Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luna93
    12. Lipanj 2021. 21:28

Danas mi je 25. dan ciklusa, od juce osjecam male grcice kao pred ciklus. Cervikalna sluz nakon sto je juce bila smeckasta nakon uzimanja pape, trenutno je prozirna, vodenasta. Ne znam da li implatacija ili PMS. Da li postoji neka razlika u simptomima? Ili ja pak, samo previse osluskujem tijelo. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Joli 🌟
    12. Lipanj 2021. 22:33

Garawa pa ja to vidim divnu crticu, neka nastavi tamniti. Potrudi se biti mirna i ponovi test tek za dan... Biti će to pozitivno 😘
    Luna je li sutra radiš test? 
    Mnm pa i ti si blizu ovulacije.... Sad se možete ti, Tonia, Bella i jelušićka pratiti. Baš se radujem vašim testovima...
    Tonia tako mi je drago zbog tvoje O 🤩🥳💃... Nadam se je zabetorina i sad čekamo tvoje testove 🤞🤞
    Simba vjerojatno se radi o O krvarenju... Sad čekamo da ne dođe je li... Nažalost ja prije grupe nisam ni znala za briseve, samo za papu i nike mi jasno da nam odmah to ne naprave kad vide da se borimo.. 
    Pine baš mi je drago zbog tvog urednog ciklusa, neka tako i ostane... zajedno s Hope se pratimo idući ciklus u lovu na O... Ja sam samo dva dana prije vas...🤞🤞
    Hope kod tebe je vještica bila željen gost, znam da još ovaj mjesec ništa, ali bar ćemo zajedno s tobom pratiti ciklus i hvatati O, pa ćemo kod tebe najjače navijati za onaj ciklus u srpnju 😘
    Kamilice drago mi je zbog nalaza, sad obavezno napravi i briseve. Je li koristiš vaginalete od pahuljice, osjetiš li pomak?
    MissR dobrodošla 🙃 i što prije otišla na bolje teme.. 🤞
    Boni to je nevjerojatno, dogodilo se i meni, odmah se iznerviram, kako ću bez bbt... 😅
    Alm ja tek dva mjeseca mjerim tempicu i nikad mi nije prešla 36,6, jednostavno sam hladnokrva, u prvom dijelu ciklusa mi je najniža bila 35,9... Svačiji organizam je drugačiji, bitno da mjerimo par mjeseci i shvatimo kako nam tempica funkcionira 😉 mislim da smo mi sve malo opsjednute osluškivanjem i simptomima, a svi simptomi rane trudnoće se mogu se primjeniti i na PMS, bar kako sam čitala, osobno mi se i glava igra sa mnom pa umišljam simptome.. ali tako je to kad reagiraš na svaku sitnicu, grčić, bol...

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    12. Lipanj 2021. 22:34

Cure drage ako sam koga zaboravila ispričavam se 😅 nadam se da uživate u vikendu... Dok me nije bilo nanizalo se ovulacija, plusić, baš me lijepa atmosfera dočekala 🤩🤩
    ___
    Ja sam od srijede bila 200% zauzeta pripremama za vjenčanje moje rođakinje... Temperatura je skakala, neobično za prvi dio ciklusa, tako sam malo spavala, a tako puno plesala i pjevala, da sam znala da joj neću moći vjerovati. Jutros bi sat nisam čula za mjerit temp, ali nisam spavala nego uru vremena, pa ne bi imalo ni smisla. Sada je ispred mene miran period..
    Inače, ova M mi je čudna u srijedu i dio četvrtka smeđaranje, ostatak četvrtak i petak obilnija, ali danas skoro gotova. Četvrtak i petak jako bolna. Inače mi bude sva dana smeđarenja na početku i na kraju i još četiri krvarenja, bolovi idu lagani od drugog dana, a treći i četvrti ludi bolovi... Sada mi izgleda kao da je sutra gotova, nisam imala 5 dana M nikada... Od sutra ću početi s ciklom za sljedeći ciklus i kupila sam ulje noćurka, to mi je još Joja preporučila, jer nisam baš zadovoljna sluzi, pa ćemo vidjeti, malo kasnim s početkom, ali valjda će pomoći... 🙃 Jedino što sam sigurna je to da je ova O bila loša kao što je dr rekao.. ☹️

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Luna93
    12. Lipanj 2021. 22:45

Joli, 
    Sacekacu 14.06., pa cu onda raditi. Ili cak 15.06., bojim se razocarenja. Juce sam mislila da sam trudna, danas mislim da nisam. Ubi ovo iscekivanje, dugih 14 dana. 😂

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Bonii
    12. Lipanj 2021. 23:21

Joli kakvo je to ulje, jos za njega nisam cula 😁 
    Sto se M tice, meni M ugl.nije obilna, nekad bi se znalo desit da bi komotno mogla po jedan ulozak dnevno drzat, cak je znala trajat 3-4 dana.. iskreno nikad tome nisam pridavala paznju i smatrala sam se sretnicom kako kratko traje al zadnih par ciklusa mi bude bas obilna i tocno 5 dana traje, iskreno ne znam u cemu je caka.. ako sam ista skuzila to je da je stvarno svaki ciklus prica za sebe i da je svaka zena prica za sebe a mi se samo opterecujemo kad sve analiziramo i usporedujemo s drugima

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

13. Lipanj 2021. 00:06

Bella1985

Jutro curke,
    kod mene i O pobjegla kolko se borim sama sa sobom.
    Nadam se da mozda folna radi svoje pa da se ciklusi produzili. Piškim svaki dan i bas jako varira trakica. Al nikako da potamni. Stalno je svijetla.
    https://ibb.co/GWgJPVq
    Bas sam napuhnuta i imam bol u lijevom jajniku i osjecaj ko da se nekaj zastekalo u njemu. Imam vodeni iscjedak i malo al malo sluzi unutra. Drugi jedan cu i izvaditi progesteron da vidim al bila o a da ju nisam uhvatila.
    Luna 93 super za ovulaciju, edometrij ti je odlican nadam se da se nesto kuha. Drzim ti fige. Još ti je prerano za pisanje hcg. Za sutra probaj. 🤞🤞🙏
    Tonia sad akcija, nadam se da ste zabetonirali. 🤞🤞
    Pine super za novi ciklus i da mozete krenuti s pokušajem. Sad lovimo O. 😘
    Kamilica bas mi je drago kaj ti je papa uredna. Rjesis upalu, pa napravi briseve. Ja idem drugi tjedan.
    Ugodan vikend ti zelim i da navijamo sutra🤗🥰
    Garawa na kinezicu vidim crticu. Al sad kolko je njemu za vjerovati. Najbolje ti je da odes izvaditi betu.
    A moze biti i da ti više odgovara popodnevno pisanje. Drzim fige i molim se da je to to sve dok ne dode vjestica. Puj puj nek ne dode. 🤞🤞🙏🙏
    Hope novi ciklus nek je bestija otisla i odlazi skupa s m. 🙏😘
    Svima zelim ugodan vikend.🤗

Ne bih po tempici rekla da je pobjegla,prije da je bila mozda danas,ili ce tek pravi pikic uslijediti ☺️ Danas vise eto nema bolova,izljev je jos bio tokom dana,manje nego jucer ali i dalje obilno,vec znam da ce sutra stati ko da nije ni bilo nista,dok se navecer otusiram to ce biti to za ovaj ciklus 😎 jedva cekam taj 06.07. i pomavljanje briseva 🥳🥳🥳😄🙈

13. Lipanj 2021. 00:13

Luna93

Hope,
    Drago mi je da ti je kompaktnije menstruacija, i meni je bila prosli ciklus. Kod mene je bio problem taj vitamin E, slabo unosenja proteina, posebno crvenog mesa. Sad sam nabacila dva kilograma, pa je tezina ok spram visine. Mislim da je dosta do ishrane, naravno i kilaze. Ne valja ni manjak, a ni visak kilograma. Mozda ce zvucati ludo, ali prije neka 2-3 mjeseca neki stariji covjek mi je usput rekao da ukoliko ne budem jela crveno meso, necu uspjeti da zacnem. Meni je to bilo smijesno, posebno jer ga ja ne volim, ali probala sam. Da li je koincidencija ili ne, od tada imam kvalitetnije ovulacije. Probajte i vi!
    Garawa,
    Nadam se da pijes folnu i drzim ti fige. Bez stresa i odmaraj, cuvaj +.

Pa,crveno meso je obilato bjelancevinama i kiselinama koje su bitne za razgradnju kod nas zena i za bildanje krvnih stanica,a za bebe je dobro da se tokom trudnoce jede puno mesa jer im se pravilno razvija mozak. Sve to ima svoje prednosti i mane ako se ne uzima,zato i trebamo imati raznovrsnu prehranu. Tijelu nikako uskracivati ono sto trazi bilo slatko,ljuto ili masno jer organizam sve trazi s razlogom kad se javi zelja da ti se bas bas nesto jako jede,ja to uvijek postujem,nikada nisam odlucila ne poslusati organizam ma kolkko god da mi je to mozda stetilo,ali vjerujem svom organizmu prije nego pricama nutricionista kako to ne ne i ne. A kolicina krvi upravo ovisi o toj prehrani jer ako se nesto uskrati,organizam dozivi sok,tijelo automatski prima druge signale i vise ne ide sve svojim tokom kako je naviklo raditi i mora naci neki drugi nacin da zavrsi posao,a bas to fali. Zato ja kazem,ako ti se jede kila sladoleda,pojedi,ako ti se jede burek jedi,ako ti se jede nesto ljuto i pikantno,jedi. Organizam nikada ne trazi nesto sto mu ne treba 😎

13. Lipanj 2021. 00:15

maybenewmom

Jutro curkeeeee. Mene brine temp ide samo doljeeee . Je li to normalno?

Kada treba biti O,temperatura padne i to kod nekih bude strmoglavi pad,a kod nekih oko 0,2 stupnjeva i nakon toga krene rasti,bilo naglo ili postepeno kroz par dana,ali na sami dan ovulacije se vidi taj ovulacijski pad temperature jer pada razina estrogena kada folikul pukne i dok se stvori zuto tijelo koje krene luciti progesteron koji uzrokuje povisenje temperature zato bude temperatura niza ☺️

13. Lipanj 2021. 00:19

Kamilica ♥️

Lunanemoj se kvarcati bila trudna ili ne. 🙅🏼‍♀️ Nije to zdravo. Ja sam se kvarcala od 20-e do 30-e godine par puta godišnje, bez zaštitne kreme🤦🏼‍♀️, ali koza sve pamti. Lako za bore, nego ne daj Bože karcinom kože….bolje ne riskirati to. Imas sprejeva za samotamnjenje. A biti svjetle puti nije nista lose, dapace, to je sada in. 😅🤗
    Hope Daa,zivim na moru, Dalmacija. 🌞🌊🏖️☺️Suosjećams poplavom. 🤗I samoj mi je tako svaki mjesec. Doslovno ne mogu hodati prva dva dana, makar ista drugo. O bolovima da ne pričam.🤦🏼‍♀️ Super je bit zensko. 😅
    Belladraga, hvala ti. 🤗 Za reguliranje ciklusa cujem da je dobra vrkuta. Ja sam je tek počela piti, pa cemo vidjeti hoce li M doci nakon 28 dana ili vise. 🤷🏼‍♀️
    Svim curama zelim lijepu, veselu i sunčanu subotu! 🌞💓🤗

Mogla si bar natuknut dio dalmacije ili grad bas me zanima jesmo ljeti blizu ili ne 🙈 sto se kvarcanja tice slazem se s time…ja sam vise za prirodni vitamin D iz sunca koji nam je neophodan za kvalitetne ovulacije i implantacije. Lijepo cu zato ja uskroo investirati u visecu ljuljacku i lijepo izac na sunce sa knjigom malo se opustati i odmah upijati vitamin D ☺️☺️

13. Lipanj 2021. 00:22

Tonia <3

Hopepa kaj ćemo mi s tobom… neka su se barem bolovi smirili, ali nadam se da će i izljevi…strašno je to kad misliš da će ti utroba cijela iscuriti :( neka prođe više ta M da si barem malo mirna
    Pinebaš sam jako jako sretna zbog tebe da krećeš u pravi novi ciklus :)) sad prati sve lijepo postepeno i nadamo se napadu kroz 2-3tjedna :)
    Garawaja mislim da si trudna, ali probaj sada dva dana ništa testirati i treći dan ujutro napravi novi test
    Jelušićka, svakako danas predvečer ponovno piški, ako pik ne bude danas, bit će najkasnije sutra, držim fige :)
    Bellamoguće da je bio kroz noć pik. Baš ga nisi niti približno uhvatila? evo Npr meni jučer bio pik i danas cijelo jutro me razarao lijevi jajni, tako da je sada O, taman ju osjetim da sam jedava hodala.
    maybepogledaj moj graf i moja ti je tempica šarala strašno… Nadam se da će ti se smiriti, može biti da se otkrivaš po noći li pred jutro pa zato tako šara…
    Sve vas cure pozzdravljam na ovaj predivan dan

Ko joj jebe mater,dosla je u stilu i na vrijeme kad se sve zbroji i oduzme bar znam da je O bila kvalitetna,endic lijepi kako treba a ostalo prezivim kao sto sam i uvijek do sada,mozda jednom kad rodim i dode tu do promjene i sto se tice bolova i kolicine,a za sada dok ima dosta krvi znaci da je bila O i da je bio lijepi debeli endic,za pocetak meni dovoljno 😎 neka si nam se pridruzila ti napokon u odbrojavanju,jedva cekam da krenes piskiti i hcg testice ☺️☺️🥳🥳🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.