Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bonii
    14. Lipanj 2021. 13:46

Jelušićkaa

Ahaaa kontam sad cure ma mjerim uvijek oko 7 do pola 8 ujutru samo što ja upišem poslijepodne 😂zaboravim ili nekad poslije. Još kontam šta taj trokut znači ccc. Neće ni da mi onu crtu povuće kao kod vas možda zbog toga

Ja sam postala opsjednuta aplikacijom, kao sta cure kazu treba samo malo istrazivat po njoj, brzo se sve skuzi

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

• Kim098
    14. Lipanj 2021. 13:52

Pozdrav svima, nova sam ovdje i trebam pomoc. Naime, prvi mjesec lh trakice. Jucer u 19 h testna linija je bila je svjetila od kontrolne, a danas u 13h mislim da je jednaka kao i kontrolna. Je li danasnji test pozitivan? Trebam li jos danas raditi test popodne? Hvala na pomoci!

14. Lipanj 2021. 14:10

Kim098

Pozdrav svima, nova sam ovdje i trebam pomoc. Naime, prvi mjesec lh trakice. Jucer u 19 h testna linija je bila je svjetila od kontrolne, a danas u 13h mislim da je jednaka kao i kontrolna. Je li danasnji test pozitivan? Trebam li jos danas raditi test popodne? Hvala na pomoci!

Pozdrav,hajde nam daj slikicu na ovaj link uploadaj pa ovdje zaljepi. Stranica imgbb.com 

Luna93
    14. Lipanj 2021. 14:23

Hope,
    Skidaj me sa liste, dobila sam i to 2 dana ranije. 
    Juce mi je bio tezak dan, vjeruj mi da sam srecna sto sam dobila. Pomislila sam ako je ovakva trudnoca ko bi izdrzao 9 mjeseci. Imala sam jake glavobolje, mucnine, ma uzas. Sad znam gdje sam pogrijesila ovaj put, tako da iduci startam bolje. Ono sto smatram kao glavnu gresku jeste sto sam bila preopterecena, vjerujem da su i mnoge ovdje. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

14. Lipanj 2021. 14:31

Luna93

Hope,
    Skidaj me sa liste, dobila sam i to 2 dana ranije.
    Juce mi je bio tezak dan, vjeruj mi da sam srecna sto sam dobila. Pomislila sam ako je ovakva trudnoca ko bi izdrzao 9 mjeseci. Imala sam jake glavobolje, mucnine, ma uzas. Sad znam gdje sam pogrijesila ovaj put, tako da iduci startam bolje. Ono sto smatram kao glavnu gresku jeste sto sam bila preopterecena, vjerujem da su i mnoge ovdje.

Ajde,barem nije kasnila,gledat cemo na to kao da se ciklusi normaliziraju. Zao mi je za bolove i patnju,izgleda da je bio takav ciklus kad nas se toliko patilo. Kada budes spremna da te vratim na listu javi datum ☺️

14. Lipanj 2021. 14:31

Niki jesi dobila nalaze briseva??

• Kim098
    14. Lipanj 2021. 14:38

Evo :)

https://ibb.co/sJ4Jqjc

https://ibb.co/HVsYnB8

• Kim098
    14. Lipanj 2021. 14:39

Hope ♾

Kim098

Pozdrav,hajde nam daj slikicu na ovaj link uploadaj pa ovdje zaljepi. Stranica imgbb.com

https://ibb.co/sJ4Jqjc

https://ibb.co/HVsYnB8

Evo :)

Tonia♥️
    14. Lipanj 2021. 14:50

Kim098 to je pik sad lijepo navečer akcija :)

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Kim098
    14. Lipanj 2021. 14:53

Tonia <3

Kim098to je pik sad lijepo navečer akcija :)

Hvala puno na pomoci :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.