Bella drago mi je da je seka ok...nadam se da će sve biti dobro, ti si joj najveća podrška <3
Hope držim fige da bude danas, taman da zabetoniramo ovaj lijepi slobodan vikend i nedjelju na godišnjicu :D ovaj tvoj cijeli ciklus je kaos, od toga da smo bile uvjerene da si trudna, do bakterije, do tih trakica do krvarenje djizs
Garawa nepravilni su mi dosta ciklusi, evo prošli mj ovulirao desni i lijepo ciklus trajao 31.dan, sada desni koji je policističan i on uvijek zajebava, zadnji put mi ovulirao na 51.dc
Jelušićka naravno da će doći, sve je ovo baš lijepo ps-u..primit će se sigurno uskoro
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
ZOi dobra strana je kaj je O lijepo došla na vrijeme i ciklus će taman trajati kako treba, to je već napredak :)
Ja imam strategiju, ovak, ako na ovoj O nis ne napravimo(kad ona ona dođe) i na idućoj niš, onda idem u 7.mj po Letrozol :/
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Jutro svima! Rekla sam da necu vise na tu temu, ali imam PMS pa moram! 😤🤯🤯😅😅😅😅
Draga Simba, rekli smo da svatko ima pravo na svoje mišljenje. Okej, nismo znale da je potpomognuta/umjetna tabu tema, pa nismo trebale pisati svoje mišljenje. Ali, jedno je reci: ja sam protiv toga, osudjujem one koje to rade itd. i reci: nemam ništa protiv toga, tko voli nek izvoli, ali ja to ne bi.
Znaci, ako se ne smije osudjivati one koje to zele, zasto se ima pravo osudjivati one koje ne zele? 🤷🏼♀️
A ono zasto opet pisem je taj razlog sto si napisala da one koje se ne odluce na potpomognutu/umjetnu, ne zele dijete, nego ga zele zbog okoline 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ to ne može bit dalje od istine. I to je osudjivanje. To je isto da ja sad kazem: one koje idu na potpomognutu su ocajne da imaju dijete jer im zivot nema smisla bez djece, zele da ih dijete upotpuniti, zele sacuvati brak itd. Sto je opet daleko od istine. Mozda stvarno ima zena koje imaju djecu zbog okoline, ali napisati da netko tko ne ide na potpomognutu zapravo zeli dijete samo zbog okoline je nonsens. 👎
Ja osobno da sam htjela zbog okoline, imala bi dijete prije 15-20 godina. Nisam, jer sam cekala da ja budem spremna, i da nadjem pravog muškarca za mene. I da zelim s njim dijete. A, razlog zasto ne bi potpomognutu nije jer imam nesto protiv toga, nego ne zelim prolaziti kroz to. Pogotovo u ovim godinama. Ako se desi, desi. Kompletna sam osoba i bez djeteta, i ne zelim nista u zivotu forsirati. To mi je isto kao da zelim dobiti posao preko veze. Ako ne ide prirodno, ocito mi nije sudjeno. Ja to tako gledam. 🤷🏼♀️
Eto opet ponavljam, nije mi namjera se svadjati, nisam taj tip. Ali sam imala potrebu ti odgovoriti na tvoj komentar. Nitko od nas ne zna sto netko prolazi. Pogotovo na internetu, gdje smo anonimni. Zato malo vise tolerancije ne bi skodilo. 😊Ja podržavam sve zene koje idu na potpomognutu jer to zele, i svaka im čast. Isto ocekujem da se mene podržava u mojoj odluci, a ne da me se osudjuje. Eto. 😊
A sad, vikend! 🌊🌅🏖️Veliki pozdrav svima! 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Jutro svima! Rekla sam da necu vise na tu temu, ali imam PMS pa moram! 😤🤯🤯😅😅😅😅
Draga Simba, rekli smo da svatko ima pravo na svoje mišljenje. Okej, nismo znale da je potpomognuta/umjetna tabu tema, pa nismo trebale pisati svoje mišljenje. Ali, jedno je reci: ja sam protiv toga, osudjujem one koje to rade itd. i reci: nemam ništa protiv toga, tko voli nek izvoli, ali ja to ne bi.
Znaci, ako se ne smije osudjivati one koje to zele, zasto se ima pravo osudjivati one koje ne zele? 🤷🏼♀️
A ono zasto opet pisem je taj razlog sto si napisala da one koje se ne odluce na potpomognutu/umjetnu, ne zele dijete, nego ga zele zbog okoline 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ to ne može bit dalje od istine. I to je osudjivanje. To je isto da ja sad kazem: one koje idu na potpomognutu su ocajne da imaju dijete jer im zivot nema smisla bez djece, zele da ih dijete upotpuniti, zele sacuvati brak itd. Sto je opet daleko od istine. Mozda stvarno ima zena koje imaju djecu zbog okoline, ali napisati da netko tko ne ide na potpomognutu zapravo zeli dijete samo zbog okoline je nonsens. 👎
Ja osobno da sam htjela zbog okoline, imala bi dijete prije 15-20 godina. Nisam, jer sam cekala da ja budem spremna, i da nadjem pravog muškarca za mene. I da zelim s njim dijete. A, razlog zasto ne bi potpomognutu nije jer imam nesto protiv toga, nego ne zelim prolaziti kroz to. Pogotovo u ovim godinama. Ako se desi, desi. Kompletna sam osoba i bez djeteta, i ne zelim nista u zivotu forsirati. To mi je isto kao da zelim dobiti posao preko veze. Ako ne ide prirodno, ocito mi nije sudjeno. Ja to tako gledam. 🤷🏼♀️
Eto opet ponavljam, nije mi namjera se svadjati, nisam taj tip. Ali sam imala potrebu ti odgovoriti na tvoj komentar. Nitko od nas ne zna sto netko prolazi. Pogotovo na internetu, gdje smo anonimni. Zato malo vise tolerancije ne bi skodilo. 😊Ja podržavam sve zene koje idu na potpomognutu jer to zele, i svaka im čast. Isto ocekujem da se mene podržava u mojoj odluci, a ne da me se osudjuje. Eto. 😊
A sad, vikend! 🌊🌅🏖️Veliki pozdrav svima! 🤗
Sve super.. pitat ću te za 3 godine ukoliko se ne dogodi prirodno.. ugodan vikend.. 🤗
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Garawa ja sam zena od riječi, nisam balavica da mijenjam misljenja svako drugi dan. 😉 Uostalom, imam problema sa zdravljem, pa necu sebe muciti dodatno. Ako ne bude prirodnim putem do 40-te, zatvaram butigu. 😆 I tebi ugodan vikend! 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Tonia da, znam kada mogu očekivati mengu i meni je to već veliki uspjeh u ciklusu.
idući mjesec opet nastupa lijevi jajnik, koji me zajebava kao tebe desni
ali nadam se da će biti okej, idem i na godišnji i tak, opustit ću se maksimalno pa kako bude
_
Ovaj mjesec je totalno podbacio, idući mjesec smo trudne i idemo u proljetne bebice, nema druge.
Kamilica pogriješila si temu na forumu očito
Sorry ali javljaš se na forum gdje su se okupile žene koje se bore kao lavice da dobiju dijete jer im je to najveća želja.. Kao što vidiš, dugo smo tu, borimo se protiv zdravstvenih problema koje imamo. I ti upadneš s pričom da ti je svejedno hoćeš li imati dijete ili ne. Super za tebe, ali se hvališ na krivom mjestu.
MPO nije tabu tema, nego smo mi sve svjesne da je to za nas idući korak. I prihvaćamo taj izazov na svome putu da dobijemo bebu.
Garawa ja samzena od riječi, nisam balavica da mijenjam misljenja svako drugi dan. 😉 Uostalom, imam problema sa zdravljem, pa necu sebe muciti dodatno. Ako ne bude prirodnim putem do 40-te, zatvaram butigu. 😆 I tebi ugodan vikend! 🤗
Oprosti ali zvučiš kao balavica..jer bez obzira na godine nisi naučila da u životu nikada ne treba reći nikad.. ali dobro.. svatko ima svoje mišljenje i ja ga poštujem. I ja sam rekla prije 5 godina nema šanse..imam djecu..ispunjena sam u svim segmentima života..onda se dogodila ta biokemijska nakon koje sam shvatila koliko uistinu želim to malo klupko.. ne zato da učvrstim brak ili što ste već navele...mislim da su razlozi nebitni, poanta je u tome da se stavovi mogu promijeniti.
Upoznala sam dosta ja bih rekla sebičnih osoba.. baš kada su djeca u pitanju..stavljaju sebe na prvo mjesto..i samo, ja, ja ,ja.. bez obzira na to što partner želi.. slažem se da treba prvo voljeti sebe..i biti si na prvom mjestu..ali ja bih osobno okrenula planine kako bih usrećila svog partnera i imala krunu te naše ljubavi u naručju isto tako i on za mene..
nemoj se osjećati prozvanom..nema ovo veze s tobom..ali tvoj stav me podsjetio na neke osobe iz moje okoline.. koje ne vide koliko druga strana nešto želi ali iz ljubavi prema njima šute.. ne osvrćem se ovdje na parove koji su dali sve od sebe i nisu uspjeli..nego baš na to..zatvorena butiga bez da su se sve opcije iscrpile..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Zoe bravooo, uzela si mi riječ iz usta... Ako se ne varam, ovo odjeljenje foruma se zove "želim dijete", i tu su žene koje zaista žele dijete i bore se za to. Ako tebi opcija da li ćeš imati dijete u životu ili ne, nije toliko bitna, definitivno fulana tema.
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi