Ja sam kratko koristila te CB trakice, jer su preskupe, bile su mi dobre… Meni ti na primjer iz ničeg lh skoči u pik i ako je "dobra" ovulacija brzo padne razina lh, a jednom su mi bile i tri dana tamne, jee se očigledno golikul borio da pukne… E sada moj ti je prijedlog da pratiš bazalnu i tada ćeš dobiti odgovor, ja sam u početku odgađala, a sad pratim grafove, što svoje što tuđe i dobiješ odgovore na dosta pitanja… Najbolje ti je u vrijeme kada očekuješ ovulaciju raditi dva puta dnevno test, ja npr. Od 13-og dana test radim ujutro i popodne, tako mi je lakše… 🙃
Ma koooome je to skocila tempica nakon pada,komeeee? 🥳🥳🥳🥳🙈
Hope zahvaljujem ti na ovako iscrpnim odgovorima, ja bi vama isto neki savjet dala ,al nemam sta jer se ne razumijem u ovo sve skupa, jedino vam mogu držati fige da uspijemo ostvariti nase želje da budemo mamice neko prvi ,a neko drugi,treći put
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Evo pustila sam si pjesmu hit me Baby one more time 🤣🤣🤣🤣.
Nakon ove pusti “one last time” od ariane grande i nek joj bude zadnji put 💪🏻😎😃😃😃
Hope zahvaljujem ti na ovako iscrpnim odgovorima, ja bi vama isto neki savjet dala ,al nemam sta jer se ne razumijem u ovo sve skupa, jedino vam mogu držati fige da uspijemo ostvariti nase želje da budemo mamice neko prvi ,a neko drugi,treći put
Ako mogu pomoci,uvijek pomognem. Ako imas prilike mjeriti bazalnu mozda ne bi bilo lose da krenes s tim. Kako su brisevi? Jesi ih radila u zdnje vrijeme? Da mozda to ne stvara problem?
A jesi luda 🤣🤣
Hope meni nisi odgovorila na pitanja 🤷🏼♀️🥺😅
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
A i da sam npr trudna i zelim pobaciti iz bilo kojeg razloga, tko ste vi da odlucujete o tome, ili se petljate u necije odluke i izbore? To je krajnost, ali svejedno. Svatko od svoga tijela ima pravo raditi sto zeli. Mi se s tim mozemo i ne moramo slagati, ali nemamo pravo osudjivati. Pogotovo ne vrijedjati. Ako nemas nista pametnog ili pristojnog za reci, bolje ne reci nista. Ja se u vase odluke, i sto cete napraviti necu petljati. A jos manje cu vam pisati da ste ograničene kokoske, biserke i sl.,ako se s vama ne slazem. Mene su moji roditelji odgojili, i naucili postovati druge. Sto se za neke tu ne bi moglo reci. 😌
Ma ko ti se petlja.... Ne drami.... Samo kazemo kako smo dozivjele sto puta lazno pozitivne testove!! To nije nista neobicno niti neuobicajeno... Ne govorimo ti to zato da te napravimo "netrudnom" ahhahaha svasta🤦🏻♀️ vec ti dajemo savjet iz iskustva.... Mogla si napravit drugi test i to je to ,ali obzirom sa si procurila kroz par sati .. logicno da je test bio lazno pozitivan .. ako ti to ne kuzis onda ti ne moze pomoci ni dragi Bog a pogotovo mi...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ako mogu pomoci,uvijek pomognem. Ako imas prilike mjeriti bazalnu mozda ne bi bilo lose da krenes s tim. Kako su brisevi? Jesi ih radila u zdnje vrijeme? Da mozda to ne stvara problem?
Da sve sam radila sve super, volila bi znati uzrok da krenem s nečim samo da ne stojim na mjestu,eto zadnje mi je ginekolog obavio prohodnost,sad ćemo vidit sto dalje,obavezno cu krenut s mjerenjem temperature,spremna sam na sve samo da se maknem s mrtve točke
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Kamilica nisam vidjela tvoja pitanja,oprosti 🙈 uglavnom,mom doktoru je do sada objasnjenje bilo prirodna selekcija. Nakon neurednih briseva i velike koncentracije bakterije je rekao da bi te biokemijska i to sto sam znala vec prokrvariti u 5tt moze biti uzrokovano tom bakterijom jer su bas napravile veliku upalu i nada se da je samo ta steta nastala. Jos me planira poslati na HSG kad muz napravi spermio cisto da se zna da je s njim sve u redu da ne trosimo vrijeme icenergiju na HSG kad ionako prirodno onda nece ici ako je do njega i samo se mogu nadati da bakterija nije dosla do jajovoda i jajnika i ostetila jajne stanice jer ce onda biti jakooo tesko i mukotrpno,ali bitno da sam saznala za bestiju,rijesili smo oboje kuru antibitoika i sad uskoro ponavljam briseve. Ali ako se zaredaju biokemijske,moze biti problem u kvaliteti JS,moze biti problem u morfologiji spermica cak ili ono sto je malo teze rijesivo,skoro pa i nemoguce,u kromosomima kod njega ili mene sto se otkriva kariogramom. Jer kada se zaredaju spontani,biokemijske ili oboje,onda se sumnja na nesto od toga,ali vidjet cemo. Ja se samo nadam da je bakterija uzrok svemu,s ostalim bi se izborila puno teze
A jesi luda 🤣🤣
Hopemeni nisi odgovorila na pitanja 🤷🏼♀️🥺😅
Jesam,tebi sam sad zadnjoj 😂😂😂
Da sve sam radila sve super, volila bi znati uzrok da krenem s nečim samo da ne stojim na mjestu,eto zadnje mi je ginekolog obavio prohodnost,sad ćemo vidit sto dalje,obavezno cu krenut s mjerenjem temperature,spremna sam na sve samo da se maknem s mrtve točke
Onda mozda jednostavno fulate plodne dane jer se ravnas prema tom osjecaju. Najbolje je da se bacis na bazalnu i mozda narucis trakice s neke stranice pa kombiniras to dvoje. Jel uzimas neke suplemente?
Sortiraj odgovore
Najstariji