Jutrooo
Chian bebač je presladaaaak nadam se da cemo sve tako ubrzo 😍😍
Bella sretno ženo nema sikirancije krenula si u te vode sad polako bit ce nešto od toga sigurno.
Bonii ja ne mogu otvoriti link pokušaj ponovo postaviti.
———————
Moje je definitivno prošlo jučer eventualno danas. Evo testica vec je svjetlijih od jucer dosta.jucwr sam se osjećala kao žaba jajnike sam citavu noc osjecala på evo i sad. Sad krecem u odbrojavanjeeee.
https://ibb.co/6wV0brN
Kolko ti je bilo odstupanje od fiksnog mjerenja temperature? Po ovoj se nije za ravnati,ali danas bi mogla biti O 😁
Jelusickaa evo opet slikice, valjda ce sad biti dobro
https://ibb.co/xMfv1HW ...
Hope ma nisam ovo ocekivala bas me sokiralo i nisam znala da se to uopce moze prominit.. poludila sam
_
Ne znam kako vama izgleda jutarnje mjerenje temperature ali meni je prestresno ahaha, znaci kad zazvoni alarm ja se uznemirim i onda pokusavam nac toplomjer bez da otvorim oci, pa ga ne mogu nac pa poludilm, pa mi muz nesto kaze pa poludim kako nesmin pricat nego moran izmjerit prvo temperaturu 😂😂. ne znan bili se smijala samoj sebi ili plakala od muke 😂🤦
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Jelusickaa evo opet slikice, valjda ce sad biti dobro
https://ibb.co/xMfv1HW …
Hopema nisam ovo ocekivala bas me sokiralo i nisam znala da se to uopce moze prominit.. poludila sam
_
Ne znam kako vama izgleda jutarnje mjerenje temperature ali meni je prestresno ahaha, znaci kad zazvoni alarm ja se uznemirim i onda pokusavam nac toplomjer bez da otvorim oci, pa ga ne mogu nac pa poludilm, pa mi muz nesto kaze pa poludim kako nesmin pricat nego moran izmjerit prvo temperaturu 😂😂. ne znan bili se smijala samoj sebi ili plakala od muke 😂🤦
Moj ti stoji odmah kraj mobitela pa ugasim alarm i odmah znam da je do njega pa nemam problema, a nekad ga znam i staviti na muzevu polovicu kreveta kad je on nocna tako da nema iznenadenja. S vremenom te podsvjest krene sama buditi i prije alarma,u pocetku je samo tako stresno 😂🙈
Jutrooo
Bella sretno ženo nema sikirancije krenula si u te vode sad polako bit ce nešto od toga sigurno.
———————
Moje je definitivno prošlo jučer eventualno danas. Evo testica vec je svjetlijih od jucer dosta.jucwr sam se osjećala kao žaba jajnike sam citavu noc osjecala på evo i sad. Sad krecem u odbrojavanjeeee.
Kolko ti je bilo odstupanje od fiksnog mjerenja temperature? Po ovoj se nije za ravnati,ali danas bi mogla biti O 😁
Ne razumijem šta si me pitala 😂
Jutrooo
———————
Ne razumijem šta si me pitala 😂
Koliko si ranije ili kasnije mjerila temperaturu u odstupanju +/- pola sata? Tipa ako si odredila u 7 fiksno,izmedu pola 7 i pola 8 se ne racuna kao vremensko odstupanje od fiksnog vremena. Ali ako recimo izmjeris u 6:25 a fiksno je u 7 onda je prerano i nije mjerodavno..kuziiiis sto hocu reci? 🙈
Cure sretan vam početak novog tjedna 💜🍀
ChiAn čestitke, bebica je preslatka 🤩🤩
Boni pokrili ste dan prije što je super, nema panike, sad slijedi iščekivanje 😉😉 ... Ja tempicu nekad izmjerim u snu, kasnije ni ne znam da sam je mjerila, nego moram kad se probudim pogledati u FF da vidim kolika je bila i stavila sam alarm 3 min prije nego što se inače ustajem jer sam shvatila mi to bolje odgovara jer mi podsvijest zna za što je koji alarm, u početku sam se nekada ustajala, pa onda nije mjerodavna, zbunjena iz sna nisam znala što radim... sad je već rutina 😂😂
Bella to je za 4 dana, pa to je super, želim vam da bude uspješno 🤞🤞
Jelušićka kada FF stavi ovaj bijeli trokut kao oznaku tempice znamo da nisi mjerila u uobičajenom vremenu nego da je bilo odstupanja, ako je 30 min prije ili poslije nije važno, ali sve iza ili ranije se "otpisuje" 😉
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Ahaaa kontam sad cure ma mjerim uvijek oko 7 do pola 8 ujutru samo što ja upišem poslijepodne 😂zaboravim ili nekad poslije. Još kontam šta taj trokut znači ccc. Neće ni da mi onu crtu povuće kao kod vas možda zbog toga
Ahaaa kontam sad cure ma mjerim uvijek oko 7 do pola 8 ujutru samo što ja upišem poslijepodne 😂zaboravim ili nekad poslije. Još kontam šta taj trokut znači ccc. Neće ni da mi onu crtu povuće kao kod vas možda zbog toga
Onda udi u app i namjesti na vrijeme kad je mjerena,jer ti app sama ostavi vrijeme tog trenutka kad unosis 😂
Ja nakon 20 sek zaboravim kolika je bila, ma što zaboravim kolika je bila, ja moram ući u FF da budem sigurna da sam je izmjerila... Ti bome imaš dobro pamćenjem 😂😂
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Sad mi je lakse sta nisam jedina 😂 ma ja nekad zaspen s tim toplomjerom pa muzu kazen koliko je pa se opet prenem pa mjerim zaboravim da sam mjerila pa me muz gleda jesi luda pa sad si mjerila.. a ja pojma neman ni di sam ni ko sam 😂
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji