Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Svibanj 2021. 07:30

Tonia <3

Hopepiškila vec sad odmah ujutro, čisto da vidim stanje…tamnija je nego inače skroz ujutro… Skuzila sam da mi je Lh najjači tamo oko 14h… Budem danas opet tad piškila pa ćemo vidjet kak će se trakica ponašati 🤞
    Garawabravo za komentar 👏👏👏

Jeeeeeej 🥳🥳🥳 jedva cekam da te dodam u odbrojavanje ☺️☺️ Meni tempica bila u 5:20 36,23 al sam zaspala s redovitim budenjem zbog hrkanja muza i onda se scimala prije alarma pa je bila 35.99 🙄 oznacila sam sleep deprived jer ne znam sto je istina al jos cu umocit jednu turu danas,ako posvjetle a iducih dana poraste tempica,mozda i odem progesteron izvadit da iskljucim mogucnost druge O u istom ciklusu 🤷‍♀️

28. Svibanj 2021. 07:32

Jelušićkaa

Garawa

Dobro jutro cure..
    Hope jel budeš ti betu išla vaditi? Kakvi su testovi danas?
    Jolijoš jedna tempica i eto CL 🥰
    Ne mogu sve pohvatati preko moba..da svima komentiram..kratka pamet ovih dana.. 🤦‍♀️
    Jelušićka jesi ti piškila jutros?

Ej jutro
    Piškila sam jučer na 11 DPO nema ništa 😂 ako mi zakasni tek cu onda drugi put pišnit mada imam sve simptome za dobiti.
    Jutros razmišljam zadnja 3 mjeseca hvatam pik na trakicama poslije toga ravno 14 - 15 dana dobijem, bole me grudi.. To je za mene čudo neviđeno. Dok nisam sredila pravo sve hormone to nikad ništa nisam imala. Sve je bilo ne redovito od menzesa do svih ti standardnih simptoma.
    Sve to mi je uspjeh i kad razmislim malo po malo doci ce i 😇

To je ona skolska lutealnja faza 13,14 dana ovisi o vremenu kad je bio pik. Ako se ovulacija dogodi oko 1,2 ujutro pa kao procuris 14.-ti dan normalno je da ce graf to racunati kao lutealnu od 13 al sve su to neke sitnice di se ne moze znat pravo vrijeme ovulacije,tako da je to skroz okej kod tebe. Bit ce beba,samo se treba malo potruditi da se dode do toga,kao i za sve drugo sto valja u zivotu 🤞🏻💪🏻☺️☺️☺️

Joli 🌟
    28. Svibanj 2021. 07:37

Tonia čitam da su trakice počele tamniti... 🥳 Ajme javi nam kakve će biti trakica u 14,00 sati....  🤞🤞
    Garawa super ti je komentar... Sretno s donošenjem te bitne odluke... 😊... Da, da još sutra i mogao bi ff nešto označiti... 🤭

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Garawa¤
    28. Svibanj 2021. 07:38

Hope sve razumijem, zbilja čudan ciklus.. ni sama ne bi znala čemu se nadati.. 🤞 da uskoro stanje se ustabili..
    Jelušićka i sama znaš da dok ne dođe M ima šanse..svi bi mi + na 10dpo već ali nismo svi isti što se i vidi po rasponima bete od do 🤪
    Tonia jesu tvoji ciklusi i inače tako dugi.. ja bi se pogubila  u tome svemu.. pogotovo ovako nestrpljiva..🚛 testova mi ne bi bio dovoljan.. 
    Kod mene su trakice već drugi dan pozitivne https://ibb.co/4VgrSbY ali to nije peak kakav zna biti.. ponoviti ću popodne i jednu navečer..ako ne bude peaka..onda će biti tek sutra.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

28. Svibanj 2021. 07:43

Garawa

Hopesve razumijem, zbilja čudan ciklus.. ni sama ne bi znala čemu se nadati.. 🤞 da uskoro stanje se ustabili..
    Jelušićka i sama znaš da dok ne dođe M ima šanse..svi bi mi + na 10dpo već ali nismo svi isti što se i vidi po rasponima bete od do 🤪
    Toniajesu tvoji ciklusi i inače tako dugi.. ja bi se pogubila u tome svemu.. pogotovo ovako nestrpljiva..🚛 testova mi ne bi bio dovoljan..
    Kod mene su trakice već drugi dan pozitivne https://ibb.co/4VgrSbY ali to nije peak kakav zna biti.. ponoviti ću popodne i jednu navečer..ako ne bude peaka..onda će biti tek sutra..

Nadam se da hoce 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ti bi sad trebala za par sati ponoviti trakicu jer ako ti je pik ujutro,do noci moze posvjetliti to,a kao sto rekoh,sutra bi mogla imat pad tempice i O 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙊🙈

28. Svibanj 2021. 08:10

Jutro drage ženice! 
    Joli danas nam je petak!!  nek smo dočekali, čekamo sada s tobom visoke dpo dane za piš piš
    Bella nadam se da će sa sekom sve biti u redu, i držim fige za tebe, da skupa budete trudne, baš bi lijepo bilo kada su muž i žena tim i na istoj strani, nema tu prepreke koja se ne može prijeći i cilja koji se ne može ostvariti. bit ćee! čekamo spermio sada.
    Jelušićka žao mi je, sada taman par dana da se sabereš i idemo ispočetka.
    Hope super ti stoji vođenje liste
    Tonia njušim tvoj pik, danas sutra napokon!! 
    _
    Evo i moj update. Ja sam danas na 10 dpo popiškila tri snješkića, piškit ću još sutra da potvrdim da nije ništa i da se pripremim za novi ciklus. 
    Smišljam strategiju za dalje, i tražim pozitivne strane ne-trudnoće za počekat ću se sutra napit na fešti

Jelušićkaa
    28. Svibanj 2021. 08:17

Hope ♾

Jelušićkaa

Garawa

Dobro jutro cure..
    Hope jel budeš ti betu išla vaditi? Kakvi su testovi danas?
    Jolijoš jedna tempica i eto CL 🥰
    Ne mogu sve pohvatati preko moba..da svima komentiram..kratka pamet ovih dana.. 🤦‍♀️
    Jelušićka jesi ti piškila jutros?

Ej jutro
    Piškila sam jučer na 11 DPO nema ništa 😂 ako mi zakasni tek cu onda drugi put pišnit mada imam sve simptome za dobiti.
    Jutros razmišljam zadnja 3 mjeseca hvatam pik na trakicama poslije toga ravno 14 - 15 dana dobijem, bole me grudi.. To je za mene čudo neviđeno. Dok nisam sredila pravo sve hormone to nikad ništa nisam imala. Sve je bilo ne redovito od menzesa do svih ti standardnih simptoma.
    Sve to mi je uspjeh i kad razmislim malo po malo doci ce i 😇

To je ona skolska lutealnja faza 13,14 dana ovisi o vremenu kad je bio pik. Ako se ovulacija dogodi oko 1,2 ujutro pa kao procuris 14.-ti dan normalno je da ce graf to racunati kao lutealnu od 13 al sve su to neke sitnice di se ne moze znat pravo vrijeme ovulacije,tako da je to skroz okej kod tebe. Bit ce beba,samo se treba malo potruditi da se dode do toga,kao i za sve drugo sto valja u zivotu 🤞🏻💪🏻☺️☺️☺️

Baš tako. Ali s obzirom da prije godinu dana menzes sam imala svaki 3 mjeseca ovo je naaaapredaakkk. 💪💪😁😁 Od sljedece ciklusa mjerim i temperaturu. Tako da imam full paket 😉

simba
    28. Svibanj 2021. 09:10

Pine 🌲❄

maybenewmom

Lucky baš mi je žao da te sve to pogađa i umara. Ja iz svoga primjera mogu dati savjet meni je tako vec nekih 4 god sa prestancima razmisljanja o djeci zbog nekih drugi stvari. Također sam jako mlada ostala bez jednog jajnika tek se bila udala kada je trebalo mi biti najljepše,nama katastrofa. Moj savjet vam je opustite se i uživajte u braku maksimalno svaki dan. Znam da može biti teško i ne razmišljamo svi isto i ja kao i svaka žena bih željela to čudo ali prvenstevno sam se udala jer volim. Žene opustite se i se bitno je da ste sve voljene kako god, a ostalo šta život donese donese. Ne bih nikada pomislila o umjetnoj,nisam protiv svako radi šta ga je volja,ali meni ako se desi bit će iz ljubavi ili ćemo nas dvoje sami životom koračati. Možda sam dosadna ovim postom ali mi je žao koliko se mučite ne mogu ni zamisliti koliko ste suza prolile. Ali doći će sve u svoje vrijeme. Voljela bi nekada svoju energiju na druge prenijeti da se osjećaju bolje.

I oprosti ali ne razumijem sto mislis pod tim da ce ti se desit iz ljubavi? Sta mislis da bebe nastale potpomognutom oplodnjom nisu bebe ljubavi nego 'dijete iz epruvete' (jos jedan izraz koji ne mogu smisliti?). Jos jednom oprosti ali upravo takve bebe su nastale iz beskrajne pozrtvovnosti i truda i bezuvjetne želje, molim te sljedeći put se raspitaj o postupcima i sto oni podrazumijevaju prije nego na ovakvim temama izrazis takvo misljenje.

upravo to!! i kad netko tko pokušava tek jedan mjesec napiše tako šta, ja se samo nasmijem!😂 mislim bez uvrede, to tako bedasto pisati. Pa svaka od nas pokušava prvo iz ljubavi, kao opušteno, pa kad ne ide, kreneš radit pretrage, i ako se ustanovi problem, a želite dijete da ga volite i odgajate u LJUBAVI 😁jbg, stisneš zube i ideš na potpomognutu ili umjetnu, kako tko voli.😁 Tako ja isto mogu reći, da žene koje unaprijed odustanu i ne pokušavaju tim putem, zapravo nikad nisu htjele istinski dijete zbog sebe, nego okoline..😏

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    28. Svibanj 2021. 09:15

Evo da se javim, testić jučer bijel, radila ga bez imalo adrenalina nekako znajući da je negativan. 😁 očekujem M kroz 2 dana. Probat ću pit idući mj vrkutu, da dodam malo noviteta u tijelo.😅
    Lucky žao mi je zbog minusića. Suosjećam! Ajde probaj dva mj bez trakica, bez bazalne, baš ono bez zamaranja. Iovak si rekla da želiš ljeto uživati!🙂

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    28. Svibanj 2021. 09:33

A da nadodam i druge MINUS-cure.😄 Sad sam čitala ostatak. Žao mi je, više sreće drugi mj svima nama!🍀🍀

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.