Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Svibanj 2021. 11:26

eloise

Jutro curee,
    ja sam bila malo odsutna, isli smo na tecaj plesa jucer… i jako mi je to trebalo, da se malo maknem iz rutine i relacije kuca posao 😊 i sad jedva cekam iduce sate… jos ne plesemo klasicni ples, vec bachatu, al basic, ne onu senzualnu… od uzbudenja nisam mogla zaspat 😂
    Kak ste vi? nisam uspjela sve popratit i popamtit..
    Ima kakvih novosti, pregleda, testova?
    Hope nemam nikakvih simptomcica, lijevi jajnik me malo boli i napuhana sam ko zaba, al tak mi je inace u pmsu, al danas je tek 7 dpo… kak si ti? sori ak si vec negdje napisala, a ja nisam zapamtila, jel bila ono M prije 2 dana?

Ali lijepo ti je pala tempica vidim 🤗🤞🏻 Ma da evo,nekakav spoting sam imala i nasla sluz nalik na egg da se rasteze samo sto je bila izmjesana sa smeckastom krvlju tako da..vidjet cu za 2 tjedna jel ovo stvarno bila M ili mozda druga ovulacija,rijesit cemo taj misterij uskoro 😂😂

simba
    28. Svibanj 2021. 11:48

Kamilica ♥️

Jutro svima! Rekla sam da necu vise na tu temu, ali imam PMS pa moram! 😤🤯🤯😅😅😅😅

Draga Simba, rekli smo da svatko ima pravo na svoje mišljenje. Okej, nismo znale da je potpomognuta/umjetna tabu tema, pa nismo trebale pisati svoje mišljenje. Ali, jedno je reci: ja sam protiv toga, osudjujem one koje to rade itd. i reci: nemam ništa protiv toga, tko voli nek izvoli, ali ja to ne bi.
    Znaci, ako se ne smije osudjivati one koje to zele, zasto se ima pravo osudjivati one koje ne zele? 🤷🏼‍♀️

A ono zasto opet pisem je taj razlog sto si napisala da one koje se ne odluce na potpomognutu/umjetnu, ne zele dijete, nego ga zele zbog okoline 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ to ne može bit dalje od istine. I to je osudjivanje. To je isto da ja sad kazem: one koje idu na potpomognutu su ocajne da imaju dijete jer im zivot nema smisla bez djece, zele da ih dijete upotpuniti, zele sacuvati brak itd. Sto je opet daleko od istine. Mozda stvarno ima zena koje imaju djecu zbog okoline, ali napisati da netko tko ne ide na potpomognutu zapravo zeli dijete samo zbog okoline je nonsens. 👎

Ja osobno da sam htjela zbog okoline, imala bi dijete prije 15-20 godina. Nisam, jer sam cekala da ja budem spremna, i da nadjem pravog muškarca za mene. I da zelim s njim dijete. A, razlog zasto ne bi potpomognutu nije jer imam nesto protiv toga, nego ne zelim prolaziti kroz to. Pogotovo u ovim godinama. Ako se desi, desi. Kompletna sam osoba i bez djeteta, i ne zelim nista u zivotu forsirati. To mi je isto kao da zelim dobiti posao preko veze. Ako ne ide prirodno, ocito mi nije sudjeno. Ja to tako gledam. 🤷🏼‍♀️

Eto opet ponavljam, nije mi namjera se svadjati, nisam taj tip. Ali sam imala potrebu ti odgovoriti na tvoj komentar. Nitko od nas ne zna sto netko prolazi. Pogotovo na internetu, gdje smo anonimni. Zato malo vise tolerancije ne bi skodilo. 😊Ja podržavam sve zene koje idu na potpomognutu jer to zele, i svaka im čast. Isto ocekujem da se mene podržava u mojoj odluci, a ne da me se osudjuje. Eto. 😊

A sad, vikend! 🌊🌅🏖️Veliki pozdrav svima! 🤗

Zbilja nisi shvatila da je onaj drugi dio posta sarkastičan?😂 Kompletne osobe u tvojim godiama bi svakako trebale znati da nikad ne treba reći NIKAD! 

👩33g
    👨42g
    👦4g

Garawa¤
    28. Svibanj 2021. 11:49

Kamilice to što je reakcija bila takva s naše strane nije do nas.. nego do napisanog.. mislim da smo sve do zadnje ti željele objasniti, svaka na svoj način, da treba biti otvorenog uma i shvatiti da za ništa u životu ne možeš reći nikada.. 
    Pokušavate kratko vrijeme i nije nama drugima lako čitati nekakve izjave i stavove a znamo što smo prošle i koliko smo suza isplakale.. 
    Ako ti se plače plači.. hormoni rade svoje.. bit će ti kasnije lakše..ali suosjećanje za takve suze nemoj makar s moje strane očekivati...malo ohladi, prošetaj.. bit će ti lakše.. 
    Nitko je želi da se makneš nego da pokažeš možda malo više takta u svojim izjavama.
    99% nas oplače svaki ciklus.. obriše suze i guramo dalje..

Ja odoh sada piškati da vidim da nije peak slučajno 🤞
    Hopsali na rano jutro..za dobro jutro..i ostali ostatak dana u krevetu 😂ma milina.. još da ne moram poslijepodne na posao..već ovako valjati se po krevetu cijeli dan..

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Tonia♥️
    28. Svibanj 2021. 12:07

Garawa držim fige da je pik i da ćete još koji dan pokriti :)) Ajde da barem tebe pratim, već sam sve cure sa O ispratila 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

maybenewmom
    28. Svibanj 2021. 14:18

simba

Pine 🌲❄

maybenewmom

Lucky baš mi je žao da te sve to pogađa i umara. Ja iz svoga primjera mogu dati savjet meni je tako vec nekih 4 god sa prestancima razmisljanja o djeci zbog nekih drugi stvari. Također sam jako mlada ostala bez jednog jajnika tek se bila udala kada je trebalo mi biti najljepše,nama katastrofa. Moj savjet vam je opustite se i uživajte u braku maksimalno svaki dan. Znam da može biti teško i ne razmišljamo svi isto i ja kao i svaka žena bih željela to čudo ali prvenstevno sam se udala jer volim. Žene opustite se i se bitno je da ste sve voljene kako god, a ostalo šta život donese donese. Ne bih nikada pomislila o umjetnoj,nisam protiv svako radi šta ga je volja,ali meni ako se desi bit će iz ljubavi ili ćemo nas dvoje sami životom koračati. Možda sam dosadna ovim postom ali mi je žao koliko se mučite ne mogu ni zamisliti koliko ste suza prolile. Ali doći će sve u svoje vrijeme. Voljela bi nekada svoju energiju na druge prenijeti da se osjećaju bolje.

I oprosti ali ne razumijem sto mislis pod tim da ce ti se desit iz ljubavi? Sta mislis da bebe nastale potpomognutom oplodnjom nisu bebe ljubavi nego 'dijete iz epruvete' (jos jedan izraz koji ne mogu smisliti?). Jos jednom oprosti ali upravo takve bebe su nastale iz beskrajne pozrtvovnosti i truda i bezuvjetne želje, molim te sljedeći put se raspitaj o postupcima i sto oni podrazumijevaju prije nego na ovakvim temama izrazis takvo misljenje.

upravo to!! i kad netko tko pokušava tek jedan mjesec napiše tako šta, ja se samo nasmijem!😂 mislim bez uvrede, to tako bedasto pisati. Pa svaka od nas pokušava prvo iz ljubavi, kao opušteno, pa kad ne ide, kreneš radit pretrage, i ako se ustanovi problem, a želite dijete da ga volite i odgajate u LJUBAVI 😁jbg, stisneš zube i ideš na potpomognutu ili umjetnu, kako tko voli.😁 Tako ja isto mogu reći, da žene koje unaprijed odustanu i ne pokušavaju tim putem, zapravo nikad nisu htjele istinski dijete zbog sebe, nego okoline..😏

Kada netko pokušava 1.mjesec? Kako nekulturno! Sad se baš tu osjećam jako uvjeđeno ovo je katastrofaaa. Poslije tumora muka operacija svake pm 4 god pokušavamo,zadnju god počela sam pratiti lh trakice i ostalo. Tako da bolje bi bilo
     učiti prihvatiti Dr mišljenja tj.nije čak ni mišljenje već moje želje ali džaba Balkan smo! Da i dosta sam toga čitala o "potpomognutoj"dodatno šta sam sve prošla ne bi ni fizički ni psihički bila spremna! 

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

• kokolo28
    28. Svibanj 2021. 14:46

Tonia ja se nadam da bu i nama tak, malo odcagamo i micemo se s podija 😊 i navijam za tvoju O, nek dode sto prije 🤞
    Zoi a jebemu miseka 😔 al znam kak ti je, svaki put kad vidim negativan test il kad dode M potonu mi sve lade... al ovaj 6.mj mora bit dobitan, drzim figeeee 🤞❤️
    Hope joooj ak je bila O drzim fige da bude plusic kroz 2 tj 😊, a ak je M onda drzim fige da O brzo dode... u svakom slucaju drzim fige 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Bonii
    28. Svibanj 2021. 17:22

Evo par dana pratim vase grafikone i taman kad se ponadam da kuzim naletim na neki sad 10 krivulja 🙈😂 
    Tri dana mjerim temperaturu i zadnji dan mi je M iii ne mogu docekat O. I naravno kao i svaki mjesec kazem muzu moramo pokrit sve dane, bar svako drugi.. i onda dode do O obavimo to i poslje se ne poznajemo 😂😂😂😂 bas mi bude smjesno to, nekako pokrivamo vise manje okej dane koji nisu kljucni al ove bitne izbjegajemo kontakt ocima 😂😂😂

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

simba
    28. Svibanj 2021. 18:18

majby, To se uopće nije odnosilo na tebe! Gdje tebi u potpisu piše da pokušavate tek jedan mj? Ne vrijeđaj se đabe!

Naravno da svatko ima svoje mišljenje o svemu. I svatko je za sebe u pravo. Ali kad netko piše SRANJA poput desit će se iz ljubavi i bla bla, točno mi dođe da se ispovračam!! Toliko žena je tu sa raznim dijagnozama koje se očajnički bore za bebu, točno im ta izjava dođe kao šamar. Bit će, da ukoliko vama neuspije, da vam je ljubav na tankoj niti.😂😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    28. Svibanj 2021. 18:19

ups, ošlo sve boldano, sory!🙂

👩33g
    👨42g
    👦4g

maybenewmom
    28. Svibanj 2021. 18:25

simba

majby,To se uopće nije odnosilo na tebe! Gdje tebi u potpisu piše da pokušavate tek jedan mj? Ne vrijeđaj se đabe!

Naravno da svatko ima svoje mišljenje o svemu. I svatko je za sebe u pravo. Ali kad netko piše SRANJA poput desit će se iz ljubavi i bla bla, točno mi dođe da se ispovračam!! Toliko žena je tu sa raznim dijagnozama koje se očajnički bore za bebu, točno im ta izjava dođe kao šamar. Bit će, da ukoliko vama neuspije, da vam je ljubav na 

Ali ne možemo mi svakom suze brisant sorry.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.