Evo :)
https://ibb.co/sJ4Jqjc
https://ibb.co/HVsYnB8
Hop hop,mani se foruma i zaskoci muza 😈😈😈
Evo :)
https://ibb.co/sJ4Jqjc
https://ibb.co/HVsYnB8
Hop hop,mani se foruma i zaskoci muza 😈😈😈
🤣🤣 bjezim
Nikijesi dobila nalaze briseva??Hope, maloprije sam zvala i 2 nalaza brisa su bila gotova i obadva su uredna (ureaplasma i još jedan..) a jedan nije još gotov to je onaj bris za Clamidiju. Naravno da sam se prepala i umislila da zašto on nije gotov, je li nešto nije bilo u redu s njim i sl.. Sama sebe živciram koliku si paniku stvorim.. išla sam guglat i nemam nikakve simptome koje bi mi ona možda donijela. Rekla mi je sestra na telefon da je vjerovatno i on uredan ako su ovi ostali. Nadam se da će sve bit u redu i da će sutra bit gotovi do 14-15 sati.
Jeeeej! Ma ako je ureaplasma izolirana onda su velike sanse da si negativna i na sve ostalo. Ja sam recimo bila srece da sam bila negativna na sve osim uree 🤣 woohooo imamo uredne briseve ☺️
Niki mislim da ti ovisi o količini uzoraka po reagensu, kad sam npr. Radila hormone svi su mi bili gotovi osim DHEA-S jer za taj treba skupiti više uzoraka radi isplativosti testova pa mi je taj hormon bio gotov tek za tjedan dana, a bio mi je u granicama normale, tako da ti to svima bude tako, jedno je gotovo ranije, drugo kasnije... Nemoj se brinuti 😉😉
Boni nisi jedina, ali polako naviknut ćeš se 😂
Kimo koji pik, u akciju 😉😉
Luna žao mi je što je došla, ali sad kad prođe ideš u lov na novu O.... 🍀
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Pine ja ću od 10og, ali idem 8 dc na folikulometriju pa ću imati predodžbu na čemu sam... 🙃 … A što se tiče pahuljica sutra bi mi trebao biti zadnji dan M pa ih od srijede koristim, javim kako djeluju. Mislim da ih je koristila Dajana, Lucky i Doris, znam da mi ih je Doris preporučila i proslijedila kontakt, pa ćemo sada vidjeti.... Danas sam mislila popiti žlicu tog ulja, ja sam pregadljiva pa sve odgađam, ne sviđa mi se ideja da pijem ikakvo ulje, ali što je tu je. Joja mi je pisala dvije žlice dnevno, nadam se da je mislila na čajne.. 😂
Niki oprosti što nisam upamtila (dodaj u opis ako se s čim boriš) imaš li redovne cikluse ili se boriš s PCOS-om? Jer ako se boriš s PCOS-om onda ti savjetujem da izvadiš sve hormone. Pričala sam s ginekologom o TSH hormonu on kaže da jako mnogo žena ostvari T i kad je tsh veći od 2,5 i da se on ne bi odmah uvodio terapiju na 2,7 - 2,8 tj slao endokrinologu, ali kod dužeg pokušavanja i kada ideš u postupke MPO da bi trebao biti 2,5 i niži, pa ti sada sama procijeni što želiš. Ja sam naprimjer na svoju ruku vadila progesteron i malo mi je niži nego što je poželjno (7 dana nakon O) pa mislim sada pitati na pregledu pitati je li potrebno nešto uvesti zbog toga.
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Mislim da se u tom slučaju ne bi trebala ničim zamarati, jer mi više manje sve imamo neredovite cikluse i O zbog čega smo i radile hormonski status lijepo poprati cikluse, sa vidiš kada ti je otprilike O, za sada možeš piti folnu (nju je dobro 2 - 3 mjeseca prije početi), ako ti je dobar ginekolog možeš ti pustiti uputnicu, a može i sama uzeti. Sad kad je sve u redu moj savjet ti je da se opustiš i uživaš... 😉
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Niki na iHerbu imaš solgarovu puno jeftiniju, do 150,00 kn ne plaćaš carinu (koliko mi je poznato) u nas su doze od 400 mcg, tako ti je puno jeftinije ( https://www.iherb.com/pr/Solgar-Folate-as-Metafolin-400-mcg-100-Tablets/14274 ), i ja je sebi naručujem... Ja imam to uleknuće od 3mm, tzv. sedlasta maternica, moj dr je rekao da to može otežati začeće, ali da je to rijetko pri ovakvim deformacijama, samo ako se baš nezgodno ugnijezdi plod, išla sam privatno na 3D jer samo 3D ultrazvuk može dati točnu dijagnozu i privatnik koji je na izvrsnom glasu mi je rekao da misli da to nije problem ni za začeće, a pitala sam ga čuvanje trudnoće i opasnost od preranog poroda, na što mi je također rekao da se ne brinem jer da njegovo iskustvo govori da nema razlike obzirom na minimalno uleknuće. Tako da su nam dr rekli slično.
Ja ne mogu ostvariti T zbog PCOS-a (nekvalitetnih js i loših ovulacija), ta anomalija mi je najmanji problem 😉😉
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Ajme kako sam ove rečenice složila, 100 puta su me ukućani omeli dok sam pisala, ali shvaća se kontekst... 😅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joli nije ni Hrvatska velika, a makar Dalmacija. 😅Jos ce ispasti da ima nekih iz mog mjesta tu...😂
Chian koja slatka bebica, cestitam! 🥳💕
Bella sretno na konzultacijama🤞😊
Luna zao mi je zbog M, ali glavu gore, i hrabro u nove pobjede. 🤗
Niki opusti se zeno!! 😅😅 Nemoj me krivo shvatiti, ali malo si previse napeta i zabrinuta, a kako i sama kazes, bez nekog razloga..🤷🏼♀️ imas 25 godina, zdrava, mlada, tek se udajes, i nema potrebe za nervozom i zurbom. 😊 Beba ce doci brzo, a ako ne dodje za 6 mjeseci-godinu, onda ides na pretrage. Mozes ti i odmah na pretrage, naravno, ali ako nemaš nekih problema od prije, stvarno mislim da nema potrebe u tim godinama biti zabrinut unaprijed. A niste ni pokusali jos. 🤷🏼♀️ Kako Joli kaze, neuredne cikluse ima nas 90 % tu. Bit ce sve ok. Samo se opusti.💓🤗
Svim curama zelim puno sreće u ovom novom tjednu! 🤗💓🙋🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Niki Imaš ih različitih pakiranja pa malo prouči što ti je najisplativije, mislim na folat. Ja sam ti u početku uzimala selen kroz brazilski oraščić (1 - 2 kom max dnevna doza) selen se preporuča, ja uzimam i vitamin D, a i vitamin c, posebno nakon covid-a, za zaštitu organizma jer on veže željezo koje unosim hranom i jača imunitet (njega isto u prirodnom obliku 1 žlicu praha šipka u čaši jogurta). Vitamin D koristi mnogo cura, ali ne znam je li se preporuča prije nego što se provjeri vitaminski status, ako staniješ u sunčanim djelovima onda malo vremena provodi na suncu i to će ti provjereno "napuniti" vitamin D. Malo istraži o unosu svega, bitno je da znaš kako što reagira u tvom organizmu. Mislim da je bitno sa svim umjereno, iako ja sad pijem dosta toga. 🙈
Ja te razumijem što planiraš i unaprijed se educiraš, želiš se pripremiti na to što dolazi, i sama sam 4 mjeseca prije planiranja trudnoće poduzela sve što sam u tom trenutku znala da mogu, da sam prije znala za ovu grupu uštedjela bih si 6 mjeseci muke. Netko voli biti spontan, netko voli kontrolu, svi smo različiti i svi se ponašamo onako kako nama godi. Bitno je samo da se ne preopteretiš našim iskustvima, nego da uživaš u procesu. Ispred tebe je planiranje vjenčanja i samo vjenčanje uživaj u svemu jer to sve tako brzo prođe... 🤩 Hvala ti na lijepim željama i ja tebi želim sve najbolje 💜🍀
Kamilice okolica Zadra, Šibenika, Splita ili Dubrovnika nam ne bi puno otkrila 😅, ali u redu je što štitiš svoj identitet 😉
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji