Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Lipanj 2021. 13:25

Cemu ponovno sva ova drama? Ne mogu ja to. Sutra moram ic vadit progesteron i zelim da bude visoka vrijednost a ja se tu sekiram radi svega napisanog 😪
    Kamilica necu uzimati nicije strane ovdje,nazalost betu nisi izvadila pa da,ustvari se ne moze ustanoviti je li bila biokemijska trudnoca. Doduse, CB koji je meni pokazao slabu sjenu 3 dana prije ocekivane,tebi je pokazao isto 3 dana nakon kasnjenja,vidis tu je ono sto sve muci. Puno cura je imalo lazne crte na CB,iako...iako cinjenica je,po onome sto i doktori kazu,ako se zna kada je bila ovulacija i ako po tome M kasni,a na testu je vidljiva makar i najslabija crtica,to se smatra pozitivnim i trudnocom. Dok se radi prije dolaska M,moze pokazati cak i lazno pozitivno i lazno negativno,dok nakon kasnjenja su sanse skoro nikakve da bude lazno pozitivan,ali opet nikd ne znas. Zato smo ti sve rekle da napravis drugi test samo da nije CB i napravis betu jer se iz bete jako puno toga moze saznati o tome kakva je trudnoca,jel sve ok ili je nedaj boze opasna po zivot. Kod tebe ako si stvarno imala tada ovulaciju,test je pokazao pozitivno ali bi voljela da si napravila jos jedan da se potvrdi. Ubuduce nemoj vise koristiti CB jer ga ovdje mrzimo iz dna svoje duse 😂 nadam se da si krenula s antibiotikom i lijecenjem upale ☺️ A ove sve cure koje su ti rekle neke stvari vezane za betu i za upalu i antibiotik,lagala bi kad bi rekla da se ne slazem s time jer sam ti isama rekla da to nije pametno i treba to rijesiti jer i da je sve ok bilo s ovom trudnocom ako je bila T u pitanju,mogla je upala izazvati spontani pobacaj samo tako,a onda samo produljujes sebi vrijeme za ostvarenjem T jer bi morala barem 3mj nakon toga sve pauzirati. Moj savjet,dokle god brisevi nisu uredni i papa test (osim onoga sto nije rizicno za trudnocu) nikako nikako raditi na trudnoci. Bolje se strpiti mjesec dana nego riskirati nedaj boze spontani,vanmaternicnu i onda pauzirati na najmanje 3mj sve,u tvojim godinama to ima jako veliku vaznost i zato se nadam da si krenula s antibiotikom ☺️

maybenewmom
    03. Lipanj 2021. 13:28

Hope ja ću danas dobiti 100% . Ne znam od kud mi više snage da sam ovako pozitivna bojim se da naglo ne poludim 🤣🤣🤣🤣🤣 nekad negdje u životu! Čovjek me malo živcira sad on kao njemu teško,a sve do sad mulio šutio . Ako te nešto muči pričaj jebem ga. Sad bi i on otišao kao na pregled ko izgubljen slučaj,zgromila bi ga ovako sad.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

03. Lipanj 2021. 13:30

Marinci sto se tice sluzi,to mozes prouciti i bez obzira na seks nakon tusiranja kada se lijepo operes i onda samo prstima proucis kakve je boje,gusta,vodena,ljepljiva itd. Eh a trakice,to je malo teze jer moze biti da ti ne pase osjetljivost. Nekima pasu od 10miu,meni recimo zelene od 25 pasu jer s njima vidljivo ulovim pik,dok sve ispod toga je jako tesko uhvatiti,a CB i te trakice iz ljekarni i drogerija su prevelika investicija i udarac na dzep. Jesi mozda razmisljala naruciti online pa probati pratiti? Ako ti je bila barem 3 dana povisena bazalna ujutro cim otvoris oci,to moze biti pokazatelj ovulacije,ali opet nedovoljno sigurno obzirom da nemamo uvid u prvi dio ciklusa i zato je bitno mjeriti od pocetka do kraja ciklusa minimalno 3mj da se nade uzorak na kojoj temperaturi se dogada O,oko kojeg dana i koja temperatura treba biti nakon nastupanja O,a ova bol koju si imala moze znaciti da tek dolazi O ili je prosla pa porast progesterona uzrokuje tu bol. Meni je recimo ovaj ciklus bol danas krenula 6DPO,a nekada je nemam uopce,nekada pred samu M,nekada pred O i tako. Ta bol nije neki sigurni pokazatelj je oi bila vec O ili ce biti

Joli 🌟
    03. Lipanj 2021. 13:34

Ja sam kratko koristila te CB trakice, jer su preskupe, bile su mi dobre... Meni ti na primjer iz ničeg lh skoči u pik i ako je "dobra" ovulacija brzo padne razina lh, a jednom su mi bile i tri dana tamne, jee se očigledno golikul borio da pukne... E sada moj ti je prijedlog da pratiš bazalnu i tada ćeš dobiti odgovor, ja sam u početku odgađala, a sad pratim grafove, što svoje što tuđe i dobiješ odgovore na dosta pitanja... Najbolje ti je u vrijeme kada očekuješ ovulaciju raditi dva puta dnevno test, ja npr. Od 13-og dana test radim ujutro i popodne, tako mi je lakše... 🙃 

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

03. Lipanj 2021. 13:35

alm009

Jelušićkaa

alm009

Jelušićkaa

alm009

Nisam,i bojim se probati. Stvarno počnem povraćati svaki put.. jedino da pijem kap po kap svaki drugi dan

Ovo je ulje u perlicama. Kao kapsulice možda ti tako ne bi bilo muka. Ne znam evo.. Po ljekarnama nisam išla ne znam šta ima tamo slično tome.

Dodajem na spisak "pitati ginekologa za Omega 3" hahah

E to to hahah nas 5 ode ginekologu a pitamo za nas 15 😂😂

Tačno hahahah ja sam isplanirala otići njemu 9.6 privatno svakako bude mi bolje haha, a kontam tada će biti 28DC ako bude šta bilo vidjet će makar zadebljanje 😂🤞 koja sam ja šmizla sve kockice poredala haha još samo da bude🤞

Nemas vajd eod zadebljanog endometrija,to ce ionako viditi ako neces krvariti. Pitaj ga rade jel se vide kakve tockice oko i po endo,to bude njima znak da se sprema M,tako bar moj uoci kod mene pa moze tocno u dan i doba dana prognozirat kad cu dobit i svaki put je bio u pravu 😂

Kamilica ♡
    03. Lipanj 2021. 13:37

Palmica🌴

KAMILICA
    glupa si

Cemu ovo? Bas tuzno 

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

03. Lipanj 2021. 13:39

Garawa

Dobro jutro cure..
    Nadam se da ste sve dobro..
    Kod mene dosadnjikavo.. zbilja ne volim ovo čekanje..jedva čekam 10dpo pa da krenem testiće umakati 😂
    Hopenadam se da sutra ideš progesteron vaditi.. gledam ti graf i čudom se čudim.. baš misterija.. jesi možda planirala skoknuti do ginekologa da napravi ultrazvuk?
    Jesi štogod umakala ? 😂

Utopila sam ih sinoc. Svjetle,jedva vidljive testne linije tako da cista nije pa da bi uzrokovala te grceve,probadanja i pritisak a moram bit iskrena i rec da mi je to prvo palo na pamet da zuto tijelo zapravo nije preslo zbog tekucine u luteinsku cistu pa je nekako pukla i to je bila ta sluznica pri krvarenju pa je desni nakon toga izbacio folikul van. Sad mi je sve jos manje jasno. Pregled imam 6.7 kao za briseve al mozda ih do tada napravim privatno da budem spremna kod socijalca ako bude opet pozitivno da mi da jos neku terapiju da ne produljujem agoniju jos tjedan dana,a sutra se spremam na progic,samo zbog ove tempice. Nikad do sada nakon O nije presla 36,7 znaci nikad! 🥶🙊🙈

Kamilica ♡
    03. Lipanj 2021. 13:41

Hope hvala ti. I nemoj se nervirati molim te 💓Cekam da mi prodje M pa cu vaginalete. Necu te s antibioticima nego bi probala prirodne od Pahuljice sto sam narucila. Citala sam super recenzije za upale, ciste i sl. ☺️
    Pitala sam te jucer par pitanja, vjerojatno nisi vidjela. U vezi biokemijske. Da li znas uzroke kod tebe? Zasto se to dogadja? I moze li se odmah iduci mjesec ici na bebu ili se ceka 3 mjeseca?

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    03. Lipanj 2021. 13:44

Palmica🌴

Kamilica ♥️

Palmica🌴

KAMILICA
    glupa si

Cemu ovo? Bas tuzno

Tuzno je da si ti glupa

Bravo, svaka čast. Inteligencija prsti iz tvog komentara. Kao da si drugi osnovne  Nek' si ti sretna sto si to napisala. 😉

Joja 🙏
    03. Lipanj 2021. 13:50

Kamilica ja ti ne bi bas rekla da si glupa al sigurno nisi  inteligentna... Ne lijeciti upalu??? Svjesno pod upalom raditi bebu?? To pametni ljudi sigurno ne rade. 
    I btw.  Istina je da CB testovi bacaju lazne sjene.... Sad ti napisi opet da nisi nikad cula kako testovi mogu bit lazno pozitivni ...hahhaa ...kladim se da ti je ovdje bar 10 cura napisalo da su DOZIVJELE lazno pozitivne testove.... S tim u vezi, nije da nisi cula nego ne zelis cuti!
    Zoi ne daj da te izbaci iz takta ovakva biserka... Ti si zena kraljica!! Ljubim 😘😘🥰

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.