Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Svibanj 2021. 22:33

alm009

Nisam napisala, izvrnula sam kutiju i uputstvo ali nisamm našla osjetljivost trakica. 😒

Kako strucno od njih da u uputstva ne stave osjetljivost. Pokusala sam guglati ali ne mogu nac odg,mozda bi morala prekopat na nekom od drugih foruma 😂

30. Svibanj 2021. 22:50

Hope ♾

alm009

Nisam napisala, izvrnula sam kutiju i uputstvo ali nisamm našla osjetljivost trakica. 😒

Kako strucno od njih da u uputstva ne stave osjetljivost. Pokusala sam guglati ali ne mogu nac odg,mozda bi morala prekopat na nekom od drugih foruma 😂

I to sam pokušala haha, nema gdje nisam i šta nisam čitala. Rekoh prvi put da probam sa trakicama i baš me nerviraju 😂 a nije da sam zagledala ovaj put a inače to radim haha, onako na donjem vešu je mokro pa je više prozirno blaaaago gusto. Vidimo za koji dan🤞Evo upravo koda me bocka nešto "iglicama" pa pratimo maksimalno. Uglavnom MM i ja pokrivamo svaki dan rijetko svaki drugi 😂 makar mi je to opušteno bez stresa 😂

30. Svibanj 2021. 22:53

alm009

Hope ♾

alm009

I to sam pokušala haha, nema gdje nisam i šta nisam čitala. Rekoh prvi put da probam sa trakicama i baš me nerviraju 😂 a nije da sam zagledala ovaj put a inače to radim haha, onako na donjem vešu je mokro pa je više prozirno blaaaago gusto. Vidimo za koji dan🤞Evo upravo koda me bocka nešto "iglicama" pa pratimo maksimalno. Uglavnom MM i ja pokrivamo svaki dan rijetko svaki drugi 😂 makar mi je to opušteno bez stresa 😂

I da, grudi me boluckaju, sad ne znam kako vama to ide ali ja ni sama ne znam od kiretaže 💔 šta se dešava. Vjeruj da me od Oktobra do 10 dana prije početka ovog ciklusa ništa nije bolilo, nisam PMS imala uopste, grudi nadodju i to je to, da ne vidim krv ne bih znala da je stigla, a sada prije početka ovog sve se vratilo, i bol u grudima i stomak od M 😒

Bonii
    30. Svibanj 2021. 23:23

Probat cu se kontrolirat malo vise sta se tice vode, ali to kazem svaki misec za se zaboravim i pijemo ko luda i kad skuzim vec bude kasno 🤦 ovaj mjesec se pouzdam u temperaturu, nabavila sam toplomjer s 2 decimale 😁 
    Ne pisem cesto ali citam redovno pa upijam sve savjete ali tek sad kuzim koliko malo zapravo znam 🙈

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

maybenewmom
    31. Svibanj 2021. 00:37

Hvala HOPEE valjda će muž biti više aktivniji 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 skupa sa svojom vojskom ehheheehehehe. 
    Da isto sam čula Jod da pomaže nekim ženama. Nisam baš sigurna jer nisam to probavala ali ima žena u RH koja te preparate proizvodi. Ako nekoga zanima mogu opet provjeriti?!

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

31. Svibanj 2021. 06:31

ODBROJAVANJE 5/2021
    Danchy1009 - 06.05.2021. - ➕🥳
    Kamilicaaa - 29.05.2021. - 2 dana kasni🤞🏻🤰🏼
    ODBROJAVANJE 6/2021
    Maybenewmom - 01.06.2021. -1 dan 🤞🏻🤰🏼
    Zoi - 01.06.2021. - 1 dan 🤞🏻🤰🏼
    DajanaT2106 - 02.06.2021. - 2 dana 🤞🏻🤰🏼
    Eloise - 06.06.2021. - 6 dana 🤞🏻🤰🏼
    Joli - 09.06.2021. - 9 dana 🤞🏻🤰🏼
    Malala - 09.06.2021. - 9 dana 🤞🏻🤰🏼
    mala96 - 10.06.2021 - 10 dana 🤞🏻🤰🏼
    Emily - 11.06.2021. - 11 dana 🤞🏻🤰🏼
    Garawa - 13.06.2021 - 13 dana 🤞🏻🤰🏼
    Bella1985 - 21.06. - 21 dan🤞🏻🤰🏼
    annboleyn - 26.06. - 26 dana 🤞🏻🤰🏼
    Jelušićkaaa - 29.06.2021 - 29 dana 🤞🏻🤰🏼
    Dame koje nisu prijavile datum/imaju neredovite cikluse
    Anchy_23 - 🔙🔜
    Sorgi - 🔙🔜
    Tina25 - 🔙🔜
    Pine - 🔙🔜
    Tonia - 🔙🔜
    Hope - 🔙🔜
    DorisS - 🔙🔜
    Simba - 🔙🔜

LISTA DRUGIH, NAMA TAKODER BITNIH DOGADAJA❤️
    DajanaT2106 - 31.05. - nove pretrage
    Bella1985 - 01.06. - spermiogram
    Joli - 01.06. vadi prolaktin, progesteron i amh
              04.06. konzultacije u vezi hormona
    Doris - 07.06. pregled (brisevi, hormoni) 
    Hope - stigli brisevi - ureapl. - terapija - 06.07. ponavljanje briseva(18:15)
    Bella 1985 - muz mora na Merkuru obaviti pretrage
    Pine - stigli brisevi - ureapl. - terapija
    Anchy - terapija djeluje, jajnici se ciste, treba jos uzimati terapiju
    almoo9 - 09.06 pregled i savjetovanje u vezi ciklusa kod ginica  i provjera jos nekih spolnih hormona

31. Svibanj 2021. 06:31

Jutro curke,citam vas i odgovaram kasnije! Sretan vam novi radni tjedaaan ☺️

Joli 🌟
    31. Svibanj 2021. 07:24

Jelušićka drago mi je zbog tvoje male/ veliki pobjede i urednih ciklusa... Neka ti ova godišnjica bude najsretnija s jednim plusićem 🤩
    MNM ja ga pijem, mislim i Lucky isto, nama je izregulirao cikluse... Znam za još slučajeva gdje je pomogao, jadrankina otopina se zove i imaš grupu na FB gdje možeš pronaći sve informacije zove se Jodirani - jadrankina otopina..
    Tonia ima li napretka s ovulacijom?
    Zoi kako tvoji dpo dani?
    Anchy je li kod tebe code red? Danas ili sutra bi duphić trebao djelovati...
    Svim curama želim divan tjedan 💜

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Jelušićkaa
    31. Svibanj 2021. 07:37

Hvala Joli 💋
    Danas počinjem mjeriti temperaturu så nekim običnim digitalcrm på ako bude zezao nabavit cu pravi. 

31. Svibanj 2021. 08:44

alm009

alm009

Hope ♾

alm009

I da, grudi me boluckaju, sad ne znam kako vama to ide ali ja ni sama ne znam od kiretaže 💔 šta se dešava. Vjeruj da me od Oktobra do 10 dana prije početka ovog ciklusa ništa nije bolilo, nisam PMS imala uopste, grudi nadodju i to je to, da ne vidim krv ne bih znala da je stigla, a sada prije početka ovog sve se vratilo, i bol u grudima i stomak od M 😒

Da,nazalost nakon toga tijelo dobiva signale da se naglo mora preokrenuti i vratiti na staro sto je jako tesko. Ako ti je postala sluz gusca a prozirna ili bjelkasta i uz to izgleda kako da se moze rastegnuti,onda si u ovulacijskim satima..mozda ti stvarno ne odgovaraju trakice i trebas osjetljivije. Probaj pisnuti oko 13,14h jednu da vidimo 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.