Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💎 💌Doris-S 🌠🐇
    17. Lipanj 2021. 14:45

Joli 🌼

E sada ću vam malo reči o mom pregledu:
    Znači meni L faza traje 12 do 14 dana kako kada, što ukazuje na insuficijenciju žutog tijela i manjak progesterona, M mi započme sa smeđarenjem i to naravno ne smijem računati u M i završi tako smeđarenjem par dana, to je pak neki drugi hormon kojem sam zaboravila naziv, a koji i pokazuje zalihu jajnih stanica. Ovaj ciklus je drugačiji jer uvodimo od 15 dc Duphastone jer smatra da će to pomoći ako dođe do oplodnje da se plod zadrži.
    On je danas na 8 dpo vidimo folikul od 11 mm i endometrij od 6, kaže da je to super, podržao je da pijem ciklu, kaže da je to super i da svakako tako napravim i da čekamo, da nastavim pratiti s lh trakicama i bazalnom. Da lh počnem raditi od subote i da mi drži fige.
    To vam je cijelo izvješće, popodne idem po duhpastone i to je to 🙃

Joli super za pregled, držim fige dalje. 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Tonia♥️
    17. Lipanj 2021. 14:49

Joli sad sam zbunjena kaj nije inače školski da lutelna traje od 12 do 16 dana 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    17. Lipanj 2021. 14:50

Joli, Bella kako ste vi?
    Tonia odbrojavamo  Anchy znaš što ti je činiti sljedeća 3 dana 
    Hope 

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Lipanj 2021. 14:54

Jolie Nadam se da ce ti dufic pomoci i da je to sad to. Pij ciklu ja sam sigurna da je meni pomogla
    Doris Jedva cekam zaskociti M!

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    17. Lipanj 2021. 14:59

Ostalim trudilicama želim pluseve uskoro 

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    17. Lipanj 2021. 15:00

Anchy_23 🌈

JolieNadam se da ce ti dufic pomoci i da je to sad to. Pij ciklu ja sam sigurna da je meni pomoglaDoris Jedva cekam zaskociti M!

Anchy uopće ne sumnjam  

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

maybenewmom
    17. Lipanj 2021. 15:01

Joli 🌼

Dobar dan cure!! 💜💚Jelušićkaviše ne znam jesam ti rekla, ali sretno u dpo danima…. Odbrojavanje je u tijeku 😉😉
    Bonidr ti očito misli da imaš insuficijenciju žutog tijela, tj manjak progesterona, zbog toga ti je dala duhpastone, samo nisam shvatila je li ga piješ
    Bellasretno danas na konzultacijama, brz obzira na to slijedi O i sada zajedno s tobom odbrojavamo
    Winkydobro došla i nažalost ne znam odg na tvoje pitanje, ali nadam se da će ti netko moći pomoći…
    Hopenadam se da ti je danas bolje i da zub više ne boli.
    Pineti si krenula u ozbiljnu akciju, tako i treba… 😉🤞🤞 U istoj smo situaciji, ako ne bude ovaj ciklus savjetovanje za mpo, nadam se da ćemo uspjeti ovaj ciklus… Vjerujem u nas 🤞🍀
    Mnmi ja volim sok od cikle kad je hladan, nemam s njim problema 😅
    Toniabaš super, ti predosjećaji kako te usmjere, 🤩🤩 sada s tobom čekamo ili bolove ili rezultate testa, nemoj se odmah obeshrabriti ako ne bude bolova, možda ovaj put bude drugačije
    Anchy, Garawa 💚💜

Ali nisam znala da je dobra. Od danas mi je svaki dan na jelovniku.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

maybenewmom
    17. Lipanj 2021. 15:03

Joli 🌼

Znači meni L faza traje 12 do 14 dana kako kada, što ukazuje na insuficijenciju žutog tijela i manjak progesterona, M mi započme sa smeđarenjem i to naravno ne smijem računati u M i završi tako smeđarenjem par dana, to je pak neki drugi hormon kojem sam zaboravila naziv, a koji i pokazuje zalihu jajnih stanica. Ovaj ciklus je drugačiji jer uvodimo od 15 dc Duphastone jer smatra da će to pomoći ako dođe do oplodnje da se plod zadrži.
    On je danas na 8 dpo vidimo folikul od 11 mm i endometrij od 6, kaže da je to super, podržao je da pijem ciklu, kaže da je to super i da svakako tako napravim i da čekamo, da nastavim pratiti s lh trakicama i bazalnom. Da lh počnem raditi od subote i da mi drži fige.

Tako isto i meni se nekada desi smeđe. Ali ja volim ponekad izostanak O. Ja za 2 mjeseca idem na pregled uvijek je sve ok .

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Lipanj 2021. 16:26

https://ibb.co/Hn0TLbt 😊😊😊😊
    Pik! Napokon sam ga docekala 🍀🍀🍀🍀

Jelušićkaa
    17. Lipanj 2021. 16:31

Joli 🌼

E super baš mi je drago. Nadam se da ce ti uspjeti to sa progesteronom nekad fali tamo maaaalo do T. 🤞🤞🤞
    Doris super vijesti i kod tebe i tebi želim svu sreću 🤞
    Bravo za sve žene 🤩🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.