Garawa tempica je baš lijepo gore, kako i treba biti, baš čudno... 😕
Niki777 koristilo ih je nekoliko cura, samo trenutno nisu aktivne, i ja ću ih početi koristiti kada mi prođe M, pa i mene zanima odgovor...
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Luna93 žao mi je što nije pozitivan... čekamo vješticu da ti potvrdimo ili još bolje opovrgnemo, ne želim ti davati lažne nade niti ti poticati sumnje, jer mi izgleda kao da ti to ni ne trebaš, ali morala sam reći jer moramo širiti pozitivu.. 🙃🙃
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joli,
Samo mi nije jasno zasto mi je cerviks jos visoko? Nije da ne vjerujem testu, ipak je sa visokom osjetljivoscu. Hvala na podrsci. 😊
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Luna žao mi je zbog testa 🥺💓 a za tvoj porok cigarete, nadam se da kad budes trudna, i kad rodis, vise neces imati potrebu za njima. Zbog tvog zdravlja, naravno. 🤗
MissR dobrodošla! 🤗💓
Hope ne smijem reci odakle sam, imam tu puno obozavateljica, pa da me ne salijeću 😂🙈 zezam se, nego ne bi htjela da me netko"prepozna" iz mog mjesta tko cita ovaj forum. 🙈😊
Joli koristim trenutno pahuljica vaginalete. Nemam vise simptome upale, a na pregledu cu znati jeli izlijecena. 🤷🏼♀️ Inače stvarno mrzim stavljati vaginalete i ono sutradan curenje....fuj. 🤢radije bi popila 10 tableta odjednom. Ali, sta se mora, mora se. 😊
Niki ne znam odakle bijeli iscjedak kod tebe od pahuljice, meni je neki bez/sivkasti jer su takve boje vaginalete bez/sivkaste...🤷🏼♀️
Svim curama lijepu i veselu nedjelju zelim! 🌞🏖️💓🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Tonia onda nisam jedina koja nista ne kuzila 🤣
Probat cu od sutra. Jedino sto imam samo dva digitalna toplomjera i oba imaju jednu decimalu. Vecinom svugdje pise zivin ili bas sa dvije decimale. Probat cu sa svojim pa ako ne ide investirati u novi toplomjer 😁
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Kamilice, ono je bijelo upravo kao uzorak bijelog pranja koje mi je pokazao da imam. Identično izgleda. Grudvasto i bijelo, komadići. Samo nisam mislila da će se to ovako vidit, ali vjerovatno se čisti na taj način. I da, ja ako vaginalete izvadim van iz frižidera 2 sata prije korištenja, meni se one rastope i jedva ih izvadim, sve se izmeljaju. Ja direktno stavim jer mi nisu prehladne. Ionako ih jedva izvadim. Dosta su mi nepraktične za izvadit ih iz one plastike, pa ih štapićem za uši guram naprijed da izađu..
Hahaha, I ja sam ih jednom izvadila dva sata prije, pa su se rastopile.🤦🏼♀️ Nisu ni meni prehladne kad ih direktno iz frizidera stavim, valjda zbog sastava, a i ljeto je...🤷🏼♀️ takodjer mislim da je pakiranje nepraktično. 🤦🏼♀️Ali, vaginalete mi se cine bolje od svih 10-ak drugih koje sam prije koristila. Nadam se da ce i tebi pomoci. 😊 Vidjet ćemo.🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Niki hvala ti... Svakako ću ih koristit, uskoro ću svakako trebati raditi briseve, pa kao mjeru predostrožnosti, a i imala sam nedavno problem s gljivicama
Kamilice ako osjećaš da ti je bolje, možda da koristiš još jednu turu, ako već imaš kronične upale, nisam stručnjak, ali možda ti i to pomogne... E i Dalmacija je jako velika, da si smanjila samo na okolicu jednog od regionalnih centara bilo bi dovoljno, ne strogo tvoje mjesto... 😂😂
Luna i testovi su griješili, postoje lažno negativni, ako nije prvi jutarnji, ako si unosila tekućinu ili nije dovoljno vremena prošla. 😅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joli,
Vidjecemo, hvala na ohrabljenju i to sto si jako obazriva i empaticna. Mislim da nije pogrijesio, obzirom na visoku osjetljivost, a i moje raspolozonje, tipicno za PMS. Razdrazljiva sam, imam grceve, boli me donji dio ledja. muka mi je.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Gledam popis i vidim samo 3 poznata imena...jel to znači da su druge dobile ➕? Lucky?
Hope, Anchy, Malala vi i dalje ganjate? 😩😩
Evo ja sam obećala javiti se kada rodim...rodila sam prošlu subotu...5.6. Težak porod, Rita velika, jedva izašla, rasturio me drip, ništa se nisam otvarala sa svojim trudovima...
No, oporavak je još bolniji od poroda...epiziotomija i još sam i sama popucala...hemoroidi...upalila mi se i dojka pa imam i temp vec nekoliko dana...
Jako puno mlijeka imam i izdajam i masiram i obloge stavljam i nemam kvrga i eto opet se upalila...
Ugl ovo je buca Rita, najbolja beba na svijetu...srećom ona je predobra, ne plače bez razloga i fino jede i spava...kad mi je fizički teško, bar da mi je psihički lako...
https://ibb.co/ygdqm8G
Želim vam svima što prije ovakve male, debele smotuljke u svojim naručjima 😘😘
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Gledam popis i vidim samo 3 poznata imena…jel to znači da su druge dobile ➕? Lucky?
Hope, Anchy, Malala vi i dalje ganjate? 😩😩
Evo ja sam obećala javiti se kada rodim…rodila sam prošlu subotu…5.6. Težak porod, Rita velika, jedva izašla, rasturio me drip, ništa se nisam otvarala sa svojim trudovima…
No, oporavak je još bolniji od poroda…epiziotomija i još sam i sama popucala…hemoroidi…upalila mi se i dojka pa imam i temp vec nekoliko dana…
Jako puno mlijeka imam i izdajam i masiram i obloge stavljam i nemam kvrga i eto opet se upalila…
Ugl ovo je buca Rita, najbolja beba na svijetu…srećom ona je predobra, ne plače bez razloga i fino jede i spava…kad mi je fizički teško, bar da mi je psihički lako…
https://ibb.co/ygdqm8G
Želim vam svima što prije ovakve male, debele smotuljke u svojim naručjima 😘😘
Srce mi je zatitralo kad sam vidjela Riticu ❤❤❤
Dusa mala!
Vjerujem da je porod bio tezak a ni oporavak nije lak. Znam da kad ju drzis u rukama malo i zaboravis na sve tesko 😇
Andelak mali, cuvaj ju a tebi zelim brz oporavak 🥰
Nadam se da cemo i mi sljedece godine drzati nasa mala cuda u rukama 🍀🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji