A i da sam npr trudna i zelim pobaciti iz bilo kojeg razloga, tko ste vi da odlucujete o tome, ili se petljate u necije odluke i izbore? To je krajnost, ali svejedno. Svatko od svoga tijela ima pravo raditi sto zeli. Mi se s tim mozemo i ne moramo slagati, ali nemamo pravo osudjivati. Pogotovo ne vrijedjati. Ako nemas nista pametnog ili pristojnog za reci, bolje ne reci nista. Ja se u vase odluke, i sto cete napraviti necu petljati. A jos manje cu vam pisati da ste ograničene kokoske, biserke i sl.,ako se s vama ne slazem. Mene su moji roditelji odgojili, i naucili postovati druge. Sto se za neke tu ne bi moglo reci. 😌
Ma ko ti se petlja…. Ne drami…. Samo kazemo kako smo dozivjele sto puta lazno pozitivne testove!! To nije nista neobicno niti neuobicajeno… Ne govorimo ti to zato da te napravimo "netrudnom" ahhahaha svasta🤦🏻♀️ vec ti dajemo savjet iz iskustva…. Mogla si napravit drugi test i to je to ,ali obzirom sa si procurila kroz par sati .. logicno da je test bio lazno pozitivan .. ako ti to ne kuzis onda ti ne moze pomoci ni dragi Bog a pogotovo mi…
Hope mi kaze da je najvjerojatnije bio pozitivan. I ja joj vjerujem. Da nisam bila trudna, ne bi bilo nikakve sjenice. I nisam rano napravila test nego namjerno cekala da kasni 3 dana da budem sigurna. Ispalo je tako kako je ispalo, i idemo dalje.
Biokemijska se, kako sam čitala na netu, javlja oko 5 tjedna od zadnje M. Kako je meni bilo. I ne bi ni znala da je bila da sam pričekala samo 1 dan s testom. 😔
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Danas mi stiže Paket 📦novih lh. Ako znate neku prijateljicu ili poznanicu da si ne može priuštiti a muči našu muku rado ću poslati 😊😊😊😊😊.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
A i da sam npr trudna i zelim pobaciti iz bilo kojeg razloga, tko ste vi da odlucujete o tome, ili se petljate u necije odluke i izbore? To je krajnost, ali svejedno. Svatko od svoga tijela ima pravo raditi sto zeli. Mi se s tim mozemo i ne moramo slagati, ali nemamo pravo osudjivati. Pogotovo ne vrijedjati. Ako nemas nista pametnog ili pristojnog za reci, bolje ne reci nista. Ja se u vase odluke, i sto cete napraviti necu petljati. A jos manje cu vam pisati da ste ograničene kokoske, biserke i sl.,ako se s vama ne slazem. Mene su moji roditelji odgojili, i naucili postovati druge. Sto se za neke tu ne bi moglo reci. 😌
Ma ko ti se petlja…. Ne drami…. Samo kazemo kako smo dozivjele sto puta lazno pozitivne testove!! To nije nista neobicno niti neuobicajeno… Ne govorimo ti to zato da te napravimo "netrudnom" ahhahaha svasta🤦🏻♀️ vec ti dajemo savjet iz iskustva…. Mogla si napravit drugi test i to je to ,ali obzirom sa si procurila kroz par sati .. logicno da je test bio lazno pozitivan .. ako ti to ne kuzis onda ti ne moze pomoci ni dragi Bog a pogotovo mi…Hopemi kaze da je najvjerojatnije bio pozitivan. I ja joj vjerujem. Da nisam bila trudna, ne bi bilo nikakve sjenice. I nisam rano napravila test nego namjerno cekala da kasni 3 dana da budem sigurna. Ispalo je tako kako je ispalo, i idemo dalje.
Biokemijska se, kako sam čitala na netu, javlja oko 5 tjedna od zadnje M. Kako je meni bilo. I ne bi ni znala da je bila da sam pričekala samo 1 dan s testom. 😔
Svasta se danas zove biokemijskom ahahhahaha evo ako ti stvarno vjerujes sa si imala biokemijsku bez vadjenja krvi i samo s jednim testom upitne kvalitete, ja ovdje stajem sa svakom konverzacijom. Zao mi te iskreno....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Danas mi stiže Paket 📦novih lh. Ako znate neku prijateljicu ili poznanicu da si ne može priuštiti a muči našu muku rado ću poslati 😊😊😊😊😊.
E a koje LH koristis? Evo ne znam jel Marinci ima spremne posto vec 6mj mozda fulaju ovulaciju pa mozda pomogne? Osim ako su zelene,femometer ili davidove onda se ja javljam hahaha 🙊🙈
Ja ode s ovog foruma majke mi. Baš mi je bezveze sve to ne mislite stati.
Kamilicanisam vidjela tvoja pitanja,oprosti 🙈 uglavnom,mom doktoru je do sada objasnjenje bilo prirodna selekcija. Nakon neurednih briseva i velike koncentracije bakterije je rekao da bi te biokemijska i to sto sam znala vec prokrvariti u 5tt moze biti uzrokovano tom bakterijom jer su bas napravile veliku upalu i nada se da je samo ta steta nastala. Jos me planira poslati na HSG kad muz napravi spermio cisto da se zna da je s njim sve u redu da ne trosimo vrijeme icenergiju na HSG kad ionako prirodno onda nece ici ako je do njega i samo se mogu nadati da bakterija nije dosla do jajovoda i jajnika i ostetila jajne stanice jer ce onda biti jakooo tesko i mukotrpno,ali bitno da sam saznala za bestiju,rijesili smo oboje kuru antibitoika i sad uskoro ponavljam briseve. Ali ako se zaredaju biokemijske,moze biti problem u kvaliteti JS,moze biti problem u morfologiji spermica cak ili ono sto je malo teze rijesivo,skoro pa i nemoguce,u kromosomima kod njega ili mene sto se otkriva kariogramom. Jer kada se zaredaju spontani,biokemijske ili oboje,onda se sumnja na nesto od toga,ali vidjet cemo. Ja se samo nadam da je bakterija uzrok svemu,s ostalim bi se izborila puno teze
Bas mi je zao sto si kroz to morala prolaziti.😔 Znaci, i ti i muz ste morali uzimati antibiotike? Znaci li to da ako ti imas upalu, tj bakteriju, da ima i on? Meni ginic za muza nista nije spominjao. 🤷🏼♀️Briseve nikad nisam radila, to je slično papa testu? Ja imam kronične upale, i nijedan ginekolog mi nije predložio briseve. Stvarno imam srecu s njima. 🤦🏽♀️ Sto je hsg? Sad ce me opet proglasiti glupom, ali ja se nazalost, ili na moju srecu, nikad nisam s tim pojmovima do sada susretala. Eto, ucim od vas sa 38 g. ☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
E a koje LH koristis? Evo ne znam jel Marinciima spremne posto vec 6mj mozda fulaju ovulaciju pa mozda pomogne? Osim ako su zelene,femometer ili davidove onda se ja javljam hahaha 🙊🙈
Hope ja uzimam zelene,a naravno može po želji 😀.
https://ibb.co/TBcD47n ove i ok su mi. Dođe 50lh+20hcg i hcg bijele kao snijeg ne daju tzv.evapro.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Ma ko ti se petlja…. Ne drami…. Samo kazemo kako smo dozivjele sto puta lazno pozitivne testove!! To nije nista neobicno niti neuobicajeno… Ne govorimo ti to zato da te napravimo "netrudnom" ahhahaha svasta🤦🏻♀️ vec ti dajemo savjet iz iskustva…. Mogla si napravit drugi test i to je to ,ali obzirom sa si procurila kroz par sati .. logicno da je test bio lazno pozitivan .. ako ti to ne kuzis onda ti ne moze pomoci ni dragi Bog a pogotovo mi…Hopemi kaze da je najvjerojatnije bio pozitivan. I ja joj vjerujem. Da nisam bila trudna, ne bi bilo nikakve sjenice. I nisam rano napravila test nego namjerno cekala da kasni 3 dana da budem sigurna. Ispalo je tako kako je ispalo, i idemo dalje.
Svasta se danas zove biokemijskom ahahhahaha evo ako ti stvarno vjerujes sa si imala biokemijsku bez vadjenja krvi i samo s jednim testom upitne kvalitete, ja ovdje stajem sa svakom konverzacijom. Zao mi te iskreno….
Bas je smiješno, drago mi je da te zabavlja necija muka. I ja mislim da je bolje da prestanes. 😉
E a koje LH koristis? Evo ne znam jel Marinciima spremne posto vec 6mj mozda fulaju ovulaciju pa mozda pomogne? Osim ako su zelene,femometer ili davidove onda se ja javljam hahaha 🙊🙈
Hope ja uzimam zelene,a naravno može po želji 😀.
https://ibb.co/TBcD47n ove i ok su mi. Dođe 50lh+20hcg i hcg bijele kao snijeg ne daju tzv.evapro.
Volem teeee jakooo 😍😍😍😍😍😍😍😍
Kamilica pa taj tvoj ginekolog evo. Treba mu momentalno uzeti licencu. Daj molim te za svoje dobro i muzevo,nadi nekog drugog ginekologa u nekom blizem gradu,jer ovo s ovim nema smisla. Pa zvuci ko da udes u mesnicu a ne doktoru 😡 dakle. Kada imas upalu uzrokovanu bakterijom sto bude ureaplazma, partner obavezno uzima antibiotisku terapiju kao i ti i uzima se u istoj dozi jer se ta bakterija tretira kao spolno prenosiva bolest. Svi ju imamo u tijelu,ali kada se poveca koncentracija i nastane upala,tada se prenosi tjelesnim izlucevinama na drugog partnera i 100% su sanse da se partner zarazi ako se kondom ne koristi,dakle sad znas kolika je sigurnost da on ima tu bakteriju ako je imas i ti. Dalje,dok si na antibiotiku,ne preporucaju se spolni odnosi,ali sko bas zasvrbi obavezno koristiti kondom inace potpuno pobijate djelovanje antibitoika i terapija s time prestaje imati smisla,a bakterije u doticaju s antibiotikom tokom odnosa u puno vecem broju u spermijima mogu navuci samo jos vecu upalu sto dovodi s vremenom do streptokoka sto puno lakse uzrokuje neplodnost nego obican ureaplazma. Papa test je obavezan jednom godisnje,brisevi nazalost nisu i ginekolozi nemaju praksu raditi briseve dok ne prode godina dana bezuspjesnih pokusaja ostvarenja T,ili ako se pojave neki simptomi koji bi ih uputili na SPB,ali i tu ce jako tesko napraviti briseve. Ja sam napravila prije mjesec dana prvi put u 12 godina briseve i op,odmah je nadena bakterija,a muz je jedini partner s kojim sam imala nezasticene odnose i on je pio istu terapiju kao i ja. Sto se HSG tice..to je metoda propuhivanja,odnosno odecpljivanja jajovoda koji se najcesce zacepe upravo zbog upale uzrokovane bakterijama i to se radi sa nekom sondom gdje ti stave tekucinu koja napravi kontrast i onda ga odcepljuju. Svaku zenu drugacije boli,ali sve su rekle do sada da su bolovi nalik menstrualnim grcevima
Sortiraj odgovore
Najstariji