Nisam napisala, izvrnula sam kutiju i uputstvo ali nisamm našla osjetljivost trakica. 😒
Kako strucno od njih da u uputstva ne stave osjetljivost. Pokusala sam guglati ali ne mogu nac odg,mozda bi morala prekopat na nekom od drugih foruma 😂
Nisam napisala, izvrnula sam kutiju i uputstvo ali nisamm našla osjetljivost trakica. 😒
Kako strucno od njih da u uputstva ne stave osjetljivost. Pokusala sam guglati ali ne mogu nac odg,mozda bi morala prekopat na nekom od drugih foruma 😂
I to sam pokušala haha, nema gdje nisam i šta nisam čitala. Rekoh prvi put da probam sa trakicama i baš me nerviraju 😂 a nije da sam zagledala ovaj put a inače to radim haha, onako na donjem vešu je mokro pa je više prozirno blaaaago gusto. Vidimo za koji dan🤞Evo upravo koda me bocka nešto "iglicama" pa pratimo maksimalno. Uglavnom MM i ja pokrivamo svaki dan rijetko svaki drugi 😂 makar mi je to opušteno bez stresa 😂
I to sam pokušala haha, nema gdje nisam i šta nisam čitala. Rekoh prvi put da probam sa trakicama i baš me nerviraju 😂 a nije da sam zagledala ovaj put a inače to radim haha, onako na donjem vešu je mokro pa je više prozirno blaaaago gusto. Vidimo za koji dan🤞Evo upravo koda me bocka nešto "iglicama" pa pratimo maksimalno. Uglavnom MM i ja pokrivamo svaki dan rijetko svaki drugi 😂 makar mi je to opušteno bez stresa 😂
I da, grudi me boluckaju, sad ne znam kako vama to ide ali ja ni sama ne znam od kiretaže 💔 šta se dešava. Vjeruj da me od Oktobra do 10 dana prije početka ovog ciklusa ništa nije bolilo, nisam PMS imala uopste, grudi nadodju i to je to, da ne vidim krv ne bih znala da je stigla, a sada prije početka ovog sve se vratilo, i bol u grudima i stomak od M 😒
Probat cu se kontrolirat malo vise sta se tice vode, ali to kazem svaki misec za se zaboravim i pijemo ko luda i kad skuzim vec bude kasno 🤦 ovaj mjesec se pouzdam u temperaturu, nabavila sam toplomjer s 2 decimale 😁
Ne pisem cesto ali citam redovno pa upijam sve savjete ali tek sad kuzim koliko malo zapravo znam 🙈
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Hvala HOPEE valjda će muž biti više aktivniji 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 skupa sa svojom vojskom ehheheehehehe.
Da isto sam čula Jod da pomaže nekim ženama. Nisam baš sigurna jer nisam to probavala ali ima žena u RH koja te preparate proizvodi. Ako nekoga zanima mogu opet provjeriti?!
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
ODBROJAVANJE 5/2021
Danchy1009 - 06.05.2021. - ➕🥳
Kamilicaaa - 29.05.2021. - 2 dana kasni🤞🏻🤰🏼
ODBROJAVANJE 6/2021
Maybenewmom - 01.06.2021. -1 dan 🤞🏻🤰🏼
Zoi - 01.06.2021. - 1 dan 🤞🏻🤰🏼
DajanaT2106 - 02.06.2021. - 2 dana 🤞🏻🤰🏼
Eloise - 06.06.2021. - 6 dana 🤞🏻🤰🏼
Joli - 09.06.2021. - 9 dana 🤞🏻🤰🏼
Malala - 09.06.2021. - 9 dana 🤞🏻🤰🏼
mala96 - 10.06.2021 - 10 dana 🤞🏻🤰🏼
Emily - 11.06.2021. - 11 dana 🤞🏻🤰🏼
Garawa - 13.06.2021 - 13 dana 🤞🏻🤰🏼
Bella1985 - 21.06. - 21 dan🤞🏻🤰🏼
annboleyn - 26.06. - 26 dana 🤞🏻🤰🏼
Jelušićkaaa - 29.06.2021 - 29 dana 🤞🏻🤰🏼
Dame koje nisu prijavile datum/imaju neredovite cikluse
Anchy_23 - 🔙🔜
Sorgi - 🔙🔜
Tina25 - 🔙🔜
Pine - 🔙🔜
Tonia - 🔙🔜
Hope - 🔙🔜
DorisS - 🔙🔜
Simba - 🔙🔜
LISTA DRUGIH, NAMA TAKODER BITNIH DOGADAJA❤️
DajanaT2106 - 31.05. - nove pretrage
Bella1985 - 01.06. - spermiogram
Joli - 01.06. vadi prolaktin, progesteron i amh
04.06. konzultacije u vezi hormona
Doris - 07.06. pregled (brisevi, hormoni)
Hope - stigli brisevi - ureapl. - terapija - 06.07. ponavljanje briseva(18:15)
Bella 1985 - muz mora na Merkuru obaviti pretrage
Pine - stigli brisevi - ureapl. - terapija
Anchy - terapija djeluje, jajnici se ciste, treba jos uzimati terapiju
almoo9 - 09.06 pregled i savjetovanje u vezi ciklusa kod ginica i provjera jos nekih spolnih hormona
Jutro curke,citam vas i odgovaram kasnije! Sretan vam novi radni tjedaaan ☺️
Jelušićka drago mi je zbog tvoje male/ veliki pobjede i urednih ciklusa... Neka ti ova godišnjica bude najsretnija s jednim plusićem 🤩
MNM ja ga pijem, mislim i Lucky isto, nama je izregulirao cikluse... Znam za još slučajeva gdje je pomogao, jadrankina otopina se zove i imaš grupu na FB gdje možeš pronaći sve informacije zove se Jodirani - jadrankina otopina..
Tonia ima li napretka s ovulacijom?
Zoi kako tvoji dpo dani?
Anchy je li kod tebe code red? Danas ili sutra bi duphić trebao djelovati...
Svim curama želim divan tjedan 💜
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Hvala Joli 💋
Danas počinjem mjeriti temperaturu så nekim običnim digitalcrm på ako bude zezao nabavit cu pravi.
I da, grudi me boluckaju, sad ne znam kako vama to ide ali ja ni sama ne znam od kiretaže 💔 šta se dešava. Vjeruj da me od Oktobra do 10 dana prije početka ovog ciklusa ništa nije bolilo, nisam PMS imala uopste, grudi nadodju i to je to, da ne vidim krv ne bih znala da je stigla, a sada prije početka ovog sve se vratilo, i bol u grudima i stomak od M 😒
Da,nazalost nakon toga tijelo dobiva signale da se naglo mora preokrenuti i vratiti na staro sto je jako tesko. Ako ti je postala sluz gusca a prozirna ili bjelkasta i uz to izgleda kako da se moze rastegnuti,onda si u ovulacijskim satima..mozda ti stvarno ne odgovaraju trakice i trebas osjetljivije. Probaj pisnuti oko 13,14h jednu da vidimo 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji