do danas to i značajno smanjilo i on kaže da je to po njemu sada žuto tijelo, a ne više cista. 

Svim curama koje ovaj mjesec love svoju O, želim sretno! Sve koje su ju ovaj mjesec već ulovile, želim veliki +! I da se uskoro sve skupa preselimo s ovog foruma na forum Trudnoća ;)

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

maybenewmom
    17. Lipanj 2021. 19:08

https://ibb.co/RbtyN6s izgleda da ima nade za mene. Počele su svjetlit za razliku od predhodnih dana!?

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.