Almoo9jako je teško reći po pvi starim i osušenim trakicama, najbolje je da si ih slikala nakon 10tak min od testiranja, ili da ih unosiš u Premom aplikaciju pa će ti ona odrediti otprilike prema broju kolika je vrijednost… Po ovim slikama 13 i 14 dan ciklusa pare tamnije pa onda kasnije opet svjetlije, to au trakice ovulgnost i one ne tamne npr. Kao plavi kinezi, manje su osjetljivosti i od plavih i od rozih… Tako da je moguće da ti je pik prošao… Iskreno ti prepiručamo ff aplikaciju o da unosiš bbt pa ćeš po temepraturi znati je li ti bila O…
Bella pokrili smo, pa ćemo sada vidjeti, i do sada smo pokrivali… 😂
Kamiliceee mislim da je udomljavanje nešto predivno i ne govorim samo o bebama nego i o djeci osnovnoškolskog uzradta, koja dobiju priliku doživjeti pravu obitelj, spoznati podržavanje, dobiti oslonac, bolji odgoj, obrazovanje i priliku za daljnji život. Kao i posvojenje, ali nažalost to je malo ipak teže….
MNM sretan ti rođendan…Jolihvala na odgovoru, tesko mi je pratiti po BT jer od 19-25 DC pijem utrogestan propisanom od strane ginica, a od njih raste temperatura. Vazno je da smo mm i ja pokrili sve dane, i idalje smo u akciji dok ne dodje m haha. Po UZV je sve okej nemam PCS jajnike, 9.6 planiram otici na pregled zbog ludih ciklusa i pored Utrica i da mi provjeri FSH opet jer Hope misli da je prevelik, pa eto sa srecom mi haha.
MNM Srecan rockas ❤️❤️
Želim ti što bolje vijesti s pregleda... I dok vi lijepo sve pokrivate, vjerujem da će sve biti dobro
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Almoo9jako je teško reći po pvi starim i osušenim trakicama, najbolje je da si ih slikala nakon 10tak min od testiranja, ili da ih unosiš u Premom aplikaciju pa će ti ona odrediti otprilike prema broju kolika je vrijednost… Po ovim slikama 13 i 14 dan ciklusa pare tamnije pa onda kasnije opet svjetlije, to au trakice ovulgnost i one ne tamne npr. Kao plavi kinezi, manje su osjetljivosti i od plavih i od rozih… Tako da je moguće da ti je pik prošao… Iskreno ti prepiručamo ff aplikaciju o da unosiš bbt pa ćeš po temepraturi znati je li ti bila O…
Kamiliceee mislim da je udomljavanje nešto predivno i ne govorim samo o bebama nego i o djeci osnovnoškolskog uzradta, koja dobiju priliku doživjeti pravu obitelj, spoznati podržavanje, dobiti oslonac, bolji odgoj, obrazovanje i priliku za daljnji život. Kao i posvojenje, ali nažalost to je malo ipak teže….
MNM sretan ti rođendan…Jolihvala na odgovoru, tesko mi je pratiti po BT jer od 19-25 DC pijem utrogestan propisanom od strane ginica, a od njih raste temperatura. Vazno je da smo mm i ja pokrili sve dane, i idalje smo u akciji dok ne dodje m haha. Po UZV je sve okej nemam PCS jajnike, 9.6 planiram otici na pregled zbog ludih ciklusa i pored Utrica i da mi provjeri FSH opet jer Hope misli da je prevelik, pa eto sa srecom mi haha.
MNM Srecan rockas ❤️❤️
Želim ti što bolje vijesti s pregleda… I dok vi lijepo sve pokrivate, vjerujem da će sve biti dobro
Hvala mnogo❤️ i MNM i tebi ❤️❤️
Danas sam cula za Femisan A kapi, pa cu se konsultivati i za konzumiranje istih.
MNM Srecan rockas ❤️❤️
Želim ti što bolje vijesti s pregleda… I dok vi lijepo sve pokrivate, vjerujem da će sve biti dobro
Danas sam cula za Femisan A kapi, pa cu se konsultivati i za konzumiranje istih.
Moja prijateljica je imala probleme s upalama itd. i puno su joj pomogli Femisan proizvodi. Također i folnu je dobro koristiti ja nju pijem i ponekad čaj vrkuta i macina trava čula sam da su jakooo dobri pa vidjet ćemo 😂😂😂😂.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Almoo9 ja sam te trakice koristila jedan mjesec
Evo slika mog pika pa se nadam da će ti pomoći
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
HOPE procurilaaa sam
Piši za ne dobiti 29.6
Tada nam je godišnjica nadam se da ce nam 6 mjesec svima biti bolji od ovoga. I da ce nam to biti naaaajljeepši poklon 💋
Ako ništa drago mi je da mi je uredan menzes i poklapa se ova lutealna faza sa pikom od prije 14 dana. 😁
U nove pobjede eee 💪💪💪
Almoo9 ja sam te trakice koristila jedan mjesec
Evo slika mog pika pa se nadam da će ti pomoći
Hvala mnogoo, eto meni još nije došla O, a 17 DC bit će nadam se ovih dana 🤞 Hvala vam curke. Probati cu i Femisan A ako ne uspije ovaj ciklus, pokusala sam macinu travu ali kako god napravim ona gorka, vrkuta mi je super❤️✔️
MNM Srecan rockas ❤️❤️
Samo da uletim i dam ti savjet da uzmes Aqua femina kapi, imas na fejsu stranicu Priroda u bocicama. Meni je to dovelo anovulatorne i duuuuge cikluse u red koliko toliko, a puno je isplativije vjeruj mi 😉 ista stvar kao i Femisan A, mozda jos pobeka travica vise, ali ja ih vise ne pustam nikad.
Pokoja travica vise 🙄 mobitel… 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Aa hvala mnogoo, baš mi znači ova pomoć, ne znam više šta da radim. U društvu slabo ko razumije, a kad mi kažu opusti se i bit će dodje mi da joj zapucam glavu o zid 😂
lucky, čitam baš o tim kapima, no ne znam da li su za mene. Meni cu ciklusi manje više ok. Jel imaš nekakav recept baš ciljano za ostat T?😂
ne znam da li da uzmem samo vrkuta kapi ili pak to?
inače, jesi malo došla k sebi?🙂
👩33g
👨42g
👦4g
Garawa na listi si! Lijepo ti je pala tempica, nadamo se da ce iducih dana ici gore
Joli bilo je za ocekivati da ce oznaciti jedan od ta dva dana kao dan O, ja sam znala imati po 4 dana tako ravnu liniju pa bi mi oznacio O, to je sasvim normalno
Bella1985 tebi se bas posteno smrdao ovaj ciklus kao i meni, al ja pretpostavljam da je meni uzrok antibiotik, a nemam pojma sto bi kod tebe moglo biti uzrok ako nije T. Bas cudna situacija, pratim te!
almoo9 obzirom da imas neredovite cikluse nekad moze biti O iza 20DC, nekad oko 15DC, zavisi kako kada, to i je problem tih neredovitih ciklusa i jedino sto mozes je pratiti fizicke simptome kao sto je iscjedak pa da znas u kojoj si fazi ciklusa, jesu plodni dani ili ne pa se onda ravnati po tome da piskis. A druga stvar koju sam primijetila da si piskila u 06:00 i 08:00 ujutro. To ti je PUNO prerano jer ti onda LH nije dominantan, osim ako si tik pred O i ulovis pik, onda ima sanse da trakica bude tamna ujutro, a ovako ce ti uvijek biti svjetla. Za pocetak probaj pratiti fizicke znakove, ne bi bilo lose ni da krenes pratiti bazalnu temp da vidimo jel uopce kod tebe i dolazi do ovulacije i nikako nemoj piskiti tako rano dok tek lovis pik. VIdim da imas terapiju utrogestanom. To ti ne smeta mjerenju bazalne temperature jer je to progesteron koji dobivas kao dodatnu terapiju da podrzi trudnocu ukoliko do nje dode. Posto imas nizi progesteron,bazalna bi se namucla dok ocita skok, ali utrogestan ti tu svejedno pomaze i dapace, samo ti BBT moze jos i pomoci u snalazenju oko svega jer nakon par ciklusa mozemo otkriti po tempici unaprijed kada bi ti mogla doci ovulacija i kad bi mogla piskiti da ne potrosis toliko puno trakica u jednom ciklusu
Sortiraj odgovore
Najstariji