Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Svibanj 2021. 07:07

Joli 🌼

Hope preuzela si listu, nije bilo bolje osobe da rastereti našu Lucky… 🙃 Vidim tempica je čak i u prvim dc išla visoko, a nema 10 dana si mi se žalila da si hladnokrvna… 😂😂

Al to je najvece zbunjivanje svih vremena. Hladna sam ko zmija u prvim danima ciklusa,zato ne znam koji vrag je bilo s onim krvarenjem,al posto mi je privatnica rekla da je to menstruacija,ostavila sam tako da stoji pa lako ja to preriktam ako bas bas procurim za 2 tjedna 😂

28. Svibanj 2021. 07:08

Joli 🌼

Hope preuzela si listu, nije bilo bolje osobe da rastereti našu Lucky… 🙃 Vidim tempica je čak i u prvim dc išla visoko, a nema 10 dana si mi se žalila da si hladnokrvna… 😂😂

Sto se liste tice,svi ste me gurali,a nitko se nije javio pa sam ja danas 😂 ali ako netko zeli preuzeti umjesto mene,moze 😎

Joli 🌟
    28. Svibanj 2021. 07:08

Bella, vidim da je pala tempica, baš mi je žao...
    Hope  da, da čekamo potvrdu... Nakupovala sam se kineza, spremno čekam dpo dane 🤩

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Tonia♥️
    28. Svibanj 2021. 07:09

Jutrooo 
    Hope ubila 😍❤️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Garawa¤
    28. Svibanj 2021. 07:15

maybenewmom

Hopeoprosti nisam bila tu pa si morala čekati odg
    umjetna oplodnja je medicinski postupak potpomognute oplodnje jajne stanice, transfer oplođenih zametaka u maternicu, implantacija i razvitak trudnoće. Postoji oko dvadeset tehnika. Nisam se htjela nastavljati na temu ali si me pitala 🤣🤣🤣🤣. To je malo bezveze porediti s LH trakicama jer na kraju se opet sexamo (prirodno). Ja zaista ali zaista ne znam što je to problem što to neko bi netko ne.

Nikakav problem što netko bi netko ne bi. 
    Evo ja sam dobila preporuku za MPO i lomim se već danima.. 
    Ne lomim se jer smatram da je to umjetno (katastrofa uopće to nazvati tako ako uzmemo u obzir u kojem smo stoljeću i koliko smo informirani 🤦‍♀️) 
    Lomim se jer ne znam da li imam snage prolaziti kroz cijeli proces.. divim se ženama što im je Bog dao toliku snagu za to sve..
    Kada kažemo u Božje ruke.. pa kako bude.. 
    Nadam se da će i u meni se probuditi ista ta snaga koje druge imaju..da ću se i ja odlučiti za taj put. 
    Žene koje su bile dovoljno snažne o hrabre nagrađene su sa svojim bebicama i smatram da nemaš nikakvo pravo da budeš tvrdoglava  i neuko tepeš nešto svoje..u krajnjem slučaju nitko te nije napao jer ti to ne želiš.. daj Bože da ne moraš.. tako da 🤐 molim te.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

28. Svibanj 2021. 07:18

Tonia <3

JutroooHopeubila 😍❤️

Ooo pa cekaj tek kad ulovimo tvoj pik i kada ubijem s dodavanjem tebe na listu do plusica,auuuu zenoooo 🔜💃🏻🤞🏻😎 kako stojimo s time? Kad piskis? 🙈

Garawa¤
    28. Svibanj 2021. 07:18

Dobro jutro cure..
    Hope jel budeš ti betu išla vaditi? Kakvi su testovi danas?
    Joli još jedna tempica i eto CL 🥰
    Ne mogu sve pohvatati preko moba..da svima komentiram..kratka pamet ovih dana.. 🤦‍♀️
    Jelušićka jesi ti piškila jutros? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

28. Svibanj 2021. 07:23

Garawa

Dobro jutro cure..
    Jolijoš jedna tempica i eto CL 🥰
    Ne mogu sve pohvatati preko moba..da svima komentiram..kratka pamet ovih dana.. 🤦‍♀️

Taman sam tebe krenula pitati jesi imala jos kakvih senzacija osim iscjetka jer vidim da je tempica skocila a sad jel ce sutra na dan O past ili je to bilo jucer,nemogu dokucit jer imam na grafu premalo informacija 😂 sto se bete tice,necu ic izvadit jer kontam u minusu sam do place i prevelikom,jos i to bit ce mi zao ako ispadne negativna zbog novaca,a i bit ce mi zao ako ispadne pozitivna a preniska,pa onda...nekako mislim,neka priroda odradi svoje ako i je bilo nesto,ako nista s te strane nemam puno vecih kalvarija i imam jos donekle srece da se sve samo ocisti..mislila sam mozda eventualno ic vadit progesteron da vidim da mozda nije bila druga O,al to cu jos vidjeti 😂 

Jelušićkaa
    28. Svibanj 2021. 07:24

Garawa

Dobro jutro cure..
    Jolijoš jedna tempica i eto CL 🥰

Ej jutro
    Piškila sam jučer na 11 DPO nema ništa 😂 ako mi zakasni tek cu onda drugi put pišnit mada imam sve simptome za dobiti. 
    Jutros razmišljam zadnja 3 mjeseca hvatam pik na trakicama poslije toga ravno 14 - 15 dana dobijem, bole me grudi.. To je za mene čudo neviđeno. Dok nisam sredila pravo sve hormone to nikad ništa nisam imala. Sve je bilo ne redovito od menzesa do svih ti standardnih simptoma. 
    Sve to mi je uspjeh i kad razmislim malo po malo doci ce i 😇

Tonia♥️
    28. Svibanj 2021. 07:27

Hope piškila vec sad odmah ujutro, čisto da vidim stanje...tamnija je nego inače skroz ujutro... Skuzila sam da mi je Lh najjači tamo oko 14h... Budem danas opet tad piškila pa ćemo vidjet kak će se trakica ponašati 🤞
    Garawa bravo za komentar 👏👏👏

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.