Danas mi je 25. dan ciklusa, od juce osjecam male grcice kao pred ciklus. Cervikalna sluz nakon sto je juce bila smeckasta nakon uzimanja pape, trenutno je prozirna, vodenasta. Ne znam da li implatacija ili PMS. Da li postoji neka razlika u simptomima? Ili ja pak, samo previse osluskujem tijelo.
Sto se tice simptoma impl..oni se obicno ako se pokaze impl bude nekakvo smeckasto jako kratko krvarenje ili svjetlo rozane boje,sto moze biti i ne mora,a neki jaki rani znakovi u iscjetku moze biti kao gumena sluz,nije egg sluz nego nesto tako bjelkasto ali vise neke gumene konzistencije,cerviks bude jako visoko i mekan je. Vodena sluz je obicno znak plodnih dana ☺️
Pozdrav ekipa!
Odlučila sam vam se pridruziti jer planiram od ovog ciklusa loviti ovulaciju trakicama tako da cu se svakako druziti s vama na ovoj temi. To ce mi biti prvi puta da se njima koristim, nadam se da ce biti uspjesno. Ciklusi dosta neredoviti zbog pcos-a i nedavnog missed ab.
Svi detalji o meni su u potpisu 🤗
Sretno svim trudilicama 🌹❣️
Dobrodosla i nadam se da ces ubrzo napustiti ovu temu. Zao mi je sto si prosla to sto ti je u potpisu,nadam se da je to bilo samo jednom i nikad vise ☺️ Koji si trenutno dio ciklusa? Kakbi su ti inace ciklusi,koliko setkaraju? Jel mozda mjeris bazalnu? Ona bi to obzirom na PCOS jako pomogla u lovu na ovulaciju i desifriranje je li uopce i bila ☺️
Joli vidim da si krenula pisati romane kao i ja kad sam za kompom i bas mi je drago sto postoji jos netko poput mene tko voli analizirati,pisati,pricati opcenito o svemu i svacemu. Nadam se da si se proveselila na svadbi i da je sada onaj mirniji period pred tobom vrijeme lijepih i kvalitetnih ovulacije koje ce biti ispracene sa lijepim plusicem ☺️🤞🏻 Sto se mene tice evo ja sam pri kraju sa ovim ciklusom,onda imam jos jedan ispratiti jer cu taman oko nalaza briseva ponovno trebati dobiti,a ako dobijemo zeleno svjetlo vec sam izracunala da bi po rasporedu O trebala biti otprilike kada smo na godisnjem na moru ili kod njega u Bosni pa kako Bog da jer cu do pregleda jos pratiti O i temp, a onda cu sve pustit koji ciklus da se sve odmori i regenerira,to je sad neki plan ☺️ Drago mi je da se pratim jos s nekim ovdje da nisam sama u lovu na O ovaj ciklus 😎
Jolikakvo je to ulje, jos za njega nisam cula 😁
Sto se M tice, meni M ugl.nije obilna, nekad bi se znalo desit da bi komotno mogla po jedan ulozak dnevno drzat, cak je znala trajat 3-4 dana.. iskreno nikad tome nisam pridavala paznju i smatrala sam se sretnicom kako kratko traje al zadnih par ciklusa mi bude bas obilna i tocno 5 dana traje, iskreno ne znam u cemu je caka.. ako sam ista skuzila to je da je stvarno svaki ciklus prica za sebe i da je svaka zena prica za sebe a mi se samo opterecujemo kad sve analiziramo i usporedujemo s drugima
Nocurak ti je dobar za plodnu sluz,ali opet svakoj zeni je drugacije djelovanje. Ja sam izdrzala ravno ciklus jer je muz slucajno bacio bocicu u smece,a ja se nisam mogla siliti piti to cisto jer se smanji ucinkovitost ako se mijesa u vodu ili sok 🥺 sto se menstruacija tice,ako primjetis bilo kakvu promjenu u nekoliko ciklusa,bilo u kolicini krvarenja,duljini ili da se jave bolovi koje inace nemas,sve obavezno nakon 2-3 ciklusa prijaviti doktoru jer se moze dogoditi niz drugih komplikacija od anemije,preko zdjelicnih oboljenja i upala,nekih cista ili pu pu nedaj boze nekih dobrocudnih ili zlocudnih bolesti pa s tim treba jako oprezno i nikako se zezati s time. Svaka zena je za sebe ali ako se nekoliko ciklusa zaredom dogodi promjena u menstruaciji a da nije posljedica poroda ili neke operacije,obavezno prijaviti doktoru 🙈
E sad kad sam vas popratila..bila sam s muzem u sopingu,natjerala sam ga da kupi komponente za komp eno ga slaze ga tamo kao malo dijete je sretan kad bude Bozic i odmotava sve darove 😂 uzeli smo mu odmah i novi stol za komp,a sebi sam kupila regal s policama za knjigice u boravku pa sam sad sretna i spremna za sutrasnje ciscenje kucice nakon sto sad odspavam malo do jutra pa vas popratim sutra opet kad stignem! Uzivajte mi u danu i ocekujem slikice neke kad tu dodem,bilo LH ili HCG,samo piskite 😄😄😄
🗓 6/2021
Deadee - 09.06. ➕
Emily - 17.06.2021. - 4 dana🤞🏻🤰🏼
Garawa - 13.06.2021 - danas 🔴🔚
almoo9 - 20.06.2021 - 7 dana 🤞🏻🤰🏼
Luna93 - 16.06.2021 - 3 dana 🤞🏻🤰🏼
Bella1985 - 21.06.2021 - 8 dana🤞🏻🤰🏼
Bonii - 23.06.2021 - 10 dana 🤞🏻🤰🏼
Tonia - 25.06.2021 - 12 dana 🤞🏻🤰🏼
annboleyn - 26.06.2021 - 13 dana 🤞🏻🤰🏼
Jelušićkaaa - 29.06.2021 - 16 dana 🤞🏻🤰🏼
🗓 7/2021
maybenewmom - 01.07.2021 - 18 dana🤞🏻🤰🏼
Dajana - 01.07.2021 - 18 dana🤞🏻🤰🏼
zoi - 03.07.2021 - 20 dana🤞🏻🤰🏼
eloise - 03.07.2021 - 20 dana🤞🏻🤰🏼
Kamilica - 03.07.2021 - 20 dana🤞🏻🤰🏼
malala - 04.07.2021 - 21 dan 🤞🏻🤰🏼
mala96 - 06.07. - 23 dana🤞🏻🤰🏼
Joli - 07.07.2021 - 24 dana 🤞🏻🤰🏼
Pine - 13.07.2021 - 30 dana 🤞🏻🤰🏼
🆕LISTA DRUGIH, NAMA TAKODER BITNIH DOGADAJA 📓
Hope - stigli brisevi - ureapl. - terapija - 06.07. ponavljanje briseva(18:15)
Bella 1985 - muz mora na Merkuru obaviti pretrage
Pine - stigli brisevi - ureapl. - terapija
Anchy - terapija djeluje, jajnici se ciste, treba jos uzimati terapiju
Niki - 14.06. Nalazi briseva,nadamo se da je sve ok 🤞🏻🙈
Joli - 17.06. Folikulometrija, navijamo bar za jedan lijepi kvalitetni folikulic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻😎
Hvala svim curama na dobrodoslici. I ja se nadam da cu brzo otici, a vi samnom 🤞🏻
Hope i ja se nadam da se nece vise ponoviti, jedva sam se i iz ovog sad iscupala psihicki i fizicki. Bilo je bas stresno.
Danas 4. Dan ciklusa i jos curim ko luda, ne znam odakle vise ide. Imala sam dvije menge nakon misseda uz pomoc duphastona. Ovo je prva bez duphastona moja prirodna menga pretpostavljam da je zato ovako obilna i ocajno bolna.
Ne mjerim bazalnu, tek sad ovaj ciklus krecem sa trakicama. Pokusala sam skinuti FF app za tu bazalnu al ja sam stvarno buljila u to ko neka tuka i nista nisam kuzila. Hvala za savjet mozda bi mogla pokusati od sutra ujutro upisivati pa nakon mjesec, dva cu se snaci i u tome nadam se 😅
Ciklus bas seta uvijek, od 29-45 se krece al ajmo reci prosjek nekakav je 33 dana. Sad sam pocela s gynositolom pa se nadam da ce on mozda izregulirati malo ludi ciklus.
Isprike na dugom postu 🤗
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Hope,
Od svega sto si napisala vezano za implataciju, meni je samo cerviks visoko. 😊
Vjerovatno muzevi plivaci nisu odradili posao. Jedino sto je malo zeznuto u mom slucaju, jeste sto zivimo odvojeno. On radi u inostranstvu.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
MissR ja sam ti isto u početu bila tudum za FF i ništa nisam kužila, sad sam već maher, stvarno treba malo vremena da se pohvata, ali ništa strašno... Bazalnu baš volim mjeriti, iako sam isto početnik, tek 3mj ju mjerim :)
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
https://ibb.co/s3M135p
Nisam držala urin ni sat vremena nisam mogla. Mislim da bi bio pik da sam duže izdržala 😅
Ne znam dal da označim kao pozitivan? Tänka sam sa trakicama da bih se ponovo testirala hahah
Ima i neke sluzi prozirna prilično a i cervix ne osjetim
Sortiraj odgovore
Najstariji